29 / 03 / 2024

Trust Gayrimenkul adres

Trust Gayrimenkul adres

Trust Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Alı Abdullah S Almazroua ve Nawres Raad Y. Younus ortaklığında kuruldu. 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Trust Fx Gayrimenkul Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Fx Gayrimenkul Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmad Shahrour ve Zeına Al Sayed Rachıd Al K ortaklığında kuruldu.

Kadim Trust Gayrimenkul Danışmanlığı Hizmetleri  Limited Şirketi kuruldu!

Kadim Trust Gayrimenkul Danışmanlığı Hizmetleri  Limited Şirketi Kadıköy’de  20 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Yüksel tarafından kuruldu.

Baltıc Double Trust Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Baltıc Double Trust Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Natalıa Cherkasskaıa ve Adlan Shıshkanov ortaklığında kuruldu.

Trust Tradıng Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Tradıng Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hamit Süleymanoğlu ve Nageb Ahmad Ism Al-Saeedy ortaklığında kuruldu.

Trust İstanbul Gayrimenkul Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust İstanbul Gayrimenkul Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Şanlı tarafından kuruldu.

Trust Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Reşit tarafından kuruldu.

Trust Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Alı Abdullah S Almazroua ve Nawres Raad Y. Younus ortaklığında kuruldu. 

Trust World Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust World Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim Chaban ve Bilal Bir Mustafa ortaklığında kuruldu. 

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

Timur Nef Ataköy adres bilgileri!

İstanbul Ataköy'de hayata geçirilen Nef Ataköy projesi Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Timur Nef Ataköy 'de konut teslimlerin Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Timur Nef Ataköy adres bilgileri...

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Adres 50 bin TL sermaye ile bugün Hamidah Alalı imzasıyla kuruldu.

Gayrimenkul sektörünün en yeni projeleri tek adreste toplanıyor!

Türkiye’nin 7 bölgesindeki en yeni iş ve yaşam projelerinin bir arada sunulduğu tek adres olan Evkalade için geri sayım başladı. Evkalade, gayrimenkul pazarlama ve satış platformu olarak sektörde bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

Trust Gayrimenkul adres Haberi

Trust Gayrimenkul adres

Trust Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Alı Abdullah S Almazroua ve Nawres Raad Y. Younus ortaklığında kuruldu. 

Trust Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi konusu:
a-Gayrimenkul acentelerinin faaliyetleri (gayrimenkulün ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık, vb.) b-Erkek ve kadın berberi, güzellik salonları açmak. c-Her nevi saç ve suni olarak yapılmış perukların alımı, satımı, ithalatı, ihracatı, bakımı, onarımını yapmak. d-Yetkili mercilerden izin almak koşulu ile Saç ekimi ve saç ekimi ile ilgili ürünlerin satışını yapmak. e-Kuaförlük yapmak; cilt bakımı, saç bakımı, manikür, pedikür, ağda, solaryum, makyaj işleri yapmak. f-Yetkili mercilerden izin almak koşulu ile lazer epilasyon, iğneli epilasyon, varis tedavisi, kolojen tedavisi, selüleit tedavisi, botoks, mezzoterapi gibi her türlü estetik...