19 / 04 / 2024

Tri G lansmanı yapıldı

Tri G lansmanı yapıldı

Mar Yapı, Güneşli'deki yatırımlarına 30 katlı otel ve rezidans kulesi Tri G ile devam ediyor. Mar Yapı bu kez Ortadoğu, Afrika, Güney Asya ve Doğu Avrupa'nın önde gelen otelcilik zinciri Rotana ile ortaklık yapıyor...

Majör Gölyaka'da lansman fırsatı! Yüzde 10 peşinatla 6 ay ödemesiz dönem!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Majör Gölyaka projesinde lansman fırsatı sunuluyor. Projedeki konutlar için yüzde 10 peşinat ödendiğinde 6 ay ödemesiz dönem fırsatından yararlanılabiliyor. 

Gönülbükü Konakları'nın lansmanı yapıldı!

Tatilcilerin gözdesi Bodrum'da hayata geçirilen Gönülbükü Konakları'nın lansmanı yapıldı. Gönülbükü Konakları, sahiplerine yeni bir yaşam tarzı sunuyor.

Özak Göktürk'ün lansmanı yapıldı!

Özak GYO'nun yaşama değer katma felsefesiyle hayata geçireceği Özak Göktürk projesinin lansmanı yapıldı. Özak GYO Göktürk, 22 dönümlük, ormanlarla çevrili bir arazide inşa ediliyor. Projede toplam 157 konut bulunuyor...

Düşler Vadisi Riva'da lansman fiyatları son gün 15 Ocak!

Beykoz'un sahil kasabası Riva'da hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva'da lansman fiyatları son gün 15 Ocak. Projede daire fiyatları 1 milyon 69 bin TL'den başlıyor...

MESA Gökada basın lansmanı ertelendi!

Türkiye inşaat sektörünün ‘kalite’ ve ‘güven’ ile anılan markası MESA, Maltepe’de hayata geçireceği MESA Gökada projesinin basın lansmanını ileri bir tarihe erteledi. 

Altower Göztepe Rezidans'ta lansman öncesi satışlar başladı!

Altınbaş Yapı tarafından hayata geçirilen Altower Göztepe Rezidans'ta lansman öncesi satışlar başladı.

Huzurlu Marmara Güneşli'de lansman öncesi avantajlı fiyatlar!

Dairelerin 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildiği Huzurlu Marmara Güneşli'de 289 daire ve 12 adet ticari alan yer alıyor. Huzurlu Marmara Güneşli'de lansman öncesi avantajlı fiyatlar sunuluyor.

Sinpaş Gökorman lansmanı ne zaman?

Toplam 420 daireye yer verilen Gökorman projesinde lansman öncesi fiyatlar 314 bin TL'den başlıyor. Peki Sinpaş Gökorman lansmanı ne zaman?

Sinpaş GYO Gökorman'ın lansmanı 22 Eylül'de!

Sinpaş GYO'nun yeni projesi Gökorman basına tanıtılacak. Basın lansmanı 22 Eylül'de Çırağan Palace'ta gerçekleşecek.

Güneşli Tower projesinin lansmanı bugün!

Merosa Şirketler Grubu tarafından inşa edilecek Güneşli Tower projesi tanıtılacak. Lansman toplantısı bugün gerçekleşecek.

Larissa Göl Evleri'nin lansmanı 23 Mart'ta!

ERDN İnşaat, İzmir Menemen'de Larissa Göl Evleri ile yeni bir konsepti hayata geçiriyor.1200 konutluk projenin basın lansmanı 23 Mart'ta.

Arkadya Göksu Evleri'nin lansmanı yapıldı!

ALPAK MÜHENDİSLİK A.Ş’nin yeni projesi ARKADYA GÖKSU EVLERİ’nin lansmanı geçtiğimiz günlerde Ankaralıların yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Gül Proje Express lansmanı 28 Eylül'de!

Türkiye’nin köklü inşaat şirketlerinden Gül Proje’nin, İstanbul’un Avrupa Yakası’ndaki en önemli lokasyolardan biri olan Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçireceği ‘Gül Proje Express’ projesinin basın lansmanı 28 Eylül Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Tri G lansmanı yapıldı Haberi

Tri G lansmanı yapıldı

Türkiye'nin genç ve dinamik gayrimenkul şirketlerinden Mar Yapı, Güneşli'deki yatırımlarına 30 katlı otel ve rezidans kulesi Tri G ile devam ediyor. Mar Yapı bu kez Ortadoğu, Afrika, Güney Asya ve Doğu Avrupa'nın önde gelen otelcilik zinciri Rotana ile ortaklık yapıyor.