28 / 03 / 2024

Tual Bahçekent kazanç vakti kampanyası

Tual Bahçekent kazanç vakti kampanyası

Emlak Konut güvencesiyle Dağ Mühendislik tarafından hayata geçirilen Tual Adalar ve Tual Bahçekent projelerinde başlayan “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyası kapsamına yoğun ilgi gösterildi. İki projede 45 günde toplam 185 milyon TL’lik satış gerçekleşti.

Tual Bahçekent'in son kısmının kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Tual Bahçekent kapsamındaki, ada dışı 1C Yolu, 647/2 ve 648/1 parseller arasındaki Park Alanı, 648/1 ve 648/7 parseller arası park alanı, çocuk oyun alanlarının (Projedeki Son Kısım) kısmi geçici kabulü yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı onaylandı.

Tual Bahçekent'in kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı! 

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Başakşehir Hoşdere 4. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Tual Bahçekent); 658/1 Ada/Parsel Devlet Okulu (Lise) ve Bu Parsele Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Tual Bahçekent projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, "İstanbul Başakşehir Hoşdere 4. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili "Tual Bahçekent" projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Tual Bahçekent ve Avrupark'ta son 26 daire için kuralar çekildi!

Emlak Konut GYO tarafından Tual Bahçekent ve Avrupark projelerindeki son 26 daire için 26 hak sahibi dün kura ile belirlendi. Kura listesi haberimizde yer alıyor...

Tual Bahçekent ve Avrupark'ta son 26 daire için kura çekimi bugün!

Emlak Konut GYO tarafından Tual Bahçekent ve Avrupark projelerindeki son 26 daire için 26 hak sahibi bugün çekilecek kura ile belirlenecek. 

Tual Bahçekent ve Avrupark'ta son 26 daire için başvurular bugün sona eriyor!

Emlak Konut GYO, Tual Bahçekent ve Avrupark projelerindeki son 26 daire için kura çekecek. Kura başvuruları bugün sona eriyor. 

Tual Bahçekent ve Avrupark'ta son 26 daire için 26 şanslı kişi kurayla belirleniyor!

Emlak Konut GYO Tual Bahçekent ve Avrupark'ta son 26 daire için 26 hak sahibini kura ile belirleyecek. Kuraya katılım için son tarih 14 Ocak...

Tual Bahçekent 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Tual Bahçekent " projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Tual Bahçekent değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Tual Bahçekent projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. 

Tual Bahçekent 4. Etap'ın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Başakşehir Hoşdere 4. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi‘nde (Tual Bahçekent) 648-1 ve 658-6 Parsel Konut, Ticaret, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin Kısmi Geçici Kabul Tutanağı onaylandı.

Tual Bahçekent 2019 yıl sonu revize değerleme raporu! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Tual Bahçekent projesi 2019 yıl sonu revize gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Tual Bahçekent'te ikinci kısmi tasfiye!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Tual Bahçekent kapsamında bulunan 658/2, 658/3, 658/4 ve 658/5 parseller kısmi tasfiye yapılarak sözleşme kapsamından çıkartıldı...

Tual Bahçekent kısmi geçici kabulü yapıldı!

Tual Bahçekent 647-2, 648-7, 648-6 ve 649-1 Parsellerdeki Konut, Ticaret, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı...

Tual Bahçekent kazanç vakti kampanyası Haberi

Tual Bahçekent kazanç vakti kampanyası

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde başlatılan, konut alıcılarının dövizini ya da altınınızı peşinata çevirerek, bir yıl boyunca paralarının getirisinin garanti altına alındığı ve sadece yüzde 10 peşinat vererek bankasız kefilsiz yararlanabildikleri, büyük ilgi gören Türkiye için Kazanç Vakti Kampanyası 31 Ekim'de sona erdi.

25 yıllı aşkın süredir gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Dağ Mühendislik'in Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirdiği Tual Adalar ile Tual Bahçekent projelerinde kampanya kapsamında toplam 248 adet konut satışı gerçekleşti.

Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dağ, “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyası kapsamındaki projeleriyle ilgili görüşlerini paylaştı. Dağ “Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın başlatmış olduğu bu seferberlikte Tual Adalar ve Tual Bahçekent projelerimiz ile biz de kampanyaya katıldık. Vatandaşlarımızın yoğun ilgisi ile karşılaştığımız kampanyada iki projemizde toplamda 248 konut satarak...