27 / 04 / 2024

Trabzon Beşikdüzü kamulaştırma

Trabzon Beşikdüzü kamulaştırma

Trabzon ili, Beşikdüzü ve Vakfıkebir ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

Trabzon Beşikdüzü'nde Turizm ve Doğa Sporları Merkezi tesisi yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi ticari tesisleri yapım karşılığı ve teleferik tesisi 29 sene süreyle işletilmesi ihale edilecek. Tesisin yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı. 

2 il için acele kamulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Bursa ve Bartın sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için acele kamulaştırılma kararı verildi. Söz konusu karar bugünkü 31802 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte 2 il için acele kamulaştırma kararı...

Trabzon Beşikdüzü ve Vakfıkebir için acele kamulaştırma kararı!

Trabzon ili, Beşikdüzü ve Vakfıkebir ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

İstanbul'un 9 ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

İstanbul ili,Bağcılar, Bakırköy, Başakşehir, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Çatalca, Esenler, Esenyurt, Silivri ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Trabzon Ortahisar için acele kamulaştırma kararı!

Trabzon ili, Ortahisar ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Bilecik için acele kamulaştırma kararı!

Bilecik ili sınırları içerisinde Gölpazarı Üzümlü KÖK-Üzümlü Enerji Nakil Hattı'nın yapımı amacıyla güzergaha isabet eden taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Ankara'nın 3 ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili, Kahramankazan ilçesi, Ayaş ilçesi ve Kızılcahamam ilçesinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Hatay Altınözü için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili Altınözü ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Hatay ili Altınözü ilçesi için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31523 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bursa'daki Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi için acele kamulaştırma kararına tepki!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa'daki Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi için acele kamulaştırma kararını imzaladı. Söz konusu karar bölge esnafı tarafından tepki gördü.  

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi için kamulaştırma yapılacak!

Trabzon ili Ortahisar ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hatay Altınözü için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Beşikdüzü kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Trabzon Beşikdüzü AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gören, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarını ve TOKİ konut teslimlerini anlattı.

Bilecik'te acele kamulaştırma kararı!

Bilecik İli sınırları içerisinde tesis edilecek olan ve ekli liste ile haritada kamulaştırma yapımı amacıyla söz konusu güzergaha isabet eden taşınmazların acele kamulaştırılmasına karar verildi. 

Trabzon Beşikdüzü kamulaştırma Haberi

Trabzon Beşikdüzü kamulaştırma

Trabzon ili, Beşikdüzü ve Vakfıkebir ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Devlet Yolu Ayr.-Vakfıkebir-Organize Sanayi İl Yolu Projesi kapsamında Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. Trabzon ili, Beşikdüzü ve Vakfıkebir ilçeleri için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31719 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Karar Sayısı: 5104
Trabzon ili, Beşikdüzü ve Vakfıkebir ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Devlet Yolu Ayr.-Vakfıkebir-Organize Sanayi İl Yolu Projesi kapsamında Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından verilen acele kamulaştırılma kararı için