16 / 04 / 2024

Kadıköy Muhteşem Yeni Yüzyıl satılık!

Kadıköy Muhteşem Yeni Yüzyıl satılık!

Firma: Artaş İnşaat

Proje: Avrupa Konutları Kale

Kadıköy Muhteşem Yeni Yüzyıl satılık daire alanları 91 metrekare ile 204 metrekare arasında değişiyor. Bağdat Caddesi'ne 500 metre uzaklıkta olan proje Ceylan İnşaat imzası ile yükseliyor.



Kadıköy Muhteşem Yeni Yüzyıl satılık daire seçenekleri arasında 1+1, 2+1 ve 3+1'ler bulunuyor. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen proje 192 adet daireden oluşuyor.


Ceylan İnşaat imzası taşıyan Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları 3 bin 339 metrekare arsa üzerine yayılıyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy - Göztepe'de inşa ediliyor. 


Lansmanı 25 Mayıs Pazartesi günü gerçekleşecek olan Muhteşem Yeni Yüzyıl Evleri Fenerbahçe Stadı ve Bağdat Caddesi'ne 500 metre mesafede bulunuyor. 


Ön talep süreci devam eden Kadıköy Muhteşem Yeni Yüzyıl satılık konut alanları 91 metrekareden başlıyor, 204 metrekareye kadar ulaşıyor. 


Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl'da kapalı ve açık yüzme havuzları, meyve bahçesi, voleybol, çocuk yüzme havuzu, buhar odası, hamam, kamelya alanı, fitness center, basketbol, mini futbol, yürüyüş parkuru, şok havuzu, tenis sahaları, kapalı otopark, SPA, sauna mini sinema salonu, oyun parkı gibi sosyal alanlar yer alıyor. 


Muhteşem Yeni Yüzyıl iletişim

Tel: 444 70 16 

Web: www.muhtesemyyk.com 

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön