28 / 03 / 2024

Travel Turkey İzmir Fuar

Travel Turkey İzmir Fuar

Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Konferansı, 8'inci kez İZFAS, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ve Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.S. işbirliğinde organize ediliyor.

The Moon Turkey Travel Turizm Otomotiv Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Moon Turkey Travel Turizm Otomotiv Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Çiftçi tarafından kuruldu.

Turizmde yeni tahsis ihaleleri gerçekleşecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 12. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi açılışında konuştu. Bakan Ersoy, ''Önümüzdeki yıl yeni tahsis ihaleleri gerçekleşecek'' diye konuştu.

Investor's Guide Turkey'de ilk defa GYODER işbirliği yapılacak!

MIPIM için her yıl Gayrimenkul Türkiye tarafından hazırlanan Investor's Guide Turkey, 2016'da ilk defa GYODER işbirliği ile hazırlanıyor.

Turkey Gate Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Gate Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Anas Alabed, Mouaz Alabed ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 23 Aralık'ta Esenyurt, Gökevler Mahallesi, 2312 Sokak'ta kuruldu.

İznik Travel Turkey İzmir Fuarı'nda tanıtıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde 10-13 Aralık tarihlerinde bu yıl 9’ncusu düzenlenen Travel Turkey İzmir Fuarı birçok ülke ve yüzlerce kentin katılımı ile kapılarını ziyaretçilere açtı.

Guma Travel Otomotiv İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Guma Travel Otomotiv İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmed Kırık ve Refat Zubedat ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 11 Aralık'ta Şişli, Ergenekon Mahallesi, Halaskargazi Caddesi, Gülhan Apartmanı'nda kuruldu.

Turizmin kalbi İzmir'de atacak!

Trakya Kalkınma Ajansı 2015 yılı fuar ve tanıtım maratonunu, 10-13 Aralık tarihlerinde Fuar İzmir’de düzenlenecek Travel Turkey İzmir 9’uncu Turizm Fuar ve Kongresi ile tamamlayacak.

Selçuk Belediyesi Travel Turkey İzmir Fuarı'nda!

Selçuk Belediyesi, Travel Turkey İzmir Fuarı'na katılacak. Selçuk Belediyesi, ilçenin turistik değerlerinin yanı sıra tarımsal ve doğal zenginliklerini 9. Travel Turkey İzmir Fuarı'ndaki C-D-115 Nolu standında görücüye çıkaracak.

Reysaş, Çayırova'daki deposunu Climate Control Turkey'e kiraladı!

Reysaş GYO Kocaeli Çayırova'daki ek depo alanını Halla Visteon Climate Control Turkey'e kiraya verdi. Yeni kiraya verilen ek depolama alanından 4 ayda KDV dahil yaklaşık 2 bin 850 dolar gelir elde edilecek.

Alrazz Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alrazz Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Hısmam A M S Alrazzuqı tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Kasım'da Şişli, Esentepe Mahallesi, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

My Travel Seyahat Turizm Acentası ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Travel Seyahat Turizm Acentası ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İkbal Seydi, Salar Raımı ortaklığıyla 145 bin TL sermaye ile 28 Ekim'de Şişli, Ergenekon Mahallesi, Halaskargazi Caddesi'nde kuruldu.

Arktour Travel Seyahat Aceb ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arktour Travel Seyahat Aceb ve Ticaret Limited Şirketi, Melih Gülhan Kızılkaya ve Lıyakat Mubarak Nımachwala ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 28 Ekim'de Esenyurt, Piri Reis Mahallesi Nazım Hikmet Bulvarı'nda kuruldu.

Sea Travel Turizm Seyahat Limited Şirketi Taksim Şubesi açıldı!

Sea Travel Turizm Seyahat Limited Şirketi Taksim Şubesi, Azadeh Rezazade Dochı Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 28 Ekim'de Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi Şehit Muhtar Caddesi'nde açıldı.

Travel Turkey İzmir Fuar Haberi

Travel Turkey İzmir Fuar


İzmir, turizm sektörüne yeni lokasyonlar kazandıracak ve ülke tanıtımına katkıda bulunan Travel Turkey İzmir - Turizm Fuar ve Konferansı, 8'inci kez  İZFAS, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ve Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.S. işbirliğinde organize ediliyor. 


Fuar, İzmir Büyüksehir Belediyesi ve İzmir Ticaret Odası (İZTO) destekleriyle T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde düzenleniyor. 


İZFAS ayrıca PLASTECHFlastik, Ambalaj ve Teknolojileri Fuarı, MINEX - Madencilik, Doğal Kaynaklar ve Teknolojileri Fuarı ve İZMİR AUTOSHOVV - Otomobil ve Hafif Ticari Araçlar Fuarı'nı iki yıl da bir organize ediyor. 


Star...