24 / 04 / 2024

Trabzon Akçaabat hükümet konağı projesi

Trabzon Akçaabat hükümet konağı projesi

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Akçaabat'ta hükümet konağı inşa edecek.

Uşak Eşme Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ'den Uşak'a hükümet konağı müjdesi! İhalesi yarın!

Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Uşak'a hükümet konağı müjdesi!

Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

İzmir Buca'ya hükümet konağı ve diş hastanesi müjdesi!

Buca’da yapımı sürdürülen kamu yatırımları inceleyen AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, “Hükümet Konağı, Diş Hastanesi Aile Sağlığı Merkezi, Verem Savaş Birimi, 112 Acil Müdahale Merkezi ve Sağlık Kampüsü’yle Buca farklı bir görünüme bürünecek” şeklinde konuştu.

TOKİ Trabzon Yomra Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Trabzon İli Yomra İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Trabzon Akçaabat Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Akçaabat Hükümet Konağı projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Trabzon Akçaabat'a hükümet konağı müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Akçaabat'ta hükümet konağı inşa edecek.

Trabzon Arsin hükümet konağı inşaatı başlıyor!

Trabzon Arsin hükümet konağı inşaatı yakında başlayacak. Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, hükümet konağını yapacak yüklenici firma ile belediye binasında bir araya geldi. 

Trabzon Akçaabat Millet Bahçesi ihalesi 28 Mart'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Akçaabat Millet Bahçesi projesinin ihalesini 28 Mart 2019 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon Şalpazarı hükümet konağı ihalesi yarın!

TOKİ Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi yapım işi ihalesi yarın saat 15:00'te gerçekleştirilecek. 

TOKİ Trabzon Şalpazarı Hükümet Konağı ihalesi 12 Temmuz'da!

Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Temmuz tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Trabzon Şalpazarı Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Trabzon Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Trabzon İli Arsin İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Trabzon Akçaabat hükümet konağı projesi Haberi

Trabzon Akçaabat hükümet konağı projesi

Dar ve orta gelirli aileleri düşük peşinat ve düşük taksitlerle ev sahibi yapmayı sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, kamu yatırımlarına da son sürat devam ediyor.

Türkiye'nin dört bir yanında hükümet konakları hayata geçiren TOKİ, Trabzon Akçaabat'ta da yeni bir hükümet konağı yapacak.

TOKİ Trabzon Akçaabat Hükümet Konağı projesinin ihalesi 27 Temmuz 2020 tarihinde gerçekleştirilecek. Projede ayrıca altyapı ve çevre düzenleme işi de yer alıyor.

İhale ilanı:
Trabzon İli Akçaabat İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi 27 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:00'de...