28 / 03 / 2024

Tüik Ekonomik güven endeksi

Tüik Ekonomik güven endeksi

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), şubat ayı reel sektör güven endeksini açıkladı. Mevsim etkilerinden arındırılmış güven endeksi şubat ayında bir önceki aya göre inşaat sektöründe yüzde 5,7 azaldı...

İnşaat sektörü güven endeksi 63,9 değerine geriledi!

Ekonomik güven endeksi, Kasım'da geçen aya kıyasla yüzde 1,7 yükselerek 89,8'den 91,3'e ulaştı. Kasım'da inşaat sektörü güven endeksi ise 63,9 değerine geriledi...

İnşaat sektörü güven endeksi arttı!

TÜİK, ağustos ayına ilişkin ekonomik güven endeksini açıkladı. Ekonomik güven endeksindeki yükselişi reel kesim, hizmet sektörü, perakende ticaret sektörü ve inşaat sektörü güven endekslerindeki artışlar sağladı.

İnşaat sektörü güven endeksi Ekim'de yüzde 0,8 geriledi!

İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 0,8 gerileyerek 81,32 olarak gerçekleşti. Hizmet sektörü güven endeksi de yüzde 1,8 düşerek 96,23 değerinden 94,49 değerine indi.

İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 3,2 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), eylül ayına ilişkin ekonomik güven endeksini açıkladı. İnşaat sektörü güven endeksi de yüzde 3,2 artarak 81,99 olarak gerçekleşti

İnşaat güven endeksi Aralık'ta yüzde 0,7 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), aralık ayına ilişkin ekonomik güven endeksini açıkladı. İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 0,7 artarak 85,11 değerine yükseldi. ,

Ekonomik güven endeksi Haziran'da yüzde 5.4 azaldı!

Ekonomik güven endeksi Haziran ayında bir önceki aya göre yüzde 5.4 azalarak 78.66 değerine geriledi.

İnşaat sektöründe güven arttı! 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan verilere göre ekonomik güven endeksi Aralık ayında 96,4 iken, Ocak ayında yüzde 3,1 oranında artış gösterdi ve 99,4 değerini aldı. Yine açıklanan rakamlara göre inşaat sektörü güven endeksi ise yüzde 3,3 oranında artarak 90,9 değerini aldı.

Ekonomik güven endeksi Kasım ayında 95,3 oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan rakamlara göre ekonomik güven endeksi, Kasım ayında aylık bazda yüzde 1,3 geriledi ve 95,3 değerini aldı.

Ekonomik güven endeksi aylık bazda yüzde 1,2 artarak 96,5 oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan rakamlara göre, ekonomik güven endeksi, Ekim ayında aylık bazda yüzde 1,2 artış göstererek, 96,5 değerini aldı.

TÜİK verilerine göre ekonomik güven yılın en düşük seviyesinden toparlandı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından, eylül ayına yönelik ekonomik güven endeksi verileri açıklandı. Buna göre ekonomik güven yılın en düşük seviyesinden toparlandı.

İnşaat sektöründe güven arttı! TÜİK tek tek Eylül rakamlarını açıkladı! 

TÜİK tarafından açıklanan rakamlara göre, güven endeksi hizmet sektöründe yüzde 2 düşüş gösterirken, inşaat sektöründe yüzde 1, perakende ticaret sektöründe yüzde 3 yükseldi. İşte ayrıntılar...

Hizmet, perakende ve inşaat sektörlerinde güven azaldı! TÜİK resmen duyurdu! 

TÜİK tarafından, sektörel güven endekslerinin Ağustos ayında aylık bazda perakende ticaret sektöründe yüzde 0,4, inşaat sektöründe yüzde 0,7 ve hizmet sektöründe yüzde 1,7 düştüğü açıklandı. İşte o rakamlar...

Ekonomik güven endeksi Temmuz ayında yüzde 1,8 azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan verilere göre, ekonomik güven endeksi, Temmuz ayında aylık bazda yüzde 1,8 azalış göstererek, 99,3 değerini aldı.

Ekonomiye güven endeksi haziran ayında yüzde 2,5 geriledi! İnşaat sektörü ise yüzde 3,5 oranında düştü!

TÜİK haziran ayı ekonomik güven endeksin belli oldu. Bir önceki ay 103,7 olan güven endeksi, haziran ayında yüzde 2,5 oranında gerileyerek 101,1 değerini aldı.

Ekonomik güven endeksi Mayıs ayında yüzde 1,4 arttı!

Ekonomik güven endeksi 2021 yılının Eylül ayından bu yana en yüksek değerine ulaştı ve 20 ay sonra yeniden 103,7 seviyesine geldi

Tüketici güven endeksi Mayıs ayında yüzde 4 arttı! TÜİK son dakika rakamlarını açıkladı!

Tüketici güven endeksi Mayıs ayında aylık bazda yüzde 4 artış gösterdi ve 91,1 olarak kaydedildi. İşte TÜİK tarafından açıklanan o son dakika rakamları...

TÜİK verilerine göre 58 milyon kişi 12 bin kilometrekare alanda yaşıyor!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Kent-Kır Nüfus İstatistikleri, 2022 verilerini yayımladı. TÜİK verilerine göre 58 milyon kişi 12 bin kilometrekare alanda yaşıyor.

Ocak ayı endeksi açıklandı! Ekonomiye güven azaldı

Ekonomik güven endeksi Ocak ayı itibari ile 99,3 olurken, Şubat ayın itibari ile yüzde 0,3 oranında düşüşle 99,1 değerine geriledi. 

TÜİK açıkladı! Ekonomik güven endeksi son 16 ayın zirvesinde!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), ocak ayına yönelik tüketici güven endeksi verilerini açıkladı. 2022 Aralık ayında 98,1 iken, 2023 Ocak ayında ise yüzde 1,3 oranında artarak 99,3 değerini aldı.

Tüik Ekonomik güven endeksi Haberi

Tüik Ekonomik güven endeksi

TÜİK şubat ayı reel sektör güven endeksini açıkladı. İnşaat sektörü güven endeksi şubat ayında yüzde 5,7 oranında azalarak 74,5  değerini aldı.

Dünya'da yer alan habere göre; Şubat ayı reel sektör güven endeksi inşaat sektöründe düştü.

İnşaat sektörü güven endeksi 74,5 oldu

Mevsim etkilerinden arındırılmış inşaat sektörü güven endeksi ocak ayında 78,9 iken, şubat ayında yüzde 5,7 oranında azalarak 74,5 değerini aldı. İnşaat sektöründe bir önceki aya göre, gelecek üç aylık  dönemde toplam çalışan sayısı beklentisi endeksi yüzde 5,1 azalarak 88,5  oldu. Alınan kayıtlı siparişlerin mevcut düzeyi endeksi ise %6,5  azalarak 60,4 değerini aldı.

İnşaat sektöründe şubat ayında girişimlerin yüzde 35,2'si faaliyetleri kısıtlayan herhangi bir faktörün olmadığını, yüzde 64,8'i ise  faaliyetlerini kısıtlayan en az bir temel faktör bulunduğunu aktardı.

İnşaat sektöründe faaliyetleri kısıtlayan en önemli...