29 / 03 / 2024

Trio Dizayn inşaat

Trio Dizayn inşaat

Trio Dizayn Dekorasyon Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emre Deniz tarafından 50 bin TL sermaye ile 29 Temmuz'da Küçükçekmece, Atakent Mahallesi'nde kuruldu.

Optima Dizayn İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Optima Dizayn İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tolga Kavcı tarafından kuruldu.

Yöntem Dizayn İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yöntem Dizayn İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Kaplan ve Fahrettin Yıldız ortaklığında kuruldu.

Emirler Dizayn İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Emirler Dizayn İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Saadet Ağca tarafından kuruldu.

Gündoğdu Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdu Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Gündoğdu tarafından kuruldu.

Ysb Dizayn İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysb Dizayn İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yeşilbay tarafından kuruldu.

Suadiye Dizayn İnşaat Emlak Mimarlık Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Suadiye Dizayn İnşaat Emlak Mimarlık Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Görkem Şirin ve Oğuzhan Orçun Çakır ortaklığında kuruldu.

3m Şehircilik Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Şehircilik Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Berberoğlu tarafından kuruldu.

Taç Dizayn İnşaat Elektrik Reklam Orman Ürünleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Taç Dizayn İnşaat Elektrik Reklam Orman Ürünleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Taç Dizayn İnşaat Elektrik Reklam Orman Ürünleri Anonim Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Kmc Dizayn İnşaat İmalat Satın Alma Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Kmc Dizayn İnşaat İmalat Satın Alma Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te Ziya Şahinbaş tarafından kuruldu.

Akpınar Dizayn İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Akpınar Dizayn İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Akpınar tarafından kuruldu.

Rüya Dizayn İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rüya Dizayn İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Arslan Uçar ve Didem Uçar ortaklığında kuruldu.

Venza Internatıonal Dizayn İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Venza Internatıonal Dizayn İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Van tarafından kuruldu.

Msa Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Msa Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarpdağ tarafından kuruldu.

Trio Dizayn inşaat Haberi

Trio Dizayn inşaat

Trio Dizayn Dekorasyon Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emre Deniz tarafından 50 bin TL sermaye ile 29 Temmuz'da Küçükçekmece, Atakent Mahallesi'nde kuruldu.


Trio Dizayn Dekorasyon Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  iş konusu; a. Her türlü mekan dizaynı, dekorasyonu, inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapar. Kafe, lokanta, kafeterya, restoran ve hertürlü gıdanın satıldığı mekanların tasarımını, tadilatını, dekorasyonunu veya komple inşaatını yapar. Satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmar. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler,...