26 / 04 / 2024

topkapı Inİstanbul ulaşım

topkapı Inİstanbul ulaşım

Dumlupınar Caddesi’ne 60 metre uzaklıkta bulunan proje toplam 411 bin 941 metrekare inşaat alanında yükseliyor. Topkapı Inİstanbul satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı.

Topkapı Inİstanbul satılık konut!

Daire teslimlerinin 2018 yılı 2. yarısı olarak belirlenen proje toplam 3 bin 565 adet daireden meydana geliyor. Topkapı Inİstanbul satılık konut tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

Topkapı Inİstanbul iletişim bilgileri!

Toplam 411 bin 941 metrekare inşaat alanından meydana gelen projede 16 ticari ünite yer alıyor. Topkapı Inİstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

Topkapı Inİstanbul teslimleri ne zaman?

Daire fiyatlarının metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösterdiği proje Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı işbirliğinde hayata geçiriliyor. Projede toplam 3 bin 565 daire bulunuyor. Peki Topkapı Inİstanbul teslimleri ne zaman?

Topkapı Inİstanbul adres!

Topkapı Inİstanbul adres bilgileri kapsamında projesi Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün karşısında inşa ediliyor. Proje Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı işbirliğinde hayata geçiriliyor.

Inİstanbul İş GYO Nef Konutları!

Inİstanbul İş GYO Nef Konutları Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde hayata geçiriliyor. Teslim tarihi 2018 yılının 2. yarısı olarak belirlenen proje yarın görücüye çıkacak.

Topkapı Inİstanbul satış ofisi iletişim!

Toplam 3 bin 581 bağımsız üniteden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Topkapı Inİstanbul satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

Topkapı Inİstanbul satılık daire!

411 bin 941 metrekare inşaat alanında yükselen projenin 15 Mayıs Cuma günü lansmanı gerçekleşecek. Topkapı Inİstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Topkapı Inİstanbul ulaşım!

Topkapı Inİstanbul ulaşım bilgileri kapsamında proje, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında bulunuyor. Proje 3 bin 565 daire ve 16 ticari üniteden meydana geliyor.

Topkapı Inİstanbul daire fiyatları!

Topkapı Inİstanbul daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Lansmanı 15 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek olan proje İş GYO ve Nef işbirliğinde hayata geçiriliyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Residence!

İş GYO Nef Inİstanbul Residence 'de dairelerin alanları 48 metrekare ile 308 metrekare arasında değişiyor. Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükselen proje 3 bin 581 bağımsız üniteden meydana geliyor.

Topkapı Inİstanbul fiyat!

İş GYO ve Nef imzası taşıyan projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Topkapı Inİstanbul fiyat listesi kapsamında daireler 320 bin TL' den başlangıç gösteriyor.

Davutpaşa Inİstanbul satış ofisi!

Davutpaşa Inİstanbul satış ofisi ile 444 72 21 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Lansmanı 15 Mayıs Cuma gününe ertelenen proje Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde hayata geçiriliyor.

Nef İş GYO Inİstanbul Rezidans satılık!

Nef İş GYO Inİstanbul Rezidans satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Lansmanı 9 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşecek olan proje 4 kısım halinde inşa ediliyor.

Zeytinburnu Inİstanbul iletişim!

Zeytinburnu Inİstanbul iletişim numarası 444 9 633 olarak belirlendi. Daire fiyatları 299 bin TL'den başlangıç gösteren proje 2 bodrum + zemin + 18 + çatı katlı bloklardan meydana geliyor.

Olası İstanbul depremi için tahliye planı hazır! Asıl sorun ''Acil Ulaşım Yolları'

Olası İstanbul depremi için, Kuzey Marmara Otoyolu aort damarı olarak görülüyor. İstanbul'un tahliye planı hayati öneme sahipken, 'Acil Ulaşım Yolları' endişe yaratıyor.

Devlet, 25 yaş altındaki öğrencilere ulaşım desteği olarak 750 TL sunuyor!  Başvuru koşulları neler?

