25 / 04 / 2024

Okkalar İnşaat basın toplantısı 7 Mart'ta!

Okkalar İnşaat basın toplantısı 7 Mart'ta!

İnşaat sektöründe 40 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Okkalar İnşaat, 2017 yılında 4 yeni projeyi hayata geçiriyor.



İnşaat sektöründe 40 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Okkalar İnşaat, 2017 yılında 4 yeni projeyi hayata geçiriyor. Yüksek yaşam standartları ve doğa ile uyumlu projeleri ile adından söz ettiren Okkalar İnşaat, yeni projelerini “Arma” serisi altında topluyor. Üçü İstanbul’da biri Konya’da olmak üzere inşaatına başlanan projeler; 444 daire ve 9 ticari alandan oluşuyor. 


Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Okka ve Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka’nın ev sahipliğinde ve Okkalar İnşaat’ın yeni yatırımlarının paylaşılacağı basın toplantısı 7 Mart 2017 Salı günü düzenlenecek.


Haber YeniBirlik'te şöyle yer aldı


İnşaat sektöründe 40 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Okkalar inşaat, 2017 yılında 4 yeni projeyi hayata geçiriyor. Yüksek yaşam standartları ve doğa ile uyumlu projeleri ile adından söz ettiren Okkalar inşaat, yeni projelerini "Arma" serisi altında topluyor. Üçü istanbulda biri Konyada olmak üzere inşaatına başlanan projeler; 444 daire ve 9 ticari alandan oluşuyor. Yeni projeler, Okkalar inşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Okka ve Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka'nın ev sahipliğinde, 7 Mart 2017 Salı günü düzenlenecek basın toplantısı ile duyurulacak. 


Yenibirlik


Geri Dön