26 / 04 / 2024

Toya Modada ödemeler 15 ay ertelendi

Toya Modada ödemeler 15 ay ertelendi

Toya Yapı Basın Ekspress'te inşa ettiği Toya Moda için yeni bir kampanya başlattı. Buna göre projeden konut alanlar bankadan kredi çekseler bile teslime kadar ödeme yapmayacak.

Toya Moda'da ödemeler 15 ay ertelendi!

Toya Yapı Basın Ekspress'te inşa ettiği Toya Moda için yeni bir kampanya başlattı. Buna göre projeden konut alanlar bankadan kredi çekseler bile teslime kadar ödeme yapmayacak.

Avcılar Toya Vista satılık daire!

Avcılar Toya Vista satılık daire fiyatları 396 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toya Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 5 bin TL peşin ödemeler ile konut sahibi olunabiliyor.

Toya Moda Konutları iletişim!

İstanbul Küçükçekmece'ye bağlı Sefaköy'de hayata geçirilen Toya Moda Evleri 'nde 9 bin lira peşin ödemeler ile konut sahibi olunabiliyor. Toya Moda Konutları iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Toya Moda Sefaköy daire fiyatları!

Toya Moda Sefaköy daire fiyatları 211 bin liradan başlayarak değişiyor. Toya Moda Evleri Sefaköy projesinde yüzde 5 peşinatla veya 36 ay sıfır faizle ödemeler yapılıyor...

Toya Moda Sefaköy projesi!

Toya Moda Sefaköy projesi 211 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 486 konuttan oluşan Toya Moda Sefaköy projesinde yüzde 10 indirimle banka kredili ödemeler yapılıyor...

Toya Moda Sefaköy fiyatları!

Toya Moda Sefaköy fiyatları 185 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Sefaköy Basın Ekspres Yolu üzerinde yükselen Toya Moda projesinde teslimler Aralık 2016 yılında yapılıyor...

Toya Moda projesinde 185 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Toya Moda projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Toya Moda'da daire fiyatları 185 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor.

Toya Moda fiyat!

Toya Grubu tarafından İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy'de Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirilen Toya Moda fiyat bilgileri haberimizde bulunuyor. Projede daire fiyatları 185 bin TL'den başlıyor.

Toya Moda'da daireler 36 ay 0 faizle!

Toya Moda projesinde yüzde 5 peşinat sonrasında kalanı için 36 ay 0 faiz ile vadelendirme yapılıyor.Projenin daireleri 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı.

Toya Moda'da 400 bin TL'ye 2+1!

İstanbul Avrupa yakası Sefaköy'de yükselen Toya Moda projesinde stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. Toplamda 486 adet konuutan meydana gelen projede 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 400 bin TL'den başlıyor.

Toya Moda Basın Ekspres teslim tarihi!

Toya Moda Basın Ekspres teslim tarihi Aralık 2016 yılı olarak belirtiliyor. 486 konutluk Toya Moda'da lansman fiyatları 185 bin liradan başlıyor. Projede yüzde 5 peşinat ya da 30 ay sıfır faiz avantajıyla ödeme seçenekleri sunuluyor...

Toya Moda fiyatlar!

Toya Moda fiyatlar ve ödeme koşulları haberimizin içerisinde yer alıyor. Toya Moda projesinde 30 ay sıfır faiz ya da yüzde 5 peşinat ödeme seçeneği sunuluyor...

Toya Moda'da fiyatlar 185 bin TL'den başlıyor! 36 ay 0 faiz!

Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Toya Moda projesinde fiyatlar 185 bin TL'den başlıyor. Ayrıca projede yüzde 5 peşinat sonrasında kalanı için 36 ay 0 faiz ile vadelendirme yapılabiliyor.

Toya Modada ödemeler 15 ay ertelendi Haberi

Toya Modada ödemeler 15 ay ertelendi

Toya Yapı Basın Ekspress'te inşa ettiği Toya Moda için yeni bir kampanya başlattı. Buna göre projeden konut alanlar bankadan kredi çekseler bile teslime kadar ödeme yapmayacak. Konut alıcısının yerine banka kredisini ise teslim tarihine kadar şirket ödeyecek. Evler Aralık 2016'da teslim edilecek. 


ÇOCUKLARI UNUTMADI 

Konut alıcısı isterse yüzde 25 peşinat ile 50 ay vade farksız ödeme yapabilecek. 21 bin metrekare arsa içinde konumlanan sitenin sosyal donatılan arasında buhar banyosu, yüzme havuzları, masa tenisi, fitness, kapalı basketbol salonu, hobi atölyeleri, squash, çocuk havuzlan ve açık-kapalı çocuk oyun alanları...