Belirli yaşın altında olanlar için devlet, ulaşım yardımı yapmaya başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından duyurulan açıklamaya göre ulaşım desteği olarak 750 TL sunuluyor. Şart olarak belirlenen o yaşın altında olanlar bu destekten yararlanabilecekler.  İşte ulaşım desteği detayları…

İstanbul Ulaşımını Konuşuyor kongresi 17-18 Aralık'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehrin en önemli sorunları arasında yer alan alan ulaşım konusunu masaya yatırıyor. ‘İstanbul Ulaşımını Konuşuyor’ temalı kongre 17-18 Aralık 2019 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılacak.

Bursa'nın ulaşım sorununa metrobüs önerisi!

Bursa gibi büyüyen kentler için toplu ulaşımın omurgası olarak raylı sistem en önemli çözüm yolu olarak görülüyor. Ulaşım sorunu için metro ve metrobüs önerisinde bulunuldu.

İstanbul Havalimanı'na hızlı ve kolay ulaşım!

ICA Genel Müdürü Atilla Gökçe, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu'nun İstanbul ulaşımına kazandırdıklarını anlattı.

Formdien Mimarlık Mühendislik İnşaat Ulaşım Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Formdien Mimarlık Mühendislik İnşaat Ulaşım Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Karayel tarafından kuruldu. 

Biçer Yapı İnşaat Ulaşım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biçer Yapı İnşaat Ulaşım Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Biçer tarafından kuruldu. 

DFN Plan Proje İnşaat Ulaşım Danışmanlık Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

DFN Plan Proje İnşaat Ulaşım Danışmanlık Ticaret Sanayi Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Akyürek tarafından kuruldu. 

Kırşehir'in ulaşım ağı genişliyor!

Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Kırşehir’in mevcut ulaşım ağını güçlendirmek için Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal ile biraraya gelerek, Kırşehir'e yapılacak yol ve kentsel yenileme projelerine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Ulaşım projelerinin gelişmesiyle inşaat sektörü hareketlendi!

Ekonominin lokomotifi inşaat sektörü İstanbul’da yükselmeye devam ediyor. Ulaşım projelerinin gelişmesiyle hareketlenen gayrimenkul sektöründe, bu bahar da markalı projeler, yerli ve yabancı yatırımcılara farklı seçenekler sunacak.

Özyurtlar Nlogo İstanbul ulaşım!

Ödemelere göre vade farkı alınmayan projede daire tipleri stüdyodan 3+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandı. Özyurtlar Nlogo İstanbul ulaşım bilgisine göre Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

İntaya-EYG-İntes Adım İstanbul ulaşım!

İntaya-EYG-İntes Adım İstanbul ulaşım bilgileri doğrultusunda proje, İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de yer alıyor. Konut ve ticari ünitelerden oluşan projede 2+1 daire fiyatları 595 bin TL'den başlıyor.

Bakırköy City Beyaz İnşaat ulaşım!

Bakırköy City Beyaz İnşaat ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Bakırköy Kartaltepe bölgesinde inşa ediliyor. 42 bin 310 metrekare inşaat alanından oluşan projede 120 aya varan vade yapılıyor.

topkapı Inİstanbul ulaşım Haberi

topkapı Inİstanbul ulaşım

Ortak kullanım alanları arasında projede kapalı otopark, sinema, asansör, oyun alanları,  yüzme havuzu, mescit, futbol alanları, güvenlik, basketbol sahası, fitness center ve kreş bulunuyor. 


Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire şeklinde dizayn edildiği proje toplam 411 bin 941 metrekare inşaat alanında yükseliyor.


Lokasyon bilgisi kapsamında proje E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 60 metre uzaklıkta hayata geçiriliyor. Projede 16 adet ticari ünite yer alıyor.


Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde hayata geçirilen proje toplam 3 bin 565 adet daireden meydana geliyor. Projede ödeme planı kapsamında banka kredisi ile vade imkanı sunuluyor.


Topkapı Inİstanbul satılık ev fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İş GYO ve Nef imzası taşıyan projede...