29 / 03 / 2024

Toplu yapılarda yönetim sistemi

Toplu yapılarda yönetim sistemi

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun '12 bloktan müteşekkil bir sitede daire aldım. Duvarlardan nem alıyor. Oysa ben ‘her blok kendi izolasyonunu yapmalı’ dedim ancak anlatamadım. Bu durumda bizler yönetimimizi ayıramaz mıyız?' sorusunu yanıtladı.

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı açıkladı! İnşaat sektörü ikinci yarıdan ümitli...

Türk inşaat sektörünün 2023'te yoğun bir mücadele içinde geçtiğinin altını çizen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Umut Durbakayım, marka proje üreticilerin her şeye rağmen ayakta kaldığını ve her zorluktan ders alarak daha da güçlendiğini kaydetti. İşte haberin detayları...

Necati Köklü kimdir? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Ne iş yapıyor?

Necati Köklü nereden mezun oldu? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? İşbir Holding’te ne iş yapıyor? İşte Necati Köklü ile ilgili tüm merak edilenler...

Denar Yapı Proje Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Denar Yapı Proje Yönetim Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Gençtürk tarafından kuruldu.

Prodan Plan Proje Yönetim Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Prodan Plan Proje Yönetim Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Prodan Plan Proje Yönetim Anonim Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Faal Group Eğitim Ve Yönetim Hizmetleri Yapı Organizasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faal Group Eğitim Ve Yönetim Hizmetleri Yapı Organizasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Fatma Öztürk tarafından kuruldu.

İstanbul Er Yönetim Ve Yapı Hizmetler Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Er Yönetim Ve Yapı Hizmetler Anonim Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Kemal    Er tarafından kuruldu.

Yapı Kredi Koray GYO yönetim kurulu üyelerine yıllık 127 bin 200 TL ödeyecek!

Yapı Kredi Koray GYO olağanüstü genel kurul toplantısında, Bağımsız Yönetim Kurulu üyelerine her biri için yıllık brüt 127 bin 200 TL, diğer Yönetim Kurulu üyelerinin her birine yıllık brüt 62 bin 400 TL ücret ödenmesi kararı aldı. 

Sitelerde 'toplu yapı yönetimi' zorunluluğu!

Bir sitenin tek parsel ya da birden çok parsel üzerinde kurulması yönetimsel olarak büyük öneme sahip. Birden çok parselde kurulan siteler için toplu yapı yönetimi zorunluluğu bulunuyor...

Smc Yapısal Yönetim Hizmetleri Ve Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Smc Yapısal Yönetim Hizmetleri Ve Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Öksüz tarafından kuruldu.

Yapı Kredi Koray GYO yönetim kurulu komite üyelerini belirledi!

Yapı Kredi Koray GYO, 9 Mart 2021 tarihinde yaptığı toplantıda, yönetim kurulu komite üyelerini belirledi. 

Deprem sonucu hasara uğrayan veya yıkılan yapılarda sorumluluk!

Avukat Taha Hüseyin Çebi, Emlakkulisi.com okurları için "Deprem sonucu hasara uğrayan veya yıkılan yapılarda sorumluluk" başlıklı yazısını kaleme aldı. İşte o yazı...

İntema İnşaat yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

İntema İnşaat'ın bugün yapılan Yönetim Kurulu toplantısında; Denetimden Sorumlu Komite'nin Başkanlığına Hasan Toker Alban'ın, üyeliğine Zühal Atanan'ın getirilmesine, Kurumsal Yönetim Komitesi'nin Başkanlığına Zühal Atanan'ın getirilmesine karar verildi.

Yapı Kredi GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Yapı Kredi GYO'nun Genel Kurulu'nun 9 Mart 2020 tarihinde yaptığı toplantıda Yönetim Kurulu yeniden oluşturulmuş olduğundan, Yönetim Kurulu tarafından kurulan komitelere belirtilen üyeler atandı.

Toplu yapılarda yönetim sistemi Haberi

Toplu yapılarda yönetim sistemi

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun ''12 bloktan müteşekkil bir sitede daire satın aldım. Duvarlardan nem alıyor. Oysa ben ‘her blok kendi izolasyonunu yapmalı’ dedim ancak anlatamadım. Bu durumda bizler yönetimimizi ayıramaz mıyız? Bu gidere katılmak zorunda mıyım?' sorusuna cevap verdi. İşte Tamer Heper'in yazısı...

12 bloktan müteşekkil bir sitede daire satın aldım. Bu siteyi bir kooperatif yapmış. Bazı bloklarda izolasyon sorunu var. Duvarlardan nem alıyor. Bunların dışarıdan izole edilmesi için karar almışlar. Tüm kat maliklerinden para toplamak istiyorlar. Oysa ben ‘her blok kendi izolasyonunu yapmalı’ dedim ancak anlatamadım. Bu durumda bizler yönetimimizi ayıramaz mıyız? Bu gidere katılmak zorunda mıyım? l Y.Y.

***

Binaların bir proje çerçevesinde yapılmış olması ve müşterek ortak mahallerin ve tesislerin olması, bu...