23 / 04 / 2024

Topuk Yaylası Fenerbahçe Tesislerine ek bina yapılıyor

Topuk Yaylası Fenerbahçe Tesislerine ek bina yapılıyor

Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesislerine yabancı takımlar, özellikle İran-Rus takımlarının biri gelip biri gidiyor. Hafta sonlarında yer bulunmuyor. Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesislerine saha ve ek bina yapılacak...

Fenerbahçe Kulübü, Topuk Yaylası Tesisleri'nin tapusunu aldı!

Fenerbahçe Kulübü, takımların kamp yaptığı Topuk Yaylası'ndaki tesisin tapusunu aldı. Fenerbahçe Kulübü haberi internet sitesinden duyurdu.

Fenerbahçe, Topuk Yaylası Tesisleri'nin tapusunu aldı!

Fenerbahçe Kulübü, Düzce'de 2011'de yapımı tamamlanarak hizmete giren ve 25 yıllığına devredilen Resort ve Sports Topuk Yaylası Tesisleri'nin tapusunu aldı.

Fenerbahçe, Topuk Yaylası Tesisleri'nin tapusunu istiyor!

Fenerbahçe, Düzce’de bulunan ve farklı takımlardan da büyük ilgi gören tesisleri için harekete geçti. Sarı-Lacivertliler 49 yıllığına kiraladığı 150 dönümlük arazinin sahibi olmak istiyor.

Fenerbahçe, Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nin tapusunu alacak!

Fenerbahçe 49 yıllığına kiracısı olduğu Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nin arsası için ihaleye çıkıyor. Kulüp, yoğun ilgi gören arazinin tapusunu alacak.

Topuk Yaylası tesislerinde bakım ve onarım başladı!

Fenerbahçe Kulübünün, Düzce'nin Kaynaşlı ilçesine bağlı Topuk Yaylası tesislerine giden yolda bakım ve onarım çalışması yapılıyor.

Topuk Yaylası kış turizmine açılıyor!

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde bulunan Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri, kış turizmine yönelik hizmet verecek.

AYD Başkanı Hulusi Belgü Fenerbahçe'de başkan adayı!

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği Başkanı Hulusi Belgü, Twitter hesabından ve bizfenerbahceyiz.com sitesinden Fenerbahçe'de başkan adayı olduğunu açıkladı. İşte AYD Başkanı Hulusi Belgü'nün açıklaması..

Fenerbahçe'de Güzel Residence proje yapımına başlandı!

Güzel Group, kentsel dönüşümün yoğun olarak yaşandığı bölgelerden biri olan İstanbul Bağdat Caddesi'nde Fenerbahçe'de projelendirilen Güzel Residence'nin yapımına başladı.

Güzel Rezidans Fenerbahçe satılık!

Güzel Rezidans Fenerbahçe satılık daire alanları 140 metrekareden başlıyor. Güzel İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 10 ve 11 katlı olarak tasarlanan 2 blok halinde inşa ediliyor.

Fenerbahçe Güzel Residence Projesi!

Bağdat Caddesi'ne 40 adım kadar uzaklıkta bulunan proje toplam 10 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Fenerbahçe Güzel Residence Projesi 38 daireden bulunuyor.

Fenerbahçe Güzel Residence ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu Yakası Fenerbahçe' de yükselen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Projenin bin 700 metrekaresi yeşil alandan oluşuyor. Peki Fenerbahçe Güzel Residence ne zaman teslim?

Güzel Residence Fenerbahçe özel fiyatlarla satışta!

Güzel Group tarafından Anadolu Yakasının en prestijli semtlerinden Fenerbahçe’de yükselen Güzel Residence, yatırımcılara özel fiyatlarla satışa sunuluyor.

Hatay Fenerbahçe İşitme Engelliler Anaokulu'nun temeli atıldı!

Hatay Fenerbahçe İşitme Engelliler Anaokulu’nun temeli Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın da katıldığı törenle atıldı. Törende konuşan Yıldırım, Fenerbahçe’nin bu tür projelere destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

Topuk Yaylası Fenerbahçe Tesislerine ek bina yapılıyor Haberi

Topuk Yaylası Fenerbahçe Tesislerine ek bina yapılıyor

Böylece Aziz Yıldırım'ın rüyası gerçekleşti, Topuk Fener'in gururu oldu. 1- Takım menajer oyuncağı olmaktan, köy sahalarından kurtuldu 2- Avrupa kampları kalkınca F.Bahçe büyük bir tasarruf sağladı 3- Yayladan Avrupa'ya giden Kanarya, üste para alıp maç yapıyor 4- İran, Rus, Anadolu takımları tesislere akın etti tesis para bastı.



TOPUK yaylasına gelince Başkanın yüzü gülüyor. Futbolcuların çalıştığı vakit onları izlerken bir başka mutlu oluyor. Bunun nedeni de rüyasının gerçekleşmesi. Bu tesisler yapılırken başkanla beraber çok geldim, kar kış beraberdik. Ve hep kafasında şu vardı. "Öyle bir tesis yapacağım ki F.Bahçe artık Avrupa'ya kampa gitmeyecek. Kendi tesislerinde çalışacak. Avrupa'ya sadece, maç oynamaya gidecek."


KÖY SAHALARINDAN KURTULDU


Bunun nedeni de şuydu, F.Bahçe yıllardır Avrupa'ya sezon açmaya gider orada menajerlerin oyuncağı olur, köy sahalarında maç yapar, futbolcular...