18 / 04 / 2024

tuba ünsal mirgün cabas

tuba ünsal mirgün cabas

31 Mayıs tarihinde evlenen Tuba Ünsal ve eşi Mirgün Cabas sonunda istedikleri evi buldu. Çift İstanbul Arnavutköy'de buldukları evi almaya karar verdi. Ev için aylık 7 bin TL ödeyecek...

Tuba Ünsal şehir merkezinde villa arıyor!

Mirgün Cabas'la evlenen Tuba Ünsal şehir merkezinde villa arayışlarına başladı...

Ev sahibiyle papaz olan PuCCa, Tuba Ünsal'a da aynı şeyi yaşatmış!

Pucca isimli sosyal medya fenomeni Selen Pınar Işık'ın ev sahibi aylardır kira alamadığını öne sürmüş ve sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yapmıştı.  Pucca'nın eski ev sahibi olan Tuba Ünsal'dan da konuyla ilgili bir paylaşım geldi. İşte detaylar...

Ünsal Group Mevaşehir'de 5 milyon 950 bin TL'ye 4+1! Hemen tapu hemen teslim! 

1.800 konutluk Mevaşehir projesinde yer alan 4 oda 1 salon konutların fiyatları 5 milyon 950 bin TL'den başlıyor. Proje Ünsal Group imzası ile başkent Ankara'da hayata geçiriliyor.

Tuba Ünsal gayrimenkul zengini çıktı! İlk evini 17 yaşında almış, İki ülkede daha evi var!

Babasının para biriktirme konusundaki öğütlerini dinlediğini söyleyen güzel oyuncu Tuba Ünsal, ilk yatırımını 17 yaşında yaptığını açıkladı.

Depremde 44 kişiye mezar olan o siteyle ilgili şok açıklama: Binayı 'çürük' diye yıktılar, yerine daha çürüğünü yaptılar

Kahramanmaraş'ta depremde yıkılan 44 kişinin yaşamını yitirdiği Said Bey Sitesi'nde 4 yakınını kaybeden Tuba Erdemoğlu, ''O binayı 'çürük' diye yıktılar, ama yerine daha çürüğünü yaptılar" diyerek şok açıklamalarda bulundu.

Jewel İncek yüzde 10 + yüzde 5 indirim fırsatıyla satışta! Son gün 30 Eylül! Yeni proje!

Ünsal Gruop tarafından Ankara ili,Gölbaşı İlçesi İncek Mahallesi'nde yükselen Jewel İncek yüzde 10+ yüzde 5 indirim fırsatıyla satışta. İndirimler için öngörülen son gün 30 Eylül. Peki Jewel İncek projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Jewel İncek projesi ile ilgili detaylar...

Sarıyer Reşitpaşa 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Sarıyer ilçesi, Reşitpaşa (Mirgün) Mahallesi, 1824 ada, 1 ve 2 parsellerin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 19.06.2023 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Mirgök Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirgök Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aydoğan tarafından kuruldu.

İETT Sarıyer'de 18 gayrimenkul satacak! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Sarıyer Mirgün Mahallesi'ndeki 18 gayrimenkulü satışa çıkardı.

Ünsal Yol Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ünsal Yol Yapı İnşaat Limited Şirketi Arnavutköy'de Efe Ünsal tarafından kuruldu.

Tuba Büyüküstün, Suadiye'de ev arıyor!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt, bugünkü köşesinde Tuba Büyüküstün'ün yeni ev arayışını kaleme aldı. İşte Bülent Cankurt'un 'Evlenebilmek için pazarlık yapıyor' başlıklı yazısı...

Tuba Ünsal Yalıkavak'tan ev aldı!

Gayrimenkul yatırımlarına devam eden eski manken Tuba Ünsal, Bodrum Yalıkavak'tan ev satın aldı. 

Tuba İç Mimarlık Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Tuba İç Mimarlık Ve Taahhüt Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Tuğba Zakoğlu tarafından kuruldu.

Meva Şehir için ön protokol imzaları atıldı!

Türk inşaat sektörünün önemli firmalarından Ünsal Group tarafından Özbekistan'da hayata geçirilen Meva Şehir projesi için ön protokol imzaları atıldı.

tuba ünsal mirgün cabas Haberi

tuba ünsal mirgün cabas

Oyuncu Tuba Ünsal, geçen yıl Mart'ta kızının babası Murat Pilevneli’den boşanır boşanmaz; daha önce aynı kanalda program yaptıkları sırada ilişki yaşadığı Mirgün Cabas’a geri dönmüştü. Bir kız çocuğu sahibi olduğu sevgilisi Evrim Sümer'e, "Evliliğe inanmıyorum" diyerek nikah kıymayan Cabas; ‘önce bebek, sonra nikah’

modasına uyduğu sevgilisi Ünsal’a, 31 Mayıs’ta Berlin’de nikahı basmıştı!


İşin tuhafı; 31 Mayıs’ta evlenen çiftin, halen evlerinin ayrı olduğunu duyuyordum! Bazen Ünsal’ın Nişanta­şı’ndaki evinde, bazen de Cabas’ın Bebek’teki evinde ka­lan çift, bundan böyle artık hep aynı çatı altında yaşacak!


Meğer Ünsal ile Cabas, halayından döndükleri günden beri gönüllerine göre bir ev arıyormuş!


YENİ AŞK YUVALARI ARNAVUTKÖY’DE

Çift, sonunda hayallerindeki evi Arnavutköy de bulmuş. Çok keyifli bir bahçe katı kiralayan çift, yeni aşk

yuvaları için de aylık 7 bin lira ödeyecekmiş. Hamileliğinde beşinci...