29 / 03 / 2024

Touareg Emlak adres

Touareg Emlak adres

Touareg Emlak Gıda Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Djaffar Ould Alı tarafından kuruldu. 

Evora İzmir adres!

Evora İzmir adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Proje Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor.

Touareg Emlak Gıda Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Touareg Emlak Gıda Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Djaffar Ould Alı tarafından kuruldu. 

Çevre temizlik vergisi adres değişikliği nasıl yapılır?

Çevre temizlik vergisi mükellefinin herhangi bir adres değişikliği ya da emlak ve satımlarında bağlı bulunulan belediyenin, bu durumdan haberdar edilmesi gerekiyor. Peki, çevre temizlik vergisi adres değişikliği nasıl yapılır?

Ankara Başkent Emlak Konutları iletişim!

Ankara Başkent Emlak Konutları iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Başkent Emlak Konutları projesinde metrekare fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor...

Mühye Başkent Emlak Konutları satış ofisi!

Mühye Başkent Emlak Konutları satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Başkent Emlak Konutları'nda 1.478 konut ve 26 dükkan satışa çıkarıldı...

Ankara Başkent Emlak Konutları açık adres!

Yüzde 10 peşinat vererek 180 ay vadeli ödemelerin yapıldığı Başkent Emlak Konutları projesi Ankara Çankaya’ya bağlı Mühye Mahallesi’nde yükseliyor. Projede teslimler 2019 yılı sonunda yapılacak...

Bağcılar Batışehir Evleri adres!

Emlak Konut güvencesinin bulunduğu projede taksitler 3.180 TL ’den başlıyor. Bağcılar Batışehir Evleri adres bilgileri kapsamında Atatürk Havalimanı’na sadece 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Çevre temizlik vergisi adres değişikliği bildirimi!

İşyeri ya da bir meskenden taşındığınızı düşünelim. Emlak ve çevre temizlik vergisi taşınmaz halinde olur? Çevre temizlik vergisi adres değişikliği bildirimi nasıl yapılır?

Batışehir Loca adres bilgileri!

Egeyapı Group, EPP ve Emlak Konut GYO imzası ile yükselen Batışehir Loca Evleri 'nde 1+0'dan 2+1'e kadar daireler bulunuyor. Batışehir Loca adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da konumlanıyor.

Tekfen Hep İstanbul Evleri adres!

Daire fiyatlarının 387 bin 500 TL'den başladığı Tekfen Hep İstanbul Evleri Tekfen Emlak Geliştirme imzasıyla inşa ediliyor. Tekfen Hep İstanbul Evleri adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Emlak Konut Ispartakule Evleri kura çekilişi adres!

Daire fiyatlarının 248 bin TL'den başladığı projede 1.500 adet daire satışa çıkarıldı. Emlak Konut Ispartakule Evleri kura çekilişi adres bilgilerine göre Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi'nde gerçekleşiyor.

Yalova'da 2 bin Dubaili emlak yatırımı yapıyor!

Yalova'da emlak sektörü kimlik değiştiriyor. Arap turistlerin ilgi gösterdiği kente yerleşen Dubaili sayısı 2 binlere ulaştı. Arap kökenlilere şehir merkezinde kota dolduğu için yeni adres olarak Çîftlikköy gösteriliyor.

Avrupark Bahçekent Başakşehir adres!

Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle yükselen projede toplam 1.394 adet konut yer alıyor. Avrupark Bahçekent Başakşehir adres bilgileri kapsamında proje Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Touareg Emlak adres Haberi

Touareg Emlak adres

Touareg Emlak Gıda Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Djaffar Ould Alı tarafından kuruldu. 

Touareg Emlak Gıda Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kirayavermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerineirtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Touareg Emlak Gıda Tekstil Sanayi...