20 / 04 / 2024

Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesislerine ek bina yapılacak!

Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesislerine ek bina yapılacak!

Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesislerine yabancı takımlar, özellikle İran-Rus takımlarının biri gelip biri gidiyor. Hafta sonlarında yer bulunmuyor. Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesislerine saha ve ek bina yapılacak...



Böylece Aziz Yıldırım'ın rüyası gerçekleşti, Topuk Fener'in gururu oldu. 1- Takım menajer oyuncağı olmaktan, köy sahalarından kurtuldu 2- Avrupa kampları kalkınca F.Bahçe büyük bir tasarruf sağladı 3- Yayladan Avrupa'ya giden Kanarya, üste para alıp maç yapıyor 4- İran, Rus, Anadolu takımları tesislere akın etti tesis para bastı.



TOPUK yaylasına gelince Başkanın yüzü gülüyor. Futbolcuların çalıştığı vakit onları izlerken bir başka mutlu oluyor. Bunun nedeni de rüyasının gerçekleşmesi. Bu tesisler yapılırken başkanla beraber çok geldim, kar kış beraberdik. Ve hep kafasında şu vardı. "Öyle bir tesis yapacağım ki F.Bahçe artık Avrupa'ya kampa gitmeyecek. Kendi tesislerinde çalışacak. Avrupa'ya sadece, maç oynamaya gidecek."


KÖY SAHALARINDAN KURTULDU


Bunun nedeni de şuydu, F.Bahçe yıllardır Avrupa'ya sezon açmaya gider orada menajerlerin oyuncağı olur, köy sahalarında maç yapar, futbolcular zora düşer üstelik cebinden bir sürü para harcardı. Aziz Yıldırım bu düşünce ile yola çıktı. Bin 300 rakımlı tepede, gölün kenarında, orman içerisinde muhteşem bir arazi buldu. Hatta göle 3 milyon yavru balık attı. Tartan pist bile yapıldı. Tam bir İsviçre yaptı orasını..


TESİSLER HİÇ BOŞ KALMIYOR


Şimdi orayı her gören futbolcu şaşırıyor, hayret ediyor biz nereye geldik diyor. Boş yer yok tesislerde. Yabancı takımlar, özellikle İran-Rus takımlarını biri gelip biri gidiyor. Hafta sonlarında yer bulunmuyor.  Daha da önemlisi F.Bahçe, Avrupa'ya gitmeyip kendi tesislerinde hazırlanarak, büyük takımlarla maç yapıp para da kazanıyor.


MAÇLARDAN PARA GELECEK


Açayım, şimdi İngiltere'ye gidecek, Sheffiled Wednesday ile oynayacak. Bütün masraflar İngiliz kulübü verecek. F.Bahçe cebine bir miktar para koyacak. Ordan Danimarka'ya geçecek, Sevilla ile maç oynayacak. 5 kuruş para harcamayıp para kazanacak. Türkiye'ye dönecek; Beşiktaş, Chelsea ile üçlü turnuva yapacak. Roma'ya Salih'in takımına gidecek maç yapacak. İstanbul'a dönecek yine büyük takımla maç yapmayı düşünüyor. 


BİR SAHA VE EK BİNA YAPILIYOR


Yani gurbet ellerde menajerlerin oyuncağı değil, köy sahalarında 3. sınıf takımlarla değil, baba takımlarla maç yapıp para kazanıyor. Başkanı bu rüyası şimdi gerçekleşti. Onun için mutlu. Hatta tesisler o kadar ilgi gördü ki, şimdi yanına bir çim saha daha yapıp ek binaları yapmayı düşünüyor. 



ALAATTİN METİN/ Akşam 


Geri Dön