20 / 04 / 2024

Torunlar Center Mecidiyeköy teslim tarihi

Torunlar Center Mecidiyeköy teslim tarihi

Torunlar Grubu'nun istanbul Mecidiyeköy'de inşa ettiği Torunlar Center, Ocak 2016'da ilk misafirlerini kabul etmeye başlayacak. Torunlar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, "Ofis bölümü, Ocak 2016 itibariyle faaliyete geçecek" diyor.

Torun Center 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar GYO, Torun Center 2020 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Torun Center 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Torun Center 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Torun Center 2017 yıl sonu değerleme raporu revize edildi!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Torun Center 2017 yıl sonu değerleme raporunun revizesini yayınladı...

Torun Center Mecidiyeköy fiyatlar!

Torun Center Mecidiyeköy fiyatları 675 bin dolardan başlayarak değişiyor. Torun Center'da teslimler hemen yapılıyor...

Torun Center Mecidiyeköy'de 0,70 faizle 120 ay taksit!

Torun Center Mecidiyeköy projesinde 0,70 faizle 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor. Torun Center projesinde daireler hemen teslim ediliyor...

Torunlar Center Mecidiyeköy'in ofis bölümü 2016 Ocak'ta teslim!

Torunlar Grubu'nun istanbul Mecidiyeköy'de inşa ettiği Torunlar Center, Ocak 2016'da ilk misafirlerini kabul etmeye başlayacak. Torunlar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, "Ofis bölümü, Ocak 2016 itibariyle faaliyete geçecek" diyor.

Torunlar Center projesinin planları iptal edilecek mi?

Mecidiyeköy’deki eski Ali Sami Yen stadının yerinde yükselen Torunlar’a “bilirkişi darbesi” geldi. Son 5 yıllık süreçte Torunlar Center projesine çok sayıda dava açıldı.

Torunlar Center’ın yeşil alanına otopark mı yapılıyor?

Torunlar Center Projesi tüm hızıyla sürerken büyük bir bölümü “yeşil alan” olacağı söylenen kısımda tek katlı yapıların inşaatına başlandı. Projede tek yeşil alan olarak görünen rekreasyon ve park alanının altına zeminaltı otopark yapılıyor.

Mecidiyeköy asansör kazasının raporunda kim kusurlu?

Mecidiyeköy'de asansör faciasına ilişkin hazırlanan bilirkişi ön raporunda asansör firması yetkilileri ve teknik personeli ile Torunlar GYO'nun idari ve teknik sorumlularının kazada kusurlu olduğu kanaatine varıldığı belirtildi.

Torunlar'ın hisseleri yüzde 1.4 düştü!

Mecidiyeköy'de yaşanan asansör faciası ile sarsılan Torunlar GYO'nun hisseleri de darbe aldı. Torunlar GYO hisseleri ilk işlemlerde güne yüzde 5.4 düşüşle 3.35 TL'den başladı.

Torunlar GYO hisseleri yüzde 1.4 düştü!

Torunlar GYO'nun hisseleri İstanbul Mecidiyeköy'de yıkılan Ali Sami Yen Stadı'nın arazisine yapılan şirkete ait rezidans inşaatında asansörün zemine çakılması sonucu 10 işçinin ölmesinin ardından yüzde 3'e yakın kayıpla işlem görüyor.

Mecidiyeköy'de asansör kazasında ölen işçiler toprağa veriliyor!

Mecidiyeköy'de Torunlar İnşaat tarafından inşa edilen bir rezidansın asansör kazasında ölen işçiler toprağa veriliyor. Şişli'de inşaatta asansörün zemine düşmesi sonucu hayatını kaybeden 10 işçi'den 6'sı memleketlerinde toprağa verildi.

Mecidiyeköy Torun Tower görselleri!

İstanbul Avrupa yakası Şişli ilçesine bağlı Esentepe bölgesinde inşa edilen Mecidiyeköy Torun Tower görselleri yayınlandı. Esentepe Torun Tower , Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasıyla hayata geçiriliyor...

Torunlar Center Mecidiyeköy teslim tarihi Haberi

Torunlar Center Mecidiyeköy teslim tarihi

Torunlar Grubu'nun istanbul Mecidiyeköy'de inşa ettiği Torunlar Center, Ocak 2016'da ilk misafirlerini kabul etmeye başlayacak. Edindiğimiz bilgiye göre, ofis, AVM ve rezidans olarak inşa edilen projede ilk etapta ofis bölümü devreye girecek. Aziz Torun, "Ofis bölümü, Ocak 2016 itibariyle faaliyete geçecek" diyor. 


Bu arada Esentepe'de Denizbank'ın genel müdürlüğünün olduğu binanın 3,5 katını Torunlar Grubu kendilerine ofis olarak ayırmıştı. Bu 3,5 katlık ofis bölümünün ne olacağı ise şimdilik belirsiz. Çünkü, Aziz Torun, Mecidiyeköy'deki Torunlar Center'in ofis bölümünün devreye girmesiyle burayı kullanmaktan yana gözüküyor. Boşa çıkacak 3,5 katlık bölüme ise kiracı aranacak. Doğal olarak ilk teklif, binanın tepesine ana hissedarı Syberbank-Denizbank olarak adını yazdıran Denizbank yönetimine iletilecek. 


Edindiğimiz bilgiye göre de Denizbank yönetimi, binanın en üst 3,5 katına başka bir bayrak, isim asılmasını...