16 / 04 / 2024

Kadıköy Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları satılık!

Kadıköy Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları satılık!

Firma: Ceylan İnşaat

Proje: Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları

Ulaşım bilgilerine göre Moda'ya 750 metre kadar uzaklıkta bulunan projede teslimler 2017 yılında yapılacak. Kadıköy Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 olarak tasarlandı.



İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy - Fikirtepe'de hayata geçirilen Kadıköy  Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları  projesinin Adalar ve Fenerbahçe Marina manzarasına cephesine dairesi bulunuyor.


Ortak kullanım alanları arasında projede kapalı ve açık yüzme havuzları, buhar odası, hamam, meyve bahçesi, yürüyüş parkuru, kamelya alanı, fitness center, SPA, sauna, kapalı otopark, mini futbol, basketbol, tenis sahaları, mini sinema salonu, oyun parkı, çocuk yüzme havuzu, şok havuzu bulunuyor.


Toplam 192 adet daireden meydana gelen Kadıköy Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları projesinde daire büyüklükleri minimum 91 metrekare, maksimum ise 204 metrekare olarak belirlendi. 


Ödeme seçenekleri kapsamında projede peşin fiyatına vade farksız 36 ay vade imkanı sağlanıyor. Projedeki daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


Kadıköy Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları lokasyon bilgisi kapsamında Kalamış Marina ve Moda'ya 750 metre, Bağdat Caddesi ve Fenerbahçe Stadı'na 500 metre uzaklıkta yükseliyor.


Kadıköy Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları satılık fiyatları 480 bin TL'den başlangıç gösteriyor.  Projedeki dairelerin teslimleri 2017 yılında yapılması planlanıyor. 


Tel: 444 70 16 

Web: www.muhtesemyyk.com 

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön