25 / 04 / 2024

Toya Moda satılık daire fiyatları

Toya Moda satılık daire fiyatları

Yüksek faiz artışları ve kur dalgalanmalarının yaşandığı bugünlerde, ev sahibi olmak için büyük fırsat. TOYA MODA vade farksız ödemeden fırsatı ve kredi faiz oranlarında kaydadeğer düşük oranlarıyla konut sahibi olmak isteyenlere nefes aldırıyor.

Sefaköy Toya Moda teslim tarihi!

Sefaköy Toya Moda teslim tarihi bilgisi için haberimizden faydalanabilirsiniz. Satışların devam ettiği projede daire alanları 37 metrekare ile 151 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Toya Moda’da lansman fiyatlarıyla son gün 15 Haziran! 185 bin TL'ye!

İstanbul'un yeni Maslak hattı olarak değerlendirilen Basın Ekspres Yolu'nda yer alan ve modanın mimariyle buluştuğu Toya Moda’da, lansmana özel satış fiyatları 15 Haziran’da sona eriyor.

Toya Moda projesinde 185 bin TL'ye! 36 ay 0 faizle!

Toya Moda projesinde yer alan dairelerin fiyatları 185 bin TL'den başlıyor. Projede dileyenler 36 ay faiz uygulanmadan taksitlendirme ya da yüzde 5 peşinat geri kalanı 120 ay taksit şeklinde ödemelerini yapıyor

Basın Ekspres Toya Next satılık daire!

Toya Yapı imzasıyla hayata geçirilen Basın Ekspres Toya Next satılık daire fiyatları metrekare birim bazında 6 bin 500 TL'den başlayarak değişiyor. Proje 300 milyon TL yatırım bedeline sahip.

Toya Downtown Mecidiyeköy satılık!

Toya Downtown Mecidiyeköy satılık dairelerin fiyatları 360 bin dolardan başlıyor. Toya Downtown Mecidiyeköy projesi 2018 yılı Aralık ayında tamamlanacak...

Toya Moda Evleri Sefaköy satılık!

Toya Moda Evleri Sefaköy satılık evlerin fiyatları 294 bin liradan başlıyor. Toya Grubu'nun projesi Toya Moda Evleri'nde daireler Aralık 2016 yılında teslim ediliyor...

Moda Bademli satılık daire!

Moda Bademli satılık daire seçenekleri arasında, 3+1,4+1 ve 5+1'ler yer alıyor. Projede toplam 157 adet konut bulunuyor.

Toya Moda Evleri satılık!

İDO Yenikapı İskelesi ’ne 15 dakika uzaklıkta bulunan proje İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy 'de yükseliyor. Toya Moda Evleri satılık daire alanları 40 metrekareden başlıyor.

Sefaköy Toya Moda satış ofisi!

Sefaköy Toya Moda satış ofisi ile 0212 424 54 34 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Teslimlerin 2016 yılı sonunda yapılacağı projede 50 ay vade farksız taksit avantajı ile daire sahibi olunabiliyor.

Toya Moda Küçükçekmece satılık!

Toya Yapı imzası ile hayata geçirilen Toya Moda Küçükçekmece satılık daire alanları 37 ile 151 metrekare arasında değişiyor. Projenin Aralık 2016 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor.

Kadıköy Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları satılık!

Ulaşım bilgilerine göre Moda'ya 750 metre kadar uzaklıkta bulunan projede teslimler 2017 yılında yapılacak. Kadıköy Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 olarak tasarlandı.

Sefaköy Toya Moda satılık konut!

İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy'de inşa edilen proje Bakırköy’e 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Sefaköy Toya Moda satılık konut tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Mudanya Moda Bademli satılık!

Toplam 157 adet daireden meydana gelen proje Bursa'nın Mudanya İlçe'si Bademli'de hayata geçiriliyor. Mudanya Moda Bademli satılık daire tipleri 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı.

Sefaköy Toya Moda satış ofisi iletişim!

Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy'de inşa edilen proje DO Yenikapı İskelesi’ne 15 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Sefaköy Toya Moda satış ofisi iletişim kapsamında telefon numarası 0 212 424 54 34 olarak belirlendi.

Moda Bademli Evleri satılık!

Bursa'nın Mudanya İlçe'si Bademli'de hayata geçirilen projede 157 konut yer alıyor. Moda Bademli Evleri satılık dairelerin tipleri 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks olarak dizayn edildi.

Sefaköy Toya Moda satılık ev!

İDO Yenikapı İskelesi’ne 15 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy'de inşa ediliyor. Sefaköy Toya Moda satılık ev tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandı.

Toya Moda satılık daire fiyatları Haberi

Toya Moda satılık daire fiyatları

Banka faiz oranlarını düşüren TOYA MODA, 50 ay vade farksız ödeme imkanı sunmasının yanı sıra , % 5 peşinat ve teslimde % 20 ödeme ile 120 aya varan taksitli ödeme planı da sunuyor. TOYA MODA, 24 aya sıfır, 60 aya % 0,59, 120 aya 0,79 olan yeni faiz oranları ile ister yaşamına ister geleceğine yatırım yapacaklara kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. 

Basın EkspresYolu’nda E-5 ve TEM otoyollarının kesiştiği noktada yer alan TOYA MODA, Atatürk Havaalanı’na 3, Yeşilköy ve Ataköy’e  5, Bakırköy ve İDO İskelesine 10 dakika mesafede bulunuyor. Planlanan Ataköy-Basın Ekspres İkitelli Metrosu’na ise sadece yürüyerek ulaşmak mümkün olacak.

Her biri balkon veya teraslı daireler,her daireye özel depo alanları ile nefes aldıran yaşam alanları yaratan TOYA MODA’da, 37-151 m² arası stüdyodan 3+1’e kadar...