19 / 04 / 2024

Trendist Ataşehir örnek daire

Trendist Ataşehir örnek daire

Daire teslimlerinin Ekim 2016'da yapılması öngörülen Trendist Ataşehir Evleri 'nde yer alan daireler 320 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Peki Trendist Ataşehir Konutları nerede?

Ataşehir Trendist Evleri iletişim!

Ataşehir Trendist Evleri iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Daire teslimlerinin 2016 yılının Ekim ayı içerisinde yapılması planlanan projede daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ataşehir Trendist Rezidans!

Ataşehir Trendist Rezidans projesinde yer alan daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.

Trendist Ataşehir Evleri iletişim!

Toplamda 820 adet daireden oluşan Trendist Ataşehir projesi K Yapı ile Solid İnşaat ortaklığında inşa ediliyor. Trendist Ataşehir Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Trendist Ataşehir Evleri ödeme planı!

Trendist Ataşehir Evleri ödeme planı kapsamında banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. 820 tane daireden meydana gelen projede daireler 320 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Trendist Ataşehir örnek daire!

Trendist Ataşehir projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. İşte Trendist Ataşehir örnek daire görselleri...

Trendist Ataşehir Evleri ödeme!

Trendist Ataşehir projesinde 13 katlı 3 kule ile 8 katlı 13 blok yer alıyor. Projede taksit ödemeleri 12 ay sonra başlıyor. Trendist Ataşehir Evleri ödeme planı ayrıntılarını haberimizde bulabilirsiniz.

Trendist Ataşehir'de 295 bin TL'den başlayan fiyatlar!

K Yapı ve Solid İnşaat tarafından İstanbul Anadolu yakası Ataşehir'de konumlandırılan Trendist Ataşehir projeside teslimlerinin 2015 yılının sonunda yapılması bekleniyor. Projede stüdyo dairelerin fiyatları 295 bin liradan başlıyor.

Trendist Ataşehir örnek daire!

Trendist Ataşehir projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. İşte Trendist Ataşehir örnek daire görselleri...

Trendist Ataşehir'de teslimler Ekim 2016'da!

İstanbul Anadolu Yakası'nda Ataşehir'de yükselen Trendist Ataşehir projesinde toplam 820 adet konut yer alıyor. Trendist Ataşehir'de yer alan dairelerin teslimlerinin Ekim 2016'da yapılması planlanıyor.

Trendist Ataşehir'de 1 yıl sonra taksit ödemelerine başla! Yüzde 5 peşinatla!

Trendist Ataşehir projesi kapsamında yer alan daireler için yüzde 5 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Toplam 820 konuttan oluşan projede taksit ödemeleri 1 yıl sonra başlıyor.

Trendist Ataşehir'de rezidans kule lansmana özel kampanya ile satışa çıktı!

K Yapı ve Solid İnşaat tarafından hayata geçirilen Trendist Ataşehir, lokasyonu, mimarisi ve sunduğu yaşam vaadiyle son yıllarda İstanbul’da hayata geçirilen en özgün projelerinden biri olarak hızla yükseliyor...

Trendist Ataşehir'de Rezidans Kule'ye özel kampanya!

Trendist Ataşehir projesinde Rezidans Kule satışa sunuluyor. Rezidans Kule'den lansmana özel kampanya fırsatıyla yüzde 5 peşinatla alınıp, peşinatın kalan yüzde 20'si bir yıl sonra ödenebilecek.

Trendist Ataşehir Evleri'nde 310 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Trendist Ataşehir Evleri projesinde teslimlerin Ekim 2016'da yapılması planlanıyor. Trendist Ataşehir'de yer alan dairelerin fiyatları 310 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 820 adet konut yer alıyor.

Trendist Ataşehir'de evini şimdi al, ödemeye 1 yıl sonra başla!

Dairelerin 310 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulduğu Trendist Ataşehir projesi, stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor...

Trendist Ataşehir kampanya!

Trendist Ataşehir kampanya dahilinde yüzde 5 peşinat ödendikten sonra taksitlerin ödemelerin ödemelerine 1 yıl sonra başlanıyor. 33 katlı 3 kule ve 8 katlı 13 bloktan meydana gelen projede satışlar devam ediyor...

Trendist Ataşehir Evleri'nde yüzde 5 peşinatla! 1 yıl sonra taksitler!

Trendist Ataşehir Evleri kapsamında yer alan daireler için yüzde 5 peşinat ödemesi yapılıyor. Taksitler ise 1 yıl sonra başlıyor. Daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor.

Trendist Ataşehir'de rezidans kule satışa çıktı!

İstanbul Ataşehir'de yükselen Trendist Ataşehir'de Rezidans Kule satışa sunuldu. Düzenlenen kampanya ile yüzde 5 peşinatla ev alınırken, peşinatın kalan yüzde 20'si ise bir yıl sonra ödenebiliyor.

Trendist Ataşehir’de kule kampanyası!

K Yapı ve Solid İnşaat tarafından hayata geçirilen Trendist Ataşehir hızla yükseliyor. Konut ve ticari alanların yer alacağı proje, 13 adet 8 katlı, 3 adet ise 33 katlı olmak üzere toplam 16 blokta 820 konuttan oluşuyor...

Trendist Ataşehir'de lansmana özel kampanya!

K Yapı ve Solid İnşaat tarafından hayata geçirilen Trendist Ataşehir, lokasyonu, mimarisi ve sunduğu yaşam vaadiyle son yıllarda İstanbul’da hayata geçirilen en özgün projelerinden biri olarak hızla yükseliyor...

Trendist Ataşehir'in Rezidans Kule'si satışa sunuldu!

Ataşehir'in yoğun ilgi gören projesi Trendist Ataşehir 'in Rezidans Kule'si satışa sunuldu. Lansmana özel fırsatlarla rezidans sahibi yapan Kule'de 1+0'dan 2+1'e kadar konut seçenekleri bulunuyor

Trendist Ataşehir örnek daire Haberi

Trendist Ataşehir örnek daire

K Yapı ile Solid İnşaat imzası ile yükselen Trendist Ataşehir Evleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon gibi daire alternatiflerinden meydana geliyor.


Yüzde 1 KDV uygulanan Trendist Ataşehir Konutları nerede sorusunun yanıtı haberimizin devamında yer alıyor. Projede yüzde 5 peşin ödemeler ile konut sahibi olabilmek mümkün.


Toplamda 820 adet daireden meydana gelen Ataşehir Trendist projesinin sosyal imkanları arasında; basketbol sahası, otopark, masaj odası, fitness center, tenis kortu, yüzme havuzu, sauna, çocuk oyun alanı, güvenlik, pilates-yoga salonu, buhar odası, güneşlenme terası yer alıyor. 


Trendist Ataşehir Rezidans 'ta fiyatlar; stüdyo dairelerde 320 bin TL, 2 oda 1 salon dairelerde 630 bin TL, 3 oda 1 salon dairelerde 719 bin TL, 4 oda...