19 / 04 / 2024

toplumsal barış

toplumsal barış

Almanya, yükselen enerji fiyatları ve enflasyon konusunda tarihi bir zorlukla karşı karşıya. Hükümet yetkilileri mevcut krizin birkaç ay içinde bitmeyeceğini dile getiriyor. Avrupa'nın en büyük ekonomik gücü Almanya, yüksek enflasyonuun toplumsal barışı da tehidt etmesinden kaygılı..

Bakan Tunç açıkladı! Zorunlu arabuluculuk uygulamasına iki haftada rekor başvuru!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, zorunlu arabuluculuk uygulamasına ilişkin konuştu. Tunç, "Anlaşmalarla beraber hem taraflar maddi ve manevi olarak yıpranmadan serbest iradeleri ile aralarındaki uyuşmazlığı sona erdirerek toplumsal barışa hizmet ediyorlar ve hem de yargının iş yükü azalıyor” dedi.

Deutsche Bank CEO'su: Yüksek enflasyon toplumsal barışı tehdit ediyor

Almanya, yükselen enerji fiyatları ve enflasyon konusunda tarihi bir zorlukla karşı karşıya. Hükümet yetkilileri mevcut krizin birkaç ay içinde bitmeyeceğini dile getiriyor. Avrupa'nın en büyük ekonomik gücü Almanya, yüksek enflasyonuun toplumsal barışı da tehidt etmesinden kaygılı..

Ruanda'da Türk yatırımcılar için büyük fırsatlar var!

Ruanda Yönetim Heyeti CEO'su ve siyaset bilimci Prof. Dr. Shyaka Anastase, 1994'te yaşanan soykırım sonrası ülkede toplumsal barışı sağladıklarını, halkın bütünleştiğini ve kalkınmaya yönelik reformlar yaptıklarını belirterek, "Ruanda'nın yarınları bugününden daha iyi olacak." dedi.

Kentsel dönüşümde toplumsal iç barışımızı pekiştirebilmemiz mümkün!

Kentsel dönüşümde toplumsal iç barışımızı pekiştirebilmemiz mümkündür. Kentsel dönüşümde olası kötü niyetlileri açığa çıkarmak için, tarafları samimiyet testlerine tabi tutarken müteahhitleri ele almamak olmazdı.

Kentsel dönüşümde bir diğer yanlış yol: Soylulaştırma hatası!

Kentsel dönüşüm konusuna, kentsel ihtiyaçlarımız ve toplumsal barışımız arasında hassas bir denge gözeterek yaklaştığımızda, bina/parsel bazında dönüşüm dışındaki bir diğer büyük hata olan soylulaştırmayı masaya yatırmak durumundayız.

Kentsel dönüşümün toplumsal barış fırsatı olmasını ne engelliyor?

Kentsel dönüşüm konusunda toplumsal ve tarihi bir fırsatın kaçırılmaması için, kentsel dönüşüm konusunda girilen bir yanlış yol olan bina/parsel bazında dönüşüm hatasını masaya yatırmak durumundayız.

Barış Life 1 nerede? Havadan görüntüleri!

Barış Life 1 projesi www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Barış Yapı Barış Life 1 iletişim!

Barış Yapı Barış Life 1 iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası ve web adresi detayları haberimizde yer alıyor

Barış Life 1 ödeme planı!

Barış Life 1 ödeme planı haberimizin içinde yer alıyor, proje Esenyurt 'ta yükseliyor...

Barış Yapı Barış Life 1 ödeme planı!

Dairelerin 110 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Barış Yapı Barış Life 1 ödeme planı hakkında detaylı bilgi almak için haberimizi inceleyebilirsiniz…

Barış Yapı Barış Life 1 örnek daire!

İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen Barış Yapı Barış Life 1 örnek daire görüntüleri ‘ne haberimizden ulaşabilirsiniz…

Esenyurt Barış Life 1 'de 110 bin liraya 1+1! Anahtar teslim!

Esenyurt Barış Life 1 'de teslimler hemen gerçekleşiyor, projeden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor...

Burak Beşer Alaçatı'da Shot Bar açtı!

Hidromak şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Burak Beşer Alaçatı'da Shot Bar açtı...

toplumsal barış Haberi

toplumsal barış

Avro Bölgesi'nde mayısta yüzde 8,1 olan yıllık enflasyon, enerji ve gıda maliyetlerinin artmaya devam etmesiyle haziranda yüzde 8,6'ya çıkarak kayıtlardaki en yüksek seviyeye ulaştı.

Yüksek enflasyonu değerlendiren Almanya Başbakanı Olaf Scholz, yükselen enerji fiyatları ve enflasyon konusunda tarihi bir zorlukla karşı karşıya olduklarını belirterek, Enflasyonda tarihi bir zorlukla karşı karşıyayız ve bu zorluk birkaç ay içinde bitmeeycek" dedi

Öte yandan Deutsche Bank Üst Yöneticisi (CEO) Christian Sewing, yüksek enflasyonun toplumsal barışı tehdit ettiğini belirterek, devam eden fiyat baskısının Alman ekonomisinde resesyon riskini artırdığına dikkat çekti.

Sewing, Frankfurt'ta düzenlenen bankacılık konferansında yaptığı konuşmada, yüksek enflasyona ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

ALMAN HALKI TASARRUF YAPAMIYOR

Yüksek enflasyonun toplum üzerindeki olumsuz etkisine dikkati çeken Sewing, Almanya'da anketlerde insanların yüzde 40'ının yüksek enflasyon nedeniyle artık tasarruf edemeyeceklerini söylemesinin Almanya'da toplumsal barışı tehdit ettiğini kaydetti.

Sewing, devam eden fiyat baskısının Alman...