28 / 03 / 2024

trendist ataşehir avantaj

trendist ataşehir avantaj

Trendist Ataşehir projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Trendist Ataşehir projesinin reklam filminde Mashar Alanson rol aldı!

İstanbul Avrupa Yakası Ataşehir'de yükselen Trendist Ataşehir projesinin reklam filminde Mashar Alanson rol aldı. Satış süreci devam eden proje K Yapı ve Solid İnşaat ortaklığında inşa ediliyor.

Trendist Ataşehir ödemeleri!

Trendist Ataşehir ödemeleri hakkında bilgiye haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 820 adet konuttan meydana gelen Trendist Ataşehir projesinde daire teslimlerinin 2016 yılının Ekim ayında gerçekleşmesi öngörülüyor...

K Yapı-Solid İnşaat Trendist Ataşehir adres!

K Yapı-Solid İnşaat Trendist Ataşehir adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Trendist Ataşehir projesinde dairelerin fiyatları 320 bin lira ile 1 milyon 119 bin lira arasında değişiyor...

Trendist Ataşehir Evleri'nde 536 bin TL'ye 2+1! Yüzde 5 peşinatla!

Trendist Ataşehir Evleri'nde yer alan daire seçeneklerinden 2+1 dairelerin fiyatları 536 bin ile 632 bin TL arasında değişiyor. Proje kapsamında yüzde 5 oranında peşinat ödemesi yapılıyor.

Trendist Ataşehir Evleri teslimleri!

13 Katlı 3 kule ile 8 katlı 13 bloktan oluşan Trendist Ataşehir Evleri, 37.000 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Trendist Ataşehir Evleri teslimleri haberimizin içinde yer alıyor.

Trendist Ataşehir'de 320 bin TL'ye! Yüzde 5 peşinatla!

Trendist Ataşehir projesi kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Proje kapsamında daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor.

Trendist Ataşehir Evleri nerede?

K Yapı ve Solid İnşaat tarafından hayata geçirilen Trendist Ataşehir Evleri 13 katlı 3 kule ile 8 katlı 13 bloktan oluşuyor. Projede toplam 820 adet konut yer alıyor. Trendist Ataşehir Evleri nerede? sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz...

Trendist Ataşehir Evleri ödeme!

Trendist Ataşehir projesinde 13 katlı 3 kule ile 8 katlı 13 blok yer alıyor. Projede taksit ödemeleri 12 ay sonra başlıyor. Trendist Ataşehir Evleri ödeme planı ayrıntılarını haberimizde bulabilirsiniz.

Trendist Ataşehir evlerinde taksitler 1 yıl sonra başlıyor!

Trendist projesi, İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de K Yapı-Solid İnşaat ortaklığında hayata geçiriliyor. Satış süreci devam eden Trendist Ataşehir projesinde taksit ödemeleri 12 ay sonra başlıyor.

Trendist Ataşehir Konutları'nda yüzde 5 peşinatla! Taksitler 12 ay sonra başlıyor!

Trendist Ataşehir Konutları'nda yer alan daireler için yüzde 5 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Proje kapsamında yüzde 20 'si ve de taksitleri 1 yıl sonrasında başlıyor.

Trendist Ataşehir projesi nerede?

Trendist Ataşehir projesi K Yapı ve Solid İnşaat imzası taşıyor. Teslimlerin Ekim 2016'da yapılması planlanan proje 820 adet konuttan meydana geliyor. "Trendist Ataşehir projesi nerede?" sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

Trendist Ataşehir Evleri'nde yüzde 5 peşinatla! Taksitlere 1 yıl sonra başla!

Trendist Ataşehir Evleri kapsamında yer alan daireler için yüzde 5 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Projedeki daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor.

Trendist Ataşehir'de Ekim 2016'da teslim daireler!

K Yapı-Solid İnşaat tarafından hayat geçirilen Trendist Ataşehir projesinde teslimlerin 24 ay sonra yapılması planlanıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 205 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

trendist ataşehir avantaj Haberi

trendist ataşehir avantaj

Trendist Ataşehir projesi İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir'de yer alıyor. Trendist Ataşehir Evleri K Yapı ve Solid İnşaat ortaklığında hayata geçiriliyor.


13 katlı 3 kule ve 8 katlı 13 blok halinde yükselen Trendist Ataşehir Rezidans toplam 820 adet konuttan meydana geliyor. Projede satış süreci devam ediyor.


Ataşehir Trendist satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Trendist Ataşehir ödemeleri kapsamında yüzde 5 peşinat ödeniyor. Yüzde 20 oranında ara ödemeden sonra taksitlere 1 yıl sonra başlanıyor. Trendist Ataşehir teslimleri ne zaman Ekim 2016 olarak belirlendi.


Yüzde1 KDV imkanı sunulan Trendist Rezidans sosyal olanakları arasında buhar odası, sauna, dinlenme alanları, fitness merkezi, çocuk oyun alanları ve yüzme havuzu yer alıyor.


Trendist...