25 / 04 / 2024

Toros Ekspresi

Toros Ekspresi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım, yarın Alsancak Garı'nda saat 19.30 düzenlenen törenle Konya-İzmir-Konya hattında Konya Mavi Treni’ni ilk seferine uğurlayacak

Ulaştırma Bakanı açıkladı: Turistik Doğu Ekspresi'ne alternatif iki yeni tren hattı geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada seyahat severlerin ve sanat tutkunlarının gözdeleri arasında yer alan "Turistik Doğu Ekspresi"ne alternatif iki yeni tren hattı geldiğini duyurdu. 

Doğu Ekspresi’nde yeni bilet fiyatları 6 bin TL! Son 4 yılda yüzde 4185 zam geldi!

Turistik Doğu Ekspresi’nde bir biletin fiyatı son 4 yılda yüzde 4.185 zamlandı. Bu sezonun bilet fiyatları 6 bin Türk Lirası oldu. 

Turistik Doğu Ekspresi ilk seferi için geri sayım! İşte bilet fiyatları ve ilk sefer tarihi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Turistik Doğu Ekspresi seferleri hakkında açıklama yaptı. Peki, Turistik Doğu Ekspresi seferleri ne zaman başlıyor, fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Toros Kule Vinç Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toros Kule Vinç Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Kırbıyık tarafından kuruldu.

Doğu Ekspresi biletleri satışa açıldı! 2023 Doğu Ekspres fiyat listesi!

Son yıllarda farklı tatil seçeneği arayan seyahat severlerin beklediği haberi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu verdi. Bakan Uraloğlu bilet satışlarının 1 Kasım itibari ile başladığını duyurdu. 

TOROS ve İGSAŞ'tan gübre fiyat güncellemesi geldi! DAP ve NPK gübrelerin fiyatları arttı

Gübre piyasasında hareketli günler yaşanıyor. Ağustos ayına nazaran DAP ve NPK gübrelerinin maliyeti bir miktar tırmanışta. Üre gübresindeyse Eylül fiyatları şimdilik sabit görünüyor. Ancak küresel çapta gübre fiyatlarında hissedilen bu artış, yakın zamanda bu ürüne de zam olarak yansıyabilir.

Ve 2023 model sunrooflu Renault Toros'tan heyecanlandıran Türkiye gelişmesi! Fiyatı da belli oldu!

Otomobil piyasasında kullanıcıları heyecanlandıran yeni gelişmeler ortaya çıkmaya devam ederken Renault Mayıs ayında büyük bir sürprizle karşımıza geldi. 2023 model sunrooflu Renault Toros büyük yankı uyandırdı. İşte detaylar...

2023 model Renault Toros satışa çıkıyor! Fiyatını duyunca şoke olacaksınız!...

Bir döneme damgasını vurmuş, halen daha Anadolu'nun pek çok yerinde kullanılmaya devam eden Renault'un efsane otomobili Toros yeniden üretilmeye başlandı. Peki 2023 model Renault Toros'lar ne kadara satılıyor? İşte son dakika bilgisine göre sizi oldukça şaşırtacak 2023 model Renault Toros fiyatı...

Toros Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toros Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Arda Toros ve Eray Toros ortaklığında kuruldu.

Elektrikli Renault Toros fiyatı ile büyüleyecek! Renault Toros göz doldurmaya geliyor!

Renault bir zamanlara damgasını vuran Toros modelini elektrikli hale getiriyor hala da araçlara yatırımlar devam ediyor. İşte son gelişmeler!

Çiftçiler dikkat! Gübre firmalarından 1 günlük indirim! Gübre fiyatları kaç lira? 21 Ekim 2022 fiyat listesi...

Gemlik Gübre, İGSAŞ ve TOROS, gübre fiyatlarında 1 günlük indirime gitti. İndirimli kampanya kapsamında bayilere satılan gübre fiyatlarında yüzde 10 ile 20 arasında indirim uygulandı. Peki gübre fiyatları kaç lira? 21 Ekim 2022 fiyat listesi...

Doğu Ekspresi'nde yeni seferler ne zaman başlayacak? Yolculuk kaç saat?

Doğu Ekspresi'ne hem yurt içinden hem yurt dışından gelen yoğun talep üzerine Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Turistik Doğu Ekspresi'nin dışında yeni turistik tren rotaları oluşturmak üzere harekete geçti. Turistik Doğu Ekspresi'nin yeni seferlerinin başlayacağı tarih de belli oldu.

Doğu Ekspresi seferleri başladı mı 2022? Doğu Ekspresi bilet fiyatları ne kadar 2022?

Doğu Ekspresi kışa girmemize az bir zaman kala yeniden gündeme geldi. İşte Doğu Ekspresine dair merak edilenler!

Toros Ekspresi Haberi

Toros Ekspresi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, yarın Alsancak Gar’ında saat 19.30 düzenlenen törenle Konya-İzmir-Konya hattında Konya Mavi Treni’ni ilk seferine uğurlayacak.


TCDD Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, yol yenilemeleri yapılan Konya-İzmir-Konya hattına Konya Mavi Treni adlı yeni bir tren sefere konuluyor. Her iki ilden saat 20.00’da kalkacak tren, İzmir-Manisa-Uşak-Afyon ve Konya güzergahını izleyecek. Tren klimalı 4 pulman, 1 kuşetli, 1 yataklı ve 1 yemekli vagondan oluşuyor.


Konya Mavi Treninin ilk seferi nedeniyle, yarın Alsancak Garı’nda Bakan Yıldırım’ın katılacağı tören düzenlenecek ve bu törenden telekonferans sistemiyle Konya Garı’na bağlantı sağlanacak.


Toros Ekspresi ise aynı tarihten itibaren Adana-Eskişehir-Adana arasında yolcu taşımaya başlayacak. 5 pulman vagondan oluşan Toros Ekspresi, Adana’dan 07.05, Eskişehir’den ise 07.20’de hareket edecek.


TCDD ayrıca yakın kentler arasında demiryolu taşımacılığını artırmak...