16 / 04 / 2024

TÜGVAnın eyüpte arazisi mi var

TÜGVAnın eyüpte arazisi mi var

Cumhurbaşkanı’nın oğlu Bilal Erdoğan’ın yönetim kurulunda yer aldığı TÜGVA’nın İstanbul Eyüp’teki arazisi için bürokratik işlemler jet hızıyla halledildi. Plan Kısmen ‘Park+ Zeminaltı Katlı Otopark’, kısmen de ‘Sosyal ve Kültürel Tesis Alanı’na alındı.

Z kuşağının iş hayatından beklentileri neler? İşte, Z kuşağını verimli çalıştırmanın yolları!

İş hayatında artık herşey Z kuşağına göre şekilleniyor. Çünkü 1996 yılı sonrası doğan gençlerin, diğer kuşaklardan çok farklı bir profile sahip. İş dünyası şimdi Z kuşağını verimli bir şekilde çalıştırmanın formüllerini arıyor.

Eczacıbaşı’nın Kartal’daki arazisi 1 milyar dolara Katarlılara mı satılıyor?

Eczacıbaşı Grubu’nun sahibi olduğu Kartal’daki 318 dönümlük arazisi ile ilgili satış haberi emlak sektörüne bomba gibi düştü. İddiaya göre denize sıfır arazi Katarlılara 1 milyar dolara satılıyor.

Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikteki kaçak yapılar yıkıldı!

Kocaeli Köseler'de İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikte hayata geçirilen kaçak yapılar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Lütfü Türkkan’ın kaçak çiftliği yıkılıyor!

İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Milletvekili Lütfü Türkkan’ın Kocaeli'deki çiftliğinde bulunan 15 kaçak yapının tahliyesinin ardından yıkımına başlandı.

Koronavirüsle yazlık evlerde ısı yalıtımının önemi arttı!

İZODER (Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği), Başkanı Levent Gökçe yazlık evlerde ısı yalıtımının önemiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Rusya, İsrail'in Filistin'deki arazileri kamulaştırmasını kınadı!

Rusya Dışişleri Bakanlığı, İsrail hükümetinin Filistin'de bulunan arazi ve mülkilerin kamulaştırmasını kınadığını belirten açıklamada bulundu. 

Lütfü Türkkan: Sanayici ve tüccarın yıllık aidatlarını almayın!

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve TESK Başkanı Bendevi Palandöken'e çağrı yaptı. Lütfü Türkkan, sanayici ve tüccarın yıllık aidatlarının alınmamasını istedi.

Türk’ün olmadığı ülke kalmadı! Türkler oraya da yerleşti!

Koronavirüs nedeniyle kaçan iki Türk aile Butan ve Tonga'ya yerleşti. 208 devletin yer aldığı dünyada Türk'ün olmadığı bir  ülke bile kalmadı.

Tüzün Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüzün Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Tüzün tarafından kuruldu.

TMSF, Özlem Çelik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Özlem Çelik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü ihale yoluyla satışa çıkardı.

Servet GYO Çelik Tüzün İş Merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Servet GYO, portföyünde yer alan gayrimenkullerden Çelik Tüzün İş Merkezi'ne ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Servet GYO Çelik Törün Endüstri Merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Servet GYO, portföyünde yer alan gayrimenkullerden Çelik Törün Endüstri Merkezi'ne ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Akmerkez GYO kar payı dağıtımının ikinci taksitini 6 Ocak'ta ödeyecek!

Akmerkez GYO'nun kar dağıtım kısıtlamasına ilişkin sürenin üç ay daha uzatılması nedeniyle 2020 yılı sonuna kadar dağıtılamamış olup; kar payı dağıtımının, 17 milyon 514 bin TL tutarındaki ikinci taksitinin 6 Ocak 2021 tarihinde ödenmesine karar verildi. 

TÜGVAnın eyüpte arazisi mi var Haberi

TÜGVAnın eyüpte arazisi mi var

TÜRGEV’in kardeş kuruluşu Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) için AKP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Koruma Kurulu jet hızıyla çalışarak Eyüp’teki arazinin imar durumunu değiştirdi.


Aylarca süren resmi işlemler sadece 28 günde tamamlanarak bir rekora imza atıldı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan vakfın yüksek istişare heyetinde yer alıyor.


MÜLKİYET EL DEĞİŞTİRDİ


Eyüp Abdülvedüt Mahallesi’nde surların hemen dibinde bulunan 4 bin 200 metrekarelik alan, 2010’da mezarlık ve park alanında yer alıyordu. 2013’te yapılan değişiklikle Tokmaktepe Mezarlığı’nın komşusu olan parseller, mezarlık alanından çıkarılarak ticaret alanına alındı. 4 bin 200 metrekarelik parselin 3 bin 450 metrekarelik kısmı 2014’te İBB mülkiyetine geçti. Daha sonra TÜGVA, parsellerin ‘ticaret alanı’nda kalan kısmını satın aldı.


VAKIF İSTEDİ İMAR DEĞİŞTİ


Vakfın devreye girmesinden sonra planlarda jet hızıyla değişiklik yapıldı. 18 Aralık 2015’te İBB...