24 / 04 / 2024

trabzon yabancı yolcu gemisi turizmi

trabzon yabancı yolcu gemisi turizmi

Doğu Karadeniz'e gelen ve yılın ilk kruvaziyer gemisi olan Bahama bayraklı "Hamburg", Trabzon Limanı'na demirledi. Gemide Alman uyruklu 271 yolcu ile 165 personel bulunduğu öğrenildi...

Trabzon körfez ülkelerinin yeni gözdesi oldu!

Doğa ve yayla turizminin yanı sıra Sümela Manastırı, Ayasofya, Atatürk Köşkü gibi çok sayıda tarihi ve turistik değere sahip Trabzon, yabancı yatırımcıların da ilgi odağı haline geldi.  

Trabzon Havalimanı pist yenileme çalışmaları ay sonunda tamamlanacak!

Türkiye'nin yolcu ve uçak trafiği bakımından en önemli havalimanları arasında bulunan Trabzon Havalimanı'nda pist yenileme çalışmaları hız kesmeden sürüyor.

Trabzon yabancılara konut satışında ilk 10 sırada!

Türkiye İstatistik Kurumu verilerinde, Türkiye’de 2019'da yabancılara yapılan konut satışında Trabzon 935 konut satışı ile ilk 10 şehir arasında yer aldı...

Trabzon'da yabancıların edindiği konut sayısı 4 bini geçti!

Türkiye'de yabancılara konut satışı yapılan iller arasında yer alan Trabzon'da yabancıların edindiği konut sayısı 4 bini aştı., Trabzon, Ocak-Haziran 2019 konut satış istatistiklerine göre Türkiye'de 7. sırada yer alıyor...

Trabzon’da yabancıya konut satışında rekor!

Turizm değerini her geçen sene yükselten Trabzon’da yabancılara yapılan konut satışları 2018'de rekor seviyeye ulaştı. 

Trabzon yabancıya konut satışında 7'nci sıraya yükseldi!

EVA Gayrimenkul Değerleme'nin araştırmasına göre yabancıya konut satışında Trabzon son beş yılda 7'nci sıraya yükseliş kaydetti. 

Körfez yatırımcılarının konut tercihinde yükselen trend Trabzon!

EVA Gayrimenkul Değerleme‘nin araştırmasına göre yabancıya konut satışında Trabzon son beş yılda 7‘nci sıraya yerleşti...

Trabzon'da gayrimenkule yatırımcı ilgisi!

Trabzon'u yılda 2 milyonu aşkın turist ziyaret ediyor. Turizmin gelişmesi, yabancıların bölgede gayrimenkul yatırımlarının da artmasını sağladı.

Trabzon yabancıların en çok gayrimenkul aldığı 3. şehir oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Doğu Karadeniz Bölgesi’nde konut satışlarının yüzde 10,3 azaldığını belirtti. TÜİK verilerine göre ayrıca Trabzon yabancıların en çok emlak satın aldığı 3. kent oldu.

Doğu Karadeniz'de en çok konutu hangi yabancı ülke vatandaşı aldı?

Doğu Karadeniz'de yabancıların konut edinme rakamları arttı. Verilere göre Doğu Karadeniz'de yabancıların en fazla konut aldığı şehir Trabzon oldu. Peki Doğu Karadeniz'de en çok konutu hangi yabancı ülke vatandaşı aldı?

Trabzon yabancılara konut satışında 4. sırada!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Türkiye konut satış rakamları dün açıklandı. Açıklanan verilere göre; Trabzon yabancılara konut satışında 4. sırada yer aldı. 

Yabancı gayrimenkul yatırımcısı rotasını Trabzon'a çevirdi!

2017’nin ilk 7 ayında geçen sene aynı döneme göre yabancıların konut alım tercihlerinde en fazla artış görülen Trabzon’da ortalama konut fiyatı 267 bin TL, ortalama geri dönüş süresi 25 yıl.

Trabzon'daki konut stokunun erimesi umut veriyor!

TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hacısalihoğlu, "Trabzon, mayıs itibarıyla Türkiye'de yabancıya konut satışı yönünden 123 konutla üçüncü sırada yer aldı."dedi.

trabzon yabancı yolcu gemisi turizmi Haberi

trabzon yabancı yolcu gemisi turizmi


Doğu Karadeniz'e gelen bu yılın ilk kruvaziyer gemisi olan 271 Alman turist taşıyan Bahama bayraklı "Hamburg", Trabzon'a geldi.


Doğu Karadeniz'e gelen ve yılın ilk kruvaziyer gemisi olan Bahama bayraklı "Hamburg", Trabzon Limanı'na demirledi.


Bahama bayraklı 150 metre uzunluğundaki kruvaziyer, sabah saatlerinde Trabzon Limanı'na demirledi. Gemide Alman uyruklu 271 yolcu ile 165 personel bulunduğu öğrenildi. 


Doğu Karadeniz'e gelen yılın ilk kruvaziyer gemisinden inen yolcular, Trabzon'da Alport Liman Genel Müdürü Muzaffer Ermiş, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Şefi Hasan Hacıahmetoğlu ve beraberindeki heyet tarafından törenle karşılandı. 


Törende Alman turistler, ayak bastıkları Trabzon limanında kemençe eşliğinde horon oynadı ve hamsi maskotu ile fotoğraf çektirdi. 


Trabzon'a bu yıl 40'a yakın kruvaziyer gemi gelecek


Ermiş ve beraberindeki heyet tarafından yolculara çiçek, Trabzonspor kaşkolu, Trabzon'un tanıtım kataloğu ile fındık takdim edildi. 


Trabzon'a...