26 / 04 / 2024

Torbalı OSB kura

Torbalı OSB kura

EBSO tarafından İzmir'e kazandırılan ve 43 fabrikada 5 binin üzerinde istihdam sağlayacak olan Torbalı Organize Sanayi Bölgesi 'nde altyapı yatırımlarının tamamlanmasının ardından parsel kuraları çekildi.

Torbalı OSB'de yer tahsisleri için kuralar çekildi!

OSB'lerin planlı sanayileşme ve kalkınmanın öncüleri olduğunu belirten EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Torbalı OSB'de yükselecek yatırımların kent, bölge ve ülke ekonomisine önemli katkı sağlayacağını vurguladı.

2023 TOKİ İzmir müstakil arsa kura sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı!

''İlk Evim'' ve ''İlk Evim Arsa'' kura çekimleri kapsamında, 4 bin 900 müstakil arsa kurası İzmir'in Torbalı, Aliağa, Dikili, Karaburun, Karaburun, Bayındır, Bergama, Beydağ, Menemen, Ödemiş, Kemalpaşa, Menderes, Selçuk ve Tire ilçelerinde çekilecek. İşte, TOKİ İzmir arsa kura sonuçları isim listesi

TMSF, Bank Asya'nın İzmir Torbalı Pancar OSB'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin İzmir Torbalı Pancar OSB'de yer alan alan gayrimenkulünü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 25 milyon TL olarak belirlendi.

İzmir Torbalı'da Mobilya OSB inşa ediliyor! 

İzmir'in Torbalı ilçesinde içerisinde meslek yüksekokulunun da yer aldığı Mobilya OSB’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, çalışmaların son aşamaya geldiğini dile getirdi.

Van Erciş'te OSB yer tahsisi için kuralar çekildi! 

Van'ın Erciş ilçesinde 517 dönüm arazi üzerine kurulan OSB'de yer tahsisi için kura çekilişi yapıldı. 

Torbalı TOKİ kura sonucu isim öğrenme 16 Temmuz!

Torbalı TOKİ kura sonucu isim öğrenme 16 Temmuz haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor.

TOKİ İzmir Torbalı kura çekimi sonuçları 16.07.2019!

TOKİ İzmir Torbalı kura çekimi sonuçları 16.07.2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 223 adet konut bulunuyor.

TOKİ 50 bin konut İzmir Torbalı kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Torbalı projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

Torbalı Ayrancılar TOKİ kura sonucu 2+1-3+1!

Torbalı Ayrancılar TOKİ kura sonucu 2+1-3+1 haberimizde yer alıyor. Projedeki  2 oda 1 salon daireler brüt 85 metrekare, 3 oda 1 salon daireler brüt 128 metrekare alana sahip.

TOKİ İzmir Torbalı Ayrancılar kura sonuçları 16 Temmuz!

TOKİ İzmir Torbalı Ayrancılar kura sonuçları 16 Temmuz haberimizde yer alıyor. Projede toplam 223 adet konut bulunuyor.

TOKİ İzmir Torbalı Ayrancılar 2019 kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlğı'nın İzmir Torbalı Ayrancılar 2019 projesinin kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek. Projede toplam 223 adet konut bulunuyor.

TOKİ İzmir Torbalı 2019 kura çekilişi ne zaman?

TOKİ'nin 50 bin sosyal konut kampanyası kapsamında satışa çıkarılan 223 konutun kura çekim tarihi açıklandı. Peki TOKİ İzmir Torbalı 2019 kura çekilişi ne zaman? İşte yanıtı...

TOKİ İzmir 2019 kura çekiliş tarihi belli oldu!

TOKİ İzmir 2019 kura çekiliş tarihi belli oldu. Peki TOKİ İzmir Selçuk Zafer kura tarihi, TOKİ İzmir Ödemiş 2019 kura tarihi, TOKİ İzmir Torbalı 2019 kura tarihi, TOKİ İzmir Bergama 2019 kura tarihi, TOKİ İzmir Aliağa 2019 kura tarihi ne zaman?

TOKİ İzmir Torbalı 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ İzmir Torbalı Ayrancılar 2019 projesi nerede? TOKİ İzmir Torbalı 2019 fiyatları ne kadar?TOKİ İzmir Torbalı 2019 başvuruları ne zaman?TOKİ İzmir Torbalı 2019 ne zaman teslim? TOKİ İzmir Torbalı 2019 kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ İzmir Torbalı 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla...

Torbalı OSB kura Haberi

Torbalı OSB kura


EBSO tarafından İzmir'e kazandırılan ve 43 fabrikada 5 binin üzerinde istihdam sağlayacak olan Torbalı Organize Sanayi Bölgesi'nde altyapı yatırımlarının tamamlanmasının ardından parsel kuraları çekildi. EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, "EBSO, bugüne kadar 20'den fazla OSB kurdu. Bu OSB'ler planlı sanayileşme ve kalkınmanın öncüleri oldu. Torbalı OSB'de yükselecek yatırımlar da kent, bölge ve ülke ekonomisine önemli katkı sağlayacak" dedi.


Yatırım aşaması

Yorgancılar, "OSB'ler planlı kalkınma ve sanayileşme için çok önemli. Üretim, istihdam, yatırım depoları. EBSO bugüne kadar 20'den fazla OSB kurdu. İlk kurulan OSB olan Atatürk Organize Sanayi Bölgesi, nasıl olacak, nasıl büyüyecek derken bugün yaklaşık 600 işletmede 30 bin kişinin istihdam edildiği üretim üssü oldu. Torbalı OSB de öyle olacak" diye konuştu. EBSO'nun desteğini alan Torbalı OSB'nin yönetimin yerinde müdahalelerle...