19 / 04 / 2024

Bursa İbrahim Orhan Meslek Yüksekokulu'na ek bina yapılacak!

Bursa İbrahim Orhan Meslek Yüksekokulu'na ek bina yapılacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Uludağ Üniversitesi Yenişehir İbrahim Orhan Meslek Yüksekokulu’na yeni ek bina yapılması için destek verdi. Ek binanın 2016-2017 eğitim ve öğrenin yılına yetiştirilmesi planlanıyor.



İlçeye yapılacak yatırımlar hakkında Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ile bir araya gelen Başkan Altepe, İbrahim Orhan Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti. Çelik, ”Yüksekokulumuz yeni ek bina yapmak istiyordu. Fakat okulumuzun arsası olmadığından dolayı bu proje beklemede kalmıştı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe’ye okulun yanında 3810 metrekare hisseli bir arazi olduğunu, burası alındığı takdirde bu alana ofisler, 200 kişilik kültür salonu, erkek yurdu, laboratuar, dersliklerin bulunduğu ek bina yapılacağını söyledik. Arsanın alınması için destek vereceğini söyledi. arsamız alındığında bu alana yapılacak yatırımın maliyetleri iş adamı İbrahim Orhan tarafından karşılanacak. İlçemiz için çok önemli olan bu meselenin çözümünde bizlere yardımcı olan başkanımıza ve Orhan’a ilçe halkım adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Yetkililer, arsanın kamulaştırma işlemi bittikten sonra ek binanın 2016-2017 eğitim ve öğrenin yılına yetiştirileceğini belirtti.


Yeni Marmara Gazetesi


Geri Dön