26 / 04 / 2024

Tuğçelik Aliminyum

Tuğçelik Aliminyum

Tuğçelik Aliminyum ve Metal Mamülleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Tuğçelik Aliminyum yatırım teşvik belgesi aldı.

Tuğçelik Aliminyum fiyat hareketlerini yayınladı!

Tuğçelik Aliminyum ve Metal Mamülleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Tuğçelik Aliminyum fiyat hareketlerini yayınladı.

Tuğçelik Aliminyum sermayesi hakkında açıklama yaptı!

Tuğçelik Aliminyum ve Metal Mamülleri sanayi ve Tiacret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Tuğçelik Aliminyum sermayesi hakkında açıklama yaptı.

Tuğçelik Aliminyum genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Tuğçelik Aliminyum ve Metal Mamülleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapıaln yazılı açıklamaya göre Tuğçelik Aliminyum genel kurul toplantı sonucunu yayınladı

Tuğçelik Aliminyum geçici vergi beyannamesini yayınladı!

Tuğçelik Aliminyum ve Metal Mamülleri tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Tuğçelik Aliminyum geçici vergi beyannamesini yayınladı. İşte Tuğçelik Aliminyum geçici vergi beyannamesi...

Tuğçelik Aliminyum 12 Eylül 2014 tarihinde genel kurul toplantısı yapacak!

Tuğçelik Aliminyum ve Metal Mamülleri sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Tuğçelik Aliminyum 12 Eylül 2014 tarihinde genel kurul toplantısı yapacak.

Tuğçelik Aliminyum N-T Grup Transmikser Makina fabrikasını aldı!

Tuğçelik Aliminyum ve Metal Mamülleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Tuğçelik Aliminyum N-T Grup Transmikser Makina fabrikasını aldı.

Tuğrul Fadıllıoğlu kimdir? Hangi üst düzey görevleri yürüttü? Arçelik’te hangi alanda çalışıyor?

Tuğrul Fadıllıoğlu nerede okudu? Arçelik'te hangi görevleri yürüttü? Hangi şirketlerin üst düzey yöneticiliğini yaptı? İşte Tuğrul Fadıllıoğlu hakkında merak edilen tüm detaylar...

Borsadaki 23 hissede lotlar katlanıyor! 1 hisseye 5 hisse veriliyor! Hangi şirketler sermaye artıracak? 

Borsa İstanbul’da işlem gören pek çok şirker SPK'ya bedelsiz sermaye artırımı başvurusunda bulundu. Yüzde 500 oranındaki bedelsizini erteleyen Tuğçelik ise dikkatleri çekti. Peki hangi şirketler sermaye artırım onayı bekliyor?

Demir fiyatlarına rekor zam geldi! Fiyatlar resmen uçtu! 1 ton demir ne kadar oldu? 20 Şubat 2023 demir fiyat listesi

Dalian demir cevheri vadeli fiyatları, en büyük çelik üreticisi olan Çin'de yüksek talep beklentilerinin risk iştahını desteklemesi ile demir fiyatlarına rekor zam geldi! Fiyatlar resmen uçtu! 1 ton demir ne kadar oldu? 20 Şubat 2023 demir fiyat listesi.

Beyaz eşya fiyatları uçtu! Arçelik’te en uygun buzdolabı fiyatı belli oldu! İşte 25 Ocak 2023 fiyat listesi…

Beyaz eşya devi Arçelik’te en uygun buzdolabı fiyatı ne kadar? No Frost hızlı dondurma özelliğiyle en ucuz buzdolabı 454270 MB modelli buzdolabı oldu. Peki ürünün fiyatı ne kadar? İşte 25 Ocak 2023 fiyat listesi…

Tuşev Yapı Mimarlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuşev Yapı Mimarlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Bahtiyar Tüyüboz, Olcay Erol ve Yusuf Çelik ortaklığında kuruldu.

Çelik Home Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Home Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Tuğrul Özfidan tarafından kuruldu.

Baştuğ Çelik'in acı günü! Hüseyin Baştuğ vefat etti!

Baştuğ Çelik Sanayi A.Ş.'nin kurucsu, sanayici iş insanı Hüseyin Baştuğ hayatını kaybetti. 

Tugay Çelik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tugay Çelik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tuğay Çelik tarafından kuruldu.

Çelik pazarı konut kredisi faizlerindeki kampanyadan sonra hareketlendi!

ABD’den ek vergi üzerine AB’nin kota kararı şoku yaşayan çelik üreticisine, 2021 için en önemli pazardan bir kötü haber daha açıklandı. TÇÜD Genel Sekreteri Yayan, kotaların daha da indirilmesi ile ilgili, “AB’nin serbest ve adil bir ticaret beklentisi yok anlamına gelir” diye konuştu. 

Çelik ihracatçıları ABD’den ek vergi zararının iadesini talep edecek!

Çelik İhracatçıları Birliği Başkanı Adnan Aslan yaptığı açıklamada "Trump’ın yüzde 25 oranındaki keyfi ek vergisinden ötürü ihracatçımız zarara uğradı. Zararın karşılanmasını talep edeceğiz." diye konuştu.

Çelik sektörünün hedefi Batı Afrika ve Latin Amerika!

Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Aslan yaptığı açıklamada küresel ticaretin kademeli olarak açıldığını söyleyerek, "Güneydoğu Asya, Batı Afrika ve Latin Amerika ihracattaki yeni hedef pazarlarımız arasında." şeklinde konuştu.

Çelik İhracatçıları Birliği'nden Avrupa'nın tutumuna eleştiri!

Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Aslan, Avrupa Birliği'nin (AB) Türkiye'den ithal edilen bazı çelik ürünlerinde damping yapılıp yapılmadığını belirlemek üzere başlattığı soruşturmayla ilgili konuştu....

Depreme karşı 'çelik yapı' önlemi!

Çelik yapıların depreme karşı savunma mekanizmasına sahip olduğunu söyleyen Biva Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Yılmaz, “Ülkemizde nüfus yoğunluğu olan yerlerin neredeyse tamamı deprem kuşağında. O yüzden çelik yapılar alternatif olmalı” diye konuştu.

Tuğçelik Aliminyum Haberi

Tuğçelik Aliminyum

Tuğçelik Aliminyum tarafından yapılan açıklama şöyle,


Şirketimizin İstanbul Sancaktepe 1.Bölge'de bulunan fabrikasına yapılacak modernizasyon yatırımıyla ilgili  Ekonomi Bakanlığı Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürlüğü'nden 11.07.2014 tarih, A-115529 sayılı, 27.06.2014 başlangıç, 27.06.2017 bitiş tarihli yatırım teşvik belgesi alındığı 17.07.2014 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlanmıştı. Söz konusu belge için 17.09.2014 tarihli revizyon talebimiz uygun görülmüş olup 1.954.286 USD tutarındaki liste yerine 4.873.490 USD tutarındaki liste onaylanmış ve 115529B sayılı teşvik belgesi düzenlenmiştir. Ayrıca KDV istisnası ve gümrük vergisi muafiyeti destek unsurlarından...