19 / 03 / 2024

Toya Moda Evleri'nde 50 ay vade farksız taksit imkanı!

Toya Moda Evleri'nde 50 ay vade farksız taksit imkanı!

Yüksek faiz artışları ve kur dalgalanmalarının yaşandığı bugünlerde, ev sahibi olmak için büyük fırsat. TOYA MODA vade farksız ödemeden fırsatı ve kredi faiz oranlarında kaydadeğer düşük oranlarıyla konut sahibi olmak isteyenlere nefes aldırıyor.



Banka faiz oranlarını düşüren TOYA MODA, 50 ay vade farksız ödeme imkanı sunmasının yanı sıra , % 5 peşinat ve teslimde % 20 ödeme ile 120 aya varan taksitli ödeme planı da sunuyor. TOYA MODA, 24 aya sıfır, 60 aya % 0,59, 120 aya 0,79 olan yeni faiz oranları ile ister yaşamına ister geleceğine yatırım yapacaklara kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. 

Basın EkspresYolu’nda E-5 ve TEM otoyollarının kesiştiği noktada yer alan TOYA MODA, Atatürk Havaalanı’na 3, Yeşilköy ve Ataköy’e  5, Bakırköy ve İDO İskelesine 10 dakika mesafede bulunuyor. Planlanan Ataköy-Basın Ekspres İkitelli Metrosu’na ise sadece yürüyerek ulaşmak mümkün olacak.

Her biri balkon veya teraslı daireler,her daireye özel depo alanları ile nefes aldıran yaşam alanları yaratan TOYA MODA’da, 37-151 m² arası stüdyodan 3+1’e kadar toplam 426 daire, 36’ya yakın mağaza bulunuyor.


Yaşam alanlarını en verimli şekilde kullanan toplam 21 bin m² arazi üzerinde projelendirilen, home ofislerin ayrı bir blokta projelendirildiği TOYA MODA’da, ortak alan tasarımlarından iç mekan tasarımlarına kadar en ince detaylar Dice Kayek imzası taşıyor.


Yüzde 70 yeşil alanın bulunduğu sağlıklı ve huzurlu bir yaşam için bir çok ihtiyacı karşılayacak TOYA MODA’da her daireye özel kapalı otopark, sauna, buharbanyosu, yüzme havuzu, masa tenisi, fitness, kapalı basketbol salonu, hobi atölyeleri, squash, çocuk havuzu, açık-kapalı çocuk oyun alanları ve yürüyüş yolları ile bir yaşam alanından fazlası sunuluyor.


www.toyamoda.com



Geri Dön