25 / 04 / 2024

Torunlar Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torun

Torunlar Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torun

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Torunlar Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torun kimdir? Torunlar GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Torun'un iş hayatına dair merak ettikleriniz bu haberde...

Hakan Ünsal nerede okudu? Hangi alanlarda görev aldı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi oldu?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Türk iş insanı Hakan Ünsal hangi üniversitede okudu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi ve genel müdür oldu? İşte Hakan Ünsal ile ilgili merak edilen her şey...

Qtower Gayrimenkul Yönetim Ve Enerji Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Qtower Gayrimenkul Yönetim Ve Enerji Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Mahmut Erdemoğlu, Levent Uluçeçen, Gökay Erdemoğlu, Volkan Yıldız ve Kemal Gülmez ortaklığında kuruldu.

Torunlar GYO yönetim kurulu komite üyelerini seçti!

Torunlar GYO Yönetim Kurulu, 8 Haziran 2021 tarih ve 2021/20 sayılı toplantısında, yönetim kurulu komiteleri üyelerini seçti. 

Torunlar GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Torunlar GYO'nun 20 Mayıs 2021 tarihli Olağan Genel Kurul toplantısında Yönetim Kurulu Üyeliklerine aday gösterilecek kişilere ilişkin bilgi yayınlandı.  

Torunlar GYO 3 yılda 1.7 milyar TL yatırım yapacak!

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, 2024 yılına kadar öncelikli hedeflerinin portföydeki projeleri tamamlamak olduğunu söyledi.

Rasyo Enerji Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Rasyo Enerji Yönetim Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Kurt tarafından kuruldu.

Torunlar GYO yönetim kurulu üyelerini seçti! 

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliklerine yapılacak ilk olağan genel kurul toplantısına kadar görev yapmak üzere yönetim kurulu üyeleri belirlendi. 

Torunlar GYO üç yılda 1.7 milyar TL’lik yatırım yapacak!

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, 3 yılda 1.7 milyar TL yatırım yapacaklarını belirtti. Torun, "5. Levet projemizde 3 bin 200 konut tamamlandı. Bu yılın son çeyreğinde 700 konutluk 2. etabın inşaatına ve satışına başlayacağız" dedi...

EMO Bina ve Enerji Yönetim Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

EMO Bina ve Enerji Yönetim Sistemleri Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Can Sivri ve Durmuş Öner Kayserilioğlu tarafından kuruldu.

Torunlar GYO yönetim kurulu komite üyelerini seçti!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu komiteleri üyelerini seçti. İşte Torunlar GYO'nun yönetim kurulu komiteleri üyeleri...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adaylarını açıkladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2018 genel kurulu yönetim kurulu üye adayları hakkında açıklama yaptı.

Torunlar GYO yönetim kurulu komite üyelerini seçti!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu komite üyelerini seçti. Bu gelişmeyi KAP'ta açıkladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Torunlar Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torun Haberi

Torunlar Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torun

Mehmet Torun kimdir?

Mehmet Torun; 1953 yılı Erzincan ili, Kemah ilçesi, Ağaçsaray köyü doğumlu. Mehmet Torun bugün, Torunlar GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Torunlar Enerji Yönetim Kurulu Başkanı.


Genç yaşta iş hayatına başlayarak, büyük bir başarı için gereken adımları atan Mehmet Torun'un babası Osman Torun 1955’de İstanbul’a geldi.


Atıl Han’daki çay ocağına ortak olan Osman Torun'nun yanına büyük oğlu Aziz Torun, 8 yaşındayken geldi. 


Mehmet Torun ise 1960 yılında anne Kamer Torun ile İstanbul’a geldi. Aynı yıl içinde Mercan Yokuşu’nda ilk ortak bakkal dükkanı açıldı. İki yıl sonra Osman Torun ortağı olduğu bakkal dükkanının tamamını devraldı.


1980’li yıllarda Unkapanı’nda toptancılık yılları başladı. İlk inşaatçılık deneyimleri bu yıllarda kazanıldı.


Halen Torunlar Şirketler Gurubu’nun bünyesinde bulunan; Torunlar Gıda San. Ve Tic.A.Ş, Torun Çay A.Ş, Torun Pazarlama A.Ş,...