29 / 03 / 2024

Toya Moda lansman

Toya Moda lansman

Toya Yapı tarafından hayata geçirilen Toya Moda projesinde 486 adet daire yer alıyor. Projede lansmana özel olarak fiyatlar 185 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toya Moda 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinden meydana geliyor.

Toya Moda görücüye çıktı! 185 bin liraya!

Toya Yapı güvencesi ve 100 milyon dolarlık yatırım maliyeti ile hayata geçirilen “Toya Moda” projesinin Aralık 2016’da teslim edilmesi planlanıyor. Toya Moda fiyatları 185 bin liradan başlıyor.

Toya Moda ödeme tablosu!

Konum bilgisine göre Atatürk Havaalanı’na 3 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede 426 daire yer alıyor. Toya Moda ödeme tablosu kapsamında teslime kadar kredi taksitlerini Toya Moda ödüyor.

Toya Moda'da teslimat garantili kampanya!

Toya Moda'da teslimat garantili kampanya kapsamında kredi ve kira ödenmiyor. Dairelerin 267 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Toya Moda'da evini bugün al, banka kredini Toya ödesin!

İstanbul’un en gözde bölgesi Basın Ekspress’te, moda konseptine uygun şık mimarisi ile dikkat çeken, Toya Moda’dan, bugün 120 ay vade ile ev alanların, teslim tarihine kadar olan 15 aylık taksitlerini Toya Yapı ödeyecek.

Toya Moda Evleri!

Toplam 426 daire ve 36’ya yakın mağazadan meydana gelen proje İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy'de inşa ediliyor. Toya Moda Evleri Aralık 2016 teslim edilmesi planlanıyor.

Toya Moda'da ödeme kolaylığı sağlayan kampanya!

İstanbul’un en gözde bölgesi Basın Ekspress’te, Moda konseptine uygun şık mimarisi ile dikkat çeken, Toya Moda’dan, bugün 120 ay vade ile ev alanların, teslim tarihine kadar olan 15 aylık taksitlerini Toya Yapı ödeyecek.

Toya Moda'da kampanya!

Toya Grubu tarafından Sefaköy'de yapılan Toya Moda projesinde ev sahibi olmak isteyenlere fırsatlar sunuluyor. İşte, Toya Moda'da kampanya!

Toya Moda krediniz bizden kampanyası!

Toya Moda krediniz bizden kampanyası kapsamında Toya Moda’dadan, bugün 120 ay vade ile ev alanların, teslim tarihine kadar olan 15 aylık taksitlerini Toya Yapı ödüyor.

Toya Moda Küçükçekmece ödeme planı!

İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy'de inşa edilen projede teslimler Aralık 2016 yapılması planlanıyor. Toya Moda Küçükçekmece ödeme planı kapsamında 120 aya varan vade imkanı sunuluyor.

Toya Moda'da banka kredisi 15 ay Toya Yapı'dan!

İstanbul’un en gözde bölgesi Basın Ekspress’te, moda konseptine uygun şık mimarisi ile dikkat çeken, Toya Moda’dan, bugün 120 ay vade ile ev alanların, teslim tarihine kadar olan 15 aylık taksitlerini Toya Yapı ödeyecek.

Toya Moda yeni bir kampanya düzenledi!

Banka faiz oranlarını düşüren TOYA Moda, 50 ay vade farksız ödeme imkanı sunmasının yanı sıra , % 5 peşinat ve teslimde % 20 ödeme ile 120 aya varan taksitli ödeme planı da sunuyor.

Toya Moda'da faiz düştü!

Banka faiz oranlarını düşüren TOYA MODA, 50 ay vade farksız ödeme imkanı sunmasının yanı sıra , % 5 peşinat ve teslimde % 20 ödeme ile 120 aya varan taksitli ödeme planı da sunuyor.

Toya Moda’da faiz düştü vade uzadı!

Yüksek faiz artışları ve kur dalgalanmaları sürerken kredi faiz oranlarını düşüren Toya Moda, hazırladığı kampanyada pek çok seçenek de sunuyor. Proje toplam 426 daireden oluşuyor.

Toya Moda Evleri'nde 50 ay vade farksız taksit imkanı!

Yüksek faiz artışları ve kur dalgalanmalarının yaşandığı bugünlerde, ev sahibi olmak için büyük fırsat. TOYA MODA vade farksız ödemeden fırsatı ve kredi faiz oranlarında kaydadeğer düşük oranlarıyla konut sahibi olmak isteyenlere nefes aldırıyor.

Toya Moda lansman Haberi

Toya Moda lansman

4 blok halinde, Sefaköy'de Nursu Açık Oto Pazarı'nda inşa edilen Toya Moda projesi kapsamında 486 adet daire bulunuyor. 


Toya Yapı tarafından inşa edilen ve 2016 yılının Aralık ayında teslim edilmesi beklenen projede, dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 600 TL'den başlıyor.


Daire büyüklüklerinin 37 metrekare ile 151 metrekare arasında değiştiği projede fiyatlar lansmana özel olarak 185 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Mimarisinde Bünyamin Derman'ın imzasını taşıyan proje, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana geliyor.



Toya Moda dairelerinin alanları;

Stüdyo daireler 37 metrekare,

1 oda 1 salon daireler 59-60-74 metrekare arasında,

2 oda 1 salon daireler 92-113-118 metrekare arasında,

3 oda 1 salon daireler 147-150-151 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


LEED sertifikasının altın seviye adayı olan projede, kafe, restoran, mağaza...