25 / 04 / 2024

Toya İnşaat Basın Ekspres projesi

Toya İnşaat Basın Ekspres projesi

Toya İnşaat Basın Ekspres projesinin ruhsat alma işlemleri sürüyor. Toya Basın Ekspres Yolu projesi Erdemoğlu Holding'e ait olan Nursu Açık Oto Pazarı'nın arazisinde hayata geçirilecek...

Mıllıon Grup İnşaat Basım Yayın Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mıllıon Grup İnşaat Basım Yayın Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Kerem Basın Yayın İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kerem Basın Yayın İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Çay tarafından kuruldu. 

Elhaznevi Basın İnşaat İthalat İhracat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elhaznevi Basın İnşaat İthalat İhracat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Maruf Haznevi tarafından kuruldu. 

Avcılar İnşaat Caddebostan basın lansmanı 4 Nisan'da!

Avcılar İnşaat'ın İzmir Bornova Doğanlar bölgesinde 6 bin metrekarelik arsa ve 25 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde hayata geçireceği Caddebostan projesi basına lanse edilecek. 

Torkam İnşaat basın daveti ertelendi!

Kurucularının inşaat ve yapı sektöründe 30 yıla yaklaşan deneyimi ile Türkiye’nin en saygın inşaat firmaları arasında yer alan Torkam İnşaat, yeni dönem hedeflerini paylaşacağı bir basın toplantısı düzenliyor. 

Esta İnşaat Benesta Basın Ekspres teslim!

Esta İnşaat Benesta Basın Ekspres teslim tarihi 12 Nisan 2019 olarak belirlendi. Proje 17 katlı tek blok halinde yükseliyor.

Esta İnşaat Basın Ekspres satış ofisi!

Esta İnşaat Basın Ekspres projesinde konut, ofis ve dükkanlara yer veriliyor. Tek blok olarak planlanan projede 1+0 ve 1+1 daireler bulunuyor...

Esta İnşaat Basınekspres teslim tarihi!

Esta İnşaat Basınekspres teslim tarihi Ağustos 2019 yılı olarak belirtiliyor. Esta Basınekspres projesinde konut, ofis ve dükkanlar yer alıyor...

Basın Ekspres Yolu inşaat projelerinin gözdesi oldu!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Leyla İlhan, bugünkü yazısında Basın Ekspres Yolu'nun inşaat projeleriyle nasıl değerlendiğini açıkladı. İşte o haber...

Okkalar İnşaat basın toplantısı 7 Mart'ta!

İnşaat sektöründe 40 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Okkalar İnşaat, 2017 yılında 4 yeni projeyi hayata geçiriyor.

Basın Ekspres Toya Next satılık daire!

Toya Yapı imzasıyla hayata geçirilen Basın Ekspres Toya Next satılık daire fiyatları metrekare birim bazında 6 bin 500 TL'den başlayarak değişiyor. Proje 300 milyon TL yatırım bedeline sahip.

Basın Ekspres Toya Next teslim tarihi!

Toplam 300 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen Toya Next projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 6 bin 500 TL'den başlayarak değişiyor. İşte Basın Ekspres Toya Next teslim tarihi...

Toya Next Basın Ekspres fiyat!

Toya Next Basın Ekspres projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 6 bin 500 TL'den başlayarak değişiyor...

Toya İnşaat Basın Ekspres projesi Haberi

Toya İnşaat Basın Ekspres projesi


Toya İnşaat İstanbul'un Avrupa yakasında Küçükçekmece ilçesine bağlı Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan Nursu Açık Oto Pazarı'nın arsası üzerinde yeni konut projesine hazırlanıyor. Toya İnşaat Basın Ekspres projesi 20 bin metrekare alanda inşa edilecek.


Ruhsat işlemleri aşamasında olan Toya İnşaat Basın Ekspres projesi için mimari detay çalışmalar devam ediyor. Yaklaşık 500 konutun yer alacağı Toya İnşaat Basın Ekspres projesinin ruhsat işlemleri tamamlandığında bu yıl içinde satışa çıkması planlanıyor.


Toya İnşaat Basın Ekspres projesinin yükseleceği Nursu Açık Oto Pazarı Erdemoğlu Holding'e ait. Toya İnşaat Basın Ekspres projesinde daire tipleri olarak 1+0 daire tiplerinden, 4+1 daire tiplerine kadar seçenek bulunuyor.


Toya İnşaat iletişim

Telefon: 444 86 92

Web adresi : www.toyayapi.com

Gülcihan...