25 / 04 / 2024

toya moda satış fiyatları

toya moda satış fiyatları

Toya Grubu tarafından hayata geçirilen Toya Moda Rezidans'ta daire fiyatları 267 bin TL'den başlıyor. Projede peşin alımlarda yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. İşte Toya Moda kampanya detayları...

Küçükçekmece Toya Moda fiyat listesi!

Küçükçekmece Toya Moda fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına göre değişiklik gösteriyor. Toya Yapı tarafından hayata geçirilen proje İDO Yenikapı İskelesi’ne 15 dakika yakınlıkta bulunuyor.

Toya Moda Evleri nerede?

Toya Yapı imzası ile inşa edilen Toya Moda Konutları alanları 37 metrekare ile 151 metrekare arasında değişiyor. Projede daire fiyatları 225 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Toya Moda Evleri nerede?

Toya Yapı Toya Moda satılık!

Toya Yapı Toya Moda satılık konut fiyatları 215 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Bakırköy’e 5 dakika, Atatürk Havaalanı’na 3 dakika ve İDO Yenikapı İskelesi’ne 15 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.

Toya Moda ile modayı da fırsatları da yakından takip edin!

Daire fiyatları 215 bin TL'den başlangıç gösteren Toya Moda 'da toplam 486 tane konut bulunuyor. Proje 'Toya Moda ile modayı da fırsatları da yakından takip edin' sloganı ile yükseliyor.

Toya Moda Sefaköy iletişim!

Ödeme planı kapsamında 120 aya varan vade yapılabilen Toya Moda Konutları'nda daire fiyatları 215 bin liradan başlangıç gösteriyor. Toya Moda Sefaköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Toya Moda güncel fiyat listesi!

Toya Moda projesinde yüzde 25 peşinat ödendiğinde kalan bedel için banka kredisi ile 120 aya kadar vade yapılıyor. Projede 486 adet daire bulunuyor. İşte Toya Moda güncel fiyat listesi...

Toya Moda projesinde 211 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Sefaköy Toya Moda projesinde daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede yer alan dairelerin fiyatları 211 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Toya Moda satış fiyatları!

Dairelerin 2016 yılının Aralık ayı içerisinde teslim edilmesi planlanan Toya Moda satış fiyatları peşin ödemelerde 190 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje, Toya Grubu tarafından hayata geçiriliyor...

Toya Moda projesinde 255 bin TL'ye 1+1!

Sefaköy Toya Moda projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan 1 oda 1 salon dairelerin 255 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Toya Moda projesinde 185 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Toya Moda projesi kapsamında stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor. Projede yer alan konutların fiyatları 185 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Toya Moda satış fiyatları!

Toya Yapı imzası ile İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy'de konumlandırılan Toya Moda satış fiyatları ile ilgili bilgiyi haberimizde bulabilirsiniz. . Projede; yüzde 5 peşinatla 120 aya kadar vade olanağı bulunuyor.

Toya Moda Küçükçekmece satış fiyatları!

Toya Moda Küçükçekmece satış fiyatları 318 bin TL'den başlayarak değişiyor. Toya Moda Evleri projesinde yaşam bu yıl sonunda başlıyor...

Sefaköy Toya Moda Evleri satış fiyatları!

Toya Grubu projesi olan Toya Moda Evleri İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy'de bulunuyor. Toya Moda Evleri'nde teslimler 2016 Aralık'ta yapılacak..

Toya Moda Küçükçekmece ödeme şartları!

Toya Moda Küçükçekmece ödeme şartları kapsamında taksitler teslimlerde başlıyor. Toya Moda Küçükçekmece projesinde stüdyo daireler 204 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Toya Moda'dan ev sahipleri için kaçınılmaz bir fırsat!

Teslimine 9 ay kala çok cazip kampanyalarla ev satın almak isteyenlerin gözdesi olan Toya Moda, Basın Ekspres bölgesindeki eşsiz konumu ile yatırımını kira geliri olarak değerlendirmek isteyen ev sahipleri için kaçınılmaz bir fırsat.

Toya Moda Evleri Sefaköy satılık!

Toya Moda Evleri Sefaköy satılık evlerin fiyatları 294 bin liradan başlıyor. Toya Grubu'nun projesi Toya Moda Evleri'nde daireler Aralık 2016 yılında teslim ediliyor...

Toya Moda Sefaköy satış ofisi telefon!

İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy'de inşa edilen proje 426 daire bulunuyor. Toya Moda Sefaköy satış ofisi telefon numarası 0 212 424 54 34 olarak belirlendi.

Toya Moda Evleri satılık!

İDO Yenikapı İskelesi ’ne 15 dakika uzaklıkta bulunan proje İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy 'de yükseliyor. Toya Moda Evleri satılık daire alanları 40 metrekareden başlıyor.

Sefaköy Toya Moda satış ofisi!

Sefaköy Toya Moda satış ofisi ile 0212 424 54 34 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Teslimlerin 2016 yılı sonunda yapılacağı projede 50 ay vade farksız taksit avantajı ile daire sahibi olunabiliyor.

Toya Moda'da teslimat garantili kampanya!

Toya Moda'da teslimat garantili kampanya kapsamında kredi ve kira ödenmiyor. Dairelerin 267 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Toya Moda Evleri'nde 50 ay vade farksız taksit imkanı!

Yüksek faiz artışları ve kur dalgalanmalarının yaşandığı bugünlerde, ev sahibi olmak için büyük fırsat. TOYA MODA vade farksız ödemeden fırsatı ve kredi faiz oranlarında kaydadeğer düşük oranlarıyla konut sahibi olmak isteyenlere nefes aldırıyor.

Toya Moda kredi faizlerini düşürdü!

Yüksek faiz artışları ve kur dalgalanmalarının yaşandığı günlerde TOYA MODA, kredi faizlerini düşürerek yatırımcılara nefes aldırıyor. TOYA MODA, yüzde 5 peşinat ve teslimde yüzde 20 ödeme ile 120 aya varan taksitli ödeme planı sunuyor.

Küçükçekmece Toya Moda kredi faizlerini düşürdü!

Yüksek faiz artışlarının yaşandığı günlerde TOYA MODA, kredi faizlerini düşürerek yatırımcılara nefes aldırıyor. TOYA MODA, yüzde 5 peşinat ve teslimde yüzde 20 ödeme ile 120 aya varan taksitli ödeme planı sunuyor.

Toya Moda'da kredi faiz oranı yüzde 1’in altına düştü!

TOYA Yapı tarafından Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirilen Toya Moda, yüzde 5 peşinat karşılığında 60 aya yüzde 0.79, 120 aya yüzde 0.88 kredi oranı sunuyor.

toya moda satış fiyatları Haberi

toya moda satış fiyatları

İstanbul Küçükçekmece Sefaköy bölgesinde inşa edilen Toya Moda Residence'de daireler 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Proje Basın Ekspres Yolu üzerinde, E-5 ve TEM otoyollarının kesiştiği noktada bulunuyor. 


Toya Moda Konutları 21 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Toplam 426 adet daire ve 36 adet mağazanın yer aldığı projede konutların alanları 37 metrekare ile 151 metrekare arasında değişiyor.


Toya Moda kampanya detayları!

Nakitte yüzde 10 indirim yapılan Sefaköy Toya Moda'da yüzde 5 peşinatta 60 ay yüzde 0,59 faiz oranı, 120 ay yüzde 0,79 faiz oranı uygulanıyor. Projede yüzde 25 peşin, yüzde 25 teslimde, yüzde 50'lik kısım için 50 ay 0 faiz avantajı sunuluyor. 


Yüzde 5 peşinatta, kullanılan bana kredisinin ilk 15 taksidini Toya Yapı'nın üstlendiği Toya Moda Sefaköy'de teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında...