28 / 03 / 2024

Tuğba Residence telefon numarası nedir

Tuğba Residence telefon numarası nedir

Makrom Yapı imzası ile Esenyurt'ta hayata geçirilen Tuğba Residence telefon numarası: 0212 450 19 91

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

Tuğba Tuğman kimdir? Tuğba Tuğman ne iş yapar? Tuğba Tuğman eğitimi nedir?

Tuğba Tuğman Kimdir?, Tuğba Tuğman eğitim durumu nedir? Tuğba Tuğman'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Tuğba Tuğman'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. İşte ayrtıntılar...

Çift maaş almak isteyenlere son dakika müjdesi: SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı fark etmiyor! Tek şartla alınıyor! 

SGK ölüm durumunda alınan maaşlarla ilgili gelişmeler merak ediliyor. AYM'nin kararına göre belirli kriterlere uygun kişiler çift maaş alma hakkı elde ediyor. Avukat Arabulucu Tuğba Güzel Karlıdağ, çift maaş almak için aranan şartı duyurdu. İşte ayrıntılar...

Tuğba Özl Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğba Özl Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Tuğba Özel tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurmuştu! Öğrencilere vergisiz telefon satışı başladı mı? İşte vergisiz telefon fiyatları!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim beyannamesinde yer alan "Öğrencilere bir defaya mahsus vergisiz telefon, tablet ve bilgisayar satışı"nın ne zaman uygulanacağı merak ediliyor. Peki, vergisiz telefonlar ne kadar? İşte detaylar...

Karayolları duyurdu! İşçi alımı başvuruları yarın sona eriyor! Eliniz çabuk tutun! 

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), İŞKUR üzerinden 3000 işçi alımı yapacağını duyurmuştu. Başvurular yarın sona eriyor. Peki başvuru şartları neler? Kimler başvuru yapabilir? 

Bağcılar'da daire fiyatına ABD'de müstakil konut alınabiliyor! İstanbul'da konut krizi yaşanıyor! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, yüksek konut fiyatları ile ilgili konuştu. Bağcılar'da daire fiyatına ABD'de müstakil konut alınabildiğini dile getiren Gökce, imar affı ile ilgili de konuştu. Peki imar barışı ev fiyatlarını nasıl etkiledi? 

Ulaştırma Bakanlığı mülakatsız personel alıyor! 3 gün sonra resmen sona eriyor! Başvuru için elinizi çabuk tutun!

Ulaştırma Bakanlığı mülakatsız personel alımını geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Başvuru için elinizi çabuk tutun. İşte detaylar!

Merkez Bankası Başkanı konuştu: Tek ülke Türkiye

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, Avrupa başta olmak üzere birçok ülkenin resesyon riski ile karşı karşıya olduğunu dile getirirken, "Resesyon konusu konuşulmayan tek ülke Türkiye” diye konuştu. Başkan Kavcıoğlu, son beş yılın en düşük faiz oranlarının uygulandığını kaydetti.

Tuşba Ahs İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuşba Ahs İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Hüseyin Hakan tarafından kuruldu.

TOKİ Tuşba kura sonucu isim isim tam liste 23 Aralık 2021!

TOKİ Tuşba kura sonucu isim isim tam liste 23 Aralık 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Tuşba kura sonucu isim isim tam liste 23 Aralık 2021 ve proje detayları...

TOKİ Van Tuşba kura sonuçları 23 Aralık 2021!

TOKİ Van Tuşba kura sonuçları 23 Aralık 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Van Tuşba kura sonuçları 23 Aralık 2021 ve proje detayları...

TOKİ Van Tuşba başvuruları bugün sona eriyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van Tuşba projesinde yer alan 55 adet konut için başvurular bugün sona eriyor.

Tuğba Residence telefon numarası nedir Haberi

Tuğba Residence telefon numarası nedir


6 ve 7 katlı bloklar halinde Esenyurt'ta yükselen Tuğba Residence projesi 3 blok halinde hayata geçirildi. Konum olarak İstanbul-Esenyurt'ta yer alan Tuğba Residence projesi Makrom Yapı tarafından inşa ediliyor. 


1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Esenyurt Tuğba Residence 'da 1+1 konutlar 41 metrekare, 2+1 konutlar 82 metrekare, 3+1 konutlar 123 metrekare büyüklükte tasarlandı. Satış sürecinin devam ettiği Tuğba Residence telefon numarası ve iletişim bilgileri şöyle: 


Tuğba Residence telefon numarası ve adres: 


Merkez satış ofisi adresi: Talatpaşa Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi No:4 Esenyurt/İstanbul

Tuğba Residence telefon numarası: 0212 450 19 91

Web: http://www.makromyapi.com



Tuğba Residence adres bilgileri ve kroki: 


 


0212...