19 / 04 / 2024

Tri G mar yapı

Tri G mar yapı

Mar Yapı, Güneşli'deki yatırımlarına 30 katlı otel ve rezidans kulesi Tri G ile devam ediyor. Mar Yapı bu kez Ortadoğu, Afrika, Güney Asya ve Doğu Avrupa'nın önde gelen otelcilik zinciri Rotana ile ortaklık yapıyor...

Marıss İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Marıss İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Vahid Akbarinoor tarafından açıldı.

Mar Yapı, Divan Suites İstanbul G Plus Oteli’ni sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Divan Suites İstanbul G Plus Oteli, Mar Yapı tarafından sağlık çalışanlarının hizmetine sunuldu. Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, "Sağlık çalışanlarının ev konforunda dinlenmesi ve moral bulması bizler için çok önemli" dedi...

Hollanda'da marş çalan yol açıldıktan bir gün sonra kapatıldı!

Hollanda'da trafikte güvenliği artırmak adına hazırlanan "marş çalan" yol, açıldıktan bir gün sonra kapatıldı.

G Hub Mar Yapı nerede?

1+0, 1+1 ve 2+1 şeklindeki dairelerden meydana gelen G Hub Mar Yapı projesinde ön talep toplanıyor. Peki G Hub Mar Yapı nerede?

Mar Yapı G Hub satış ofisi!

G Hub projesi Mar Yapı tarafından İstanbul Sefaköy'de hayata geçirilecek. Ön talep toplanan projede satış ofisi kuruldu.

Mar Yapı G Hub projesinin satış ofisi kuruldu!

Mar Yapı'nın İstanbul Sefaköy'de inşa edeceği G Hub projesinin satış ofisi kuruldu .Projede ön talepler toplanıyor..

Mar Yapı Sefaköy G Hub: Aradığınız her şey!

Mar Yapı Sefaköy projesinin adı "G Hub" oldu. Karma konsepte dizayn edilen Mar Yapı Sefaköy projesi konut, rezidans, ofis ve alışveriş merkezinden meydana geliyor. İşte detaylar...

Divan Mar Yapı G Tower fiyatları!

195 milyon lira yatırım değeriyle inşa edilen Divan Mar Yapı G Tower projesi 430 adet daireden meydana geliyor. İşte Divan Mar Yapı G Tower fiyatları...

G Tower Mar Yapı fiyatları!

İstanbul Güneşli'de Basın Ekspres bölgesinde yükselen G Tower Mar Yapı fiyatları 370 bin liradan başlıyor. Projede toplam 432 daireye yer veriliyor.

Mar Yapı, G-Rotana basın toplantısı 18 Kasım'da!

Yenilikçi anlayışı ve uluslararası işbirlikleriyle geliştirdiği projelerde konut sahiplerine hem yüksek getiri hem de konforu sunan Mar Yapı, Basın Ekspres Yoluna uluslararası otel markası Rotana ile ortak olduğu G Rotana projesiyle yeni bir değer ekliyor.

Mar Yapı, Güneşli Basın Ekspres Yolu’na değer katıyor!

Güneşli Basın Ekspres Yolu’nda öncü projeleri gerçekleştiren Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, üçüncü köprü ve üçüncü havalimanı projeleriyle Güneşli’nin merkezi iş alanı niteliğinin tescil edilmiş olacağını söyledi.

Mar Yapı G Marin'de yüzde 5 peşinatla! 95 bin TL'ye!

1+0'dan 3+1'e kadar daire seçeneklerinin yer aldığı Mar Yapı imzalı G Marin projesinde 556 konut yer alıyor. Bayramoğlu'nda hayata geçirilen projede yüzde 5 peşinatla ödemeler yapılıyor.

Mar Yapı G Marin'de yüzde 5 peşinatla! 95 bin TL'ye!

Bayramoğlu'nda hayat geçirilen G Marin By Divan projesi Mar yapı tarafından yükseliyor. Projede daireler 3 oda 1 salona kadar farklılık gösteriyor.

Tri G mar yapı Haberi

Tri G mar yapı

Türkiye'nin genç ve dinamik gayrimenkul şirketlerinden Mar Yapı, Güneşli'deki yatırımlarına 30 katlı otel ve rezidans kulesi Tri G ile devam ediyor. Mar Yapı bu kez Ortadoğu, Afrika, Güney Asya ve Doğu Avrupa'nın önde gelen otelcilik zinciri Rotana ile ortaklık yapıyor.