16 / 04 / 2024

Tüketiciyi Koruma Yasa Tasarısı maketten konut

Tüketiciyi Koruma Yasa Tasarısı maketten konut

Meclis'e sunulan Tüketiciyi Koruma Yasa Tasarısı kapsamında maketten konut satışında düzenlemeler yapılması önerildi...

Bakanlık, otomobil piyasasında devrim gibi düzenleme için düğmeye bastı! Al-satçılara ve bayilere göz açtırılamayacak!

Ticaret Bakanlığı, araç satışlarıyla ilgili kapsayıcı bir ‘çatı’ yönetmelik için harekete geçti. Kasım ayında yürürlüğe girmesi beklenen yönetmelikle ‘Al-satçı’lara ve tüketiciyi mağdur eden bayilere göz açtırılmayacak.

Ticaret Bakanlığı'ndan 2. el araç satış ilanlarında sıfır atarak tüketiciyi aldatanlara uyarı!

Ticaret Bakanlığı 2. el araç satış ilanlarında sıfır atarak tüketiciyi aldatanlara uyarı yaparak, gerçeklik taşımayan nitelikteki ilanları verenler hakkında idari para cezası uygulanabileceğini belirtti.

Kahramanmaraş depremleri sonrası tüm Türkiye alarmda! Bina güçlendirme ve prefabrik ev yapımı talepleri katlandı!

Tüm Türkiye’yi yasa ve üzüntüye boğan Kahramanmaraş depremlerinin ardından deprem testi ve bina güçlendirme talepleri arttı. Taleplerin yarıdan fazlası İstanbul’dan gelirken, prefabrik ev yapımı taleplerinin de yüzde 488 oranında artış gösterdiği belirtildi.

Reklam Kurulu affetmedi! Tüketiciyi aldatıcı reklamlara 42,3 milyon TL ceza!

Tüketiciyi aldatan ve yanıltıcı nitelikteki reklamlara ilişkin incelemeler yapan Reklam Kurulu, bu nitelikteki reklamlara toplam 42,3 milyon TL ceza kesti.

Ete gelen zamlar hem üreticiyi hem de tüketiciyi zorluyor! Et Üreticileri Başkanı’ndan çok tartışılacak açıklama!

Yeni yıldan bu yana kırmızı ete gelen zam yüzde 100’e ulaşırken tüketici et fiyatlarından şikâyet ediyor. Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Bülent Tunç, son 60 gündür yükselen kırmızı et fiyatları için Et ve Süt Kurumu’nun (ESK) piyasaya müdahale etmesini beklediklerini belirtti.

Türkiye kenetlendi yaraları sarıyoruz! Bir destekte Baykar'dan

Türkiye'yi yasa boğan Güneydoğu Anadolu bölgesinde yaşanan depremin akabinde Adeta tüm Türkiye'nin birlik olduğu yaraları sarmaya çalıştığı vahim olayda Baykar gibi yerli şirketler de bölgeye yardım elini uzatmaya başladı.

Depremden dolayı zarar gören hayvanlar için et ve süt kurumundan duyuru! Ücretsiz bakılacak!

Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş depremi sonrası Et ve Süt Kurumu, depremden zarar gören üreticilerin ellerindeki hayvanlarının kesim ve bakımı ile alakalı önemli bir ilan yayınladı.

Türk ekonomisiyle ilgili herkesi ürküten gelişme

Türkiye'yi yasa boğan depremin yaraları sarılmaya başlarken, depremin ekonomik boyutuyla ilgili flaş detaylara yer verildi.

Türkiye'yi yasa boğan depremin ardından Borsa İstanbul'dan 'deprem' kararı! Geçiçi olarak kapatıldığı duyuruldu

Türkiye'yi yasa boğan merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.6 ve 7.6'lık depremlerin ardından, Borsa İstanbul aracılığı ile 8 şirketin borsadaki paylarını geçici olarak kapatıldığı ilan edildi. 

Et fiyatlarına hem yetiştirici hem de tüketiciyi ilgilendiren zam!

Et ve Süt Kurumu’ndan (ESK) hem üretici hem de tüketiciyi ilgilendiren bir son dakika haberi geldi. Et ve Süt Kurumu, yetiştiriciden aldığı etin fiyatın artırdığını açıkladı.

Watsons tüm ürünlerde fiyatı indirdi: %50 indirim! Watsons 19 Eylül fiyat listesi

Kozmetik ve kişisel bakım marketi Watsons, Eylül ayını yepyeni kampanyalarla kapatıyor. Sık sık yaptığı indirimlerle tüketiciyi uygun fiyatlarla buluşturan Watsons kişisel bakım ve kozmetik marketi %50 indirim fırsatıyla karşımızda.

Bulaşık makinesinde devrim… 10 Eylül 2022 fiyat listesi

Son dönemlerde elektrik ve su fiyatlarına ardarda gelen zamlar tüketiciyi daha çok tasarruf yapmaya yöneltirken Bilim insanlarından bulaşıkları 25 saniyede tertemiz yapan bulaşık makinesi! Elektrikten de sudan da tasarruf sağlayacak bulaşık makinesi haberi geldi... İşte ultra tasarruflu bulaşık maki

Şeker, ayçiçek yağı ve çay ürünlerine A101'den çılgın indirim! Kaçırılmayacak fırsat! İşte 5 Eylül 2022 fiyat listesi...

A101'den kaçırılmayacak dev indirim tüketiciyi bekliyor. Peki A101'de hangi ürünler ne kadar indirime girdi, fiyatları ne oldu? İşte 5 eylül 2022 fiyat listesi...

Tüketiciyi Koruma Yasa Tasarısı maketten konut Haberi

Tüketiciyi Koruma Yasa Tasarısı maketten konut
Tüketiciyi Koruma Yasa Tasarısı Meclis'e sunuldu. Tasarı kapsamında maketten konut satışları ile ilgili düzenlemeler de yer alıyor. Maketten konut satışlarında bina tamamlama sigortası gibi tedbirler alınacak. Bu şekilde tüketicinin hakları...