18 / 04 / 2024

TÜMEXPO ticaret Fuarı

TÜMEXPO ticaret Fuarı

22-25 Ekim tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi'nde (ICC) gerçekleştirilen TÜMEXPO, ALLINTECH ve Helal Expo Fuarları sona erdi. Dört gün süren etkinlik kapsamında çeşitli konferans, B2B görüşmeleri, sunum ve tanıtımlar yapıldı.

2. Libya Türkiye Ticaret Platformu İnşaat-Elektrik Fuarı 15-16 Şubat 2022'de!

2. Libya Türkiye Ticaret Platformu İnşaat - Elektrik Fuarı 15-16 Şubat 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

2. Libya Türkiye Ticaret Platformu İnşaat - Elektrik Fuarı 9-10 Aralık 2021'de!

2. Libya Türkiye Ticaret Platformu İnşaat - Elektrik Fuarı 9-10 Aralık 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Yuva Dekorasyon İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yuva Dekorasyon İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Arslan tarafından 50 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Beşiktaş, Dikilitaş Mahallesi, Emirhan Caddesi' nde kuruldu.

Aktu Yapı İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktu Yapı İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hayrettin Yılmaz ve Samet Şişman ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 24 Aralık'ta Şişli, Mecidiyeköy Mahallesi, Mecidiyekuyu Sokak'ta kuruldu.

Mengünoğul İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mengünoğul İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Atalay Mengünoğul, Ali Caner Mengünoğul, Cenk Mengünoğul ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Esenyurt, Üçevler Mahallesi'nde kuruldu.

Raje Yapı Sanayi Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Raje Yapı Sanayi Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi, Behman Şaybak Yönetim Kurulu Başkanlığında 100 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Bahçelievler, Merkez Mahallesi, Mehmetçik Sokak'ta kuruldu