25 / 04 / 2024

Toya Moda satışları

Toya Moda satışları

İstanbul'un yeni Maslak hattı olarak değerlendirilen Basın Ekspres Yolu’ndaki konutta moda anlayışını değiştiren yeni projesi Toya Moda’da konut sahibi olmak isteyenlere 9.000 TL peşinatla 1 yıl taksit erteleme fırsatı sunuyor.

Toya Moda Küçükçekmece satış fiyatları!

Toya Moda Küçükçekmece satış fiyatları 318 bin TL'den başlayarak değişiyor. Toya Moda Evleri projesinde yaşam bu yıl sonunda başlıyor...

Güneşli Toya Next satış ofisi!

Toya yapı imzası taşıyan Toya Next projesinde teslimler Nisan 2018'de gerçekleşecek. Toya Next satış ofisi Bağcılar Güneşli'de yer alıyor.

Sefaköy Toya Moda Evleri satış fiyatları!

Toya Grubu projesi olan Toya Moda Evleri İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy'de bulunuyor. Toya Moda Evleri'nde teslimler 2016 Aralık'ta yapılacak..

Toya Moda Küçükçekmece ödeme şartları!

Toya Moda Küçükçekmece ödeme şartları kapsamında taksitler teslimlerde başlıyor. Toya Moda Küçükçekmece projesinde stüdyo daireler 204 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Toya Moda'dan ev sahipleri için kaçınılmaz bir fırsat!

Teslimine 9 ay kala çok cazip kampanyalarla ev satın almak isteyenlerin gözdesi olan Toya Moda, Basın Ekspres bölgesindeki eşsiz konumu ile yatırımını kira geliri olarak değerlendirmek isteyen ev sahipleri için kaçınılmaz bir fırsat.

Toya Moda Evleri Sefaköy satılık!

Toya Moda Evleri Sefaköy satılık evlerin fiyatları 294 bin liradan başlıyor. Toya Grubu'nun projesi Toya Moda Evleri'nde daireler Aralık 2016 yılında teslim ediliyor...

Toya Moda Sefaköy satış ofisi telefon!

İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy'de inşa edilen proje 426 daire bulunuyor. Toya Moda Sefaköy satış ofisi telefon numarası 0 212 424 54 34 olarak belirlendi.

Toya Moda Evleri satılık!

İDO Yenikapı İskelesi ’ne 15 dakika uzaklıkta bulunan proje İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy 'de yükseliyor. Toya Moda Evleri satılık daire alanları 40 metrekareden başlıyor.

Sefaköy Toya Moda satış ofisi!

Sefaköy Toya Moda satış ofisi ile 0212 424 54 34 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Teslimlerin 2016 yılı sonunda yapılacağı projede 50 ay vade farksız taksit avantajı ile daire sahibi olunabiliyor.

Toya Moda'da teslimat garantili kampanya!

Toya Moda'da teslimat garantili kampanya kapsamında kredi ve kira ödenmiyor. Dairelerin 267 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Toya Moda’da faiz düştü vade uzadı!

Yüksek faiz artışları ve kur dalgalanmaları sürerken kredi faiz oranlarını düşüren Toya Moda, hazırladığı kampanyada pek çok seçenek de sunuyor. Proje toplam 426 daireden oluşuyor.

Toya Moda Evleri'nde 50 ay vade farksız taksit imkanı!

Yüksek faiz artışları ve kur dalgalanmalarının yaşandığı bugünlerde, ev sahibi olmak için büyük fırsat. TOYA MODA vade farksız ödemeden fırsatı ve kredi faiz oranlarında kaydadeğer düşük oranlarıyla konut sahibi olmak isteyenlere nefes aldırıyor.

Toya Moda kredi faizlerini düşürdü!

Yüksek faiz artışları ve kur dalgalanmalarının yaşandığı günlerde TOYA MODA, kredi faizlerini düşürerek yatırımcılara nefes aldırıyor. TOYA MODA, yüzde 5 peşinat ve teslimde yüzde 20 ödeme ile 120 aya varan taksitli ödeme planı sunuyor.

Toya Moda satışları Haberi

Toya Moda satışları

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından Toya Yapı, değeri günden güne artan, İstanbul'un yeni Maslak hattı olarak değerlendirilen Basın Ekspres Yolu’ndaki konutta moda anlayışını değiştiren yeni projesi Toya Moda’da konut sahibi olmak isteyenlere 9.000 TL peşinatla 1 yıl taksit erteleme fırsatı sunuyor.



Toya Yapı güvencesi ve 100 milyon dolarlık yatırım maliyeti ile hayata geçirilen “Toya Moda” projesi konutta moda anlayışını değiştiriyor. 486 konut ve toplamda 4 bloktan oluşacak Toya Moda projesinde yer alan tüm bloklar estetik ve konforu bir araya getirecek şekilde teraslı olarak tasarlanıyor.  



Toya Moda’da 37 ve 151 metrekare arasında stüdyodan, 3+1’e kadar değişen büyüklük ve tiplerde konutlar bulunuyor. Otel, ofis ve konut projesi yatırımlarıyla her geçen gün değer kazanan Basın Ekspres’te konumlanan Toya Moda da dairelerin peşin fiyatları 190...