27 / 04 / 2024

tüder Levent Küçük

tüder Levent Küçük

Tüketiciler Derneği (TÜDER) Genel Başkanı Levent Küçük, bu yılın 11 ayında ev alan 2 bin 400 vatandaşın şikayetlerini incelediklerini belirtti. Küçük 'Konut alanlar inşaat firmalarından şikayetçi' dedi.

Slz Arter Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Slz Arter Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 90 bin TL sermaye bedeli ile Levent Gülmüş, Serkan Erden ve Zülküf Erden ortaklığında kuruldu.

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğüne Ait Taşınmazların İdaresine İlişkin Yönetmelik!

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğüne Ait Taşınmazların İdaresine İlişkin Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türkiye Varlık Fonu'nun finansman sağladığı projeler nelerdir?

Türkiye Varlık Fonu'nun finansman sağladığı projeler, gelir kaynaklarına ve bünyesindeki bazı kuruluşların zarar etme nedeni meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Türkiye Varlık Fonu'ndan 10 milyar dolarlık yatırım!

Dış ticaret açığını azaltmak amacıyla stratejik yatırımları gündemine alan Türkiye Varlık Fonu(TVF), ilk yatırımını rafineri ve petrokimya alanında gerçekleştirecek.

TEFE TÜFE Aralık 2019!

TEFE TÜFE Aralık 2019 vatandaşların en çok merak ettiği konular arasında bulunuyor. Peki TEFE TÜFE Aralık 2019 belli oldu mu? İşte TEFE TÜFE Aralık 2019...

TEFE TÜFE Aralık 2019 kira artış oranı!

TEFE TÜFE Aralık 2019 kira artış oranı bugün itibariyle belli oldu. Peki Aralık 2019'da kiraya ne kadar zam gelecek? İşte TEFE TÜFE Aralık 2019 kira artış oranı...

Türkiye Varlık Fonu'nun İFM'ye ortak olması mecliste!

Türkiye Varlık Fonu'nun İstanbul Finans Merkezi Projesi'ne ortak olması meclis gündemine taşındı. CHP'li Hakverdi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tekirdağ Türk-Macar Kültür Evi hizmete açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleşen törenle restorasyonu tamamlanan Türk- Macar Kültür Evi açıldı.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Türkiye Varlık Fonu denetimi görüşüldü!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Türkiye Varlık Fonu ve Türkiye Varlık Fonu Bünyesinde Kurulan Alt Fonların Mali Tabloları ve Faaliyetleri Hakkındaki Denetim ve İnceleme Raporları görüşüldü.

Tahsin Tarhan'dan Türkiye Varlık Fonu’nun İFM'ye ortak olmasına tepki!

Türkiye Varlık Fonu’nun İstanbul Finans Merkezi projesinin 465 bin metrekarelik kısmını 1.6 milyar TL karşılığında devralmasına CHP'li Tahsin Tarhan'dan tepki geldi.

Türkiye Varlık Fonu'ndan İstanbul Finans Merkezi açıklaması!

Türkiye Varlık Fonu Genel Müdürü Sönmez, "Projede ilk etapta inşaatın tamamlanması için müteahhit şirketlerle görüşmeleri hızlandırdık ve her biriyle kamu yararını gözeterek rayiç bedellerin altında oldukça makul meblağlar üzerinden anlaşmalar yaptık" dedi...

Kursan Grup Taahhüt Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kursan Grup Taahhüt Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kulcan tarafından kuruldu.

Türkiye Varlık Fonu İstanbul Finans Merkezi'ne sermayedar olacak!

Türkiye Varlık Fonu Genel Müdürü Zafer Sönmez, İstanbul Finans Merkezi projesine hareket kazandırmayı planladıklarını söyledi. İstanbul Finans Merkezi'nin 2022'de tamamlanacağı belirtti.

tüder Levent Küçük Haberi

tüder Levent Küçük

Tüketiciler Derneği (TÜDER) Genel Başkanı Levent Küçük, bu yılın 11 ayında ev alan 2 bin 400 vatandaşın şikayetlerini incelediklerini belirterek, "Araştırmamıza göre, konut alanlar en çok inşaat firmalarını şikayet ediyor. Bunu sırasıyla banyo/duş, ısı sistemleri, emlak ofisi ve PVC izliyor" dedi. 


Küçük, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun'un 28 Mayıs'ta yürürlüğe girdiğini hatırlattı. Yeni yasanın uygulamasına ilişkin bugüne kadar 9 yönetmelik yayımlandığını belirten Küçük, yeni yasa ile iç AB müktesebatı, Borçlar ve Ticaret kanunlarına uyumun sağlandığını, ekonomik ve ticari hayatta ortaya çıkan işlemlerin kavranması ve mevcut tüketici sorunlarının ortadan kaldırılmasının hedeflendiğini söyledi.


Yasanın konut tüketicisine yeni haklar getirdiğini dile getiren Küçük, bu haklardan birisinin "sözleşmede öngörülen koşulların sözleşme süresi içinde tüketici aleyhine değiştirilemeyeceği" olduğunu, böylece tüketicilerin olası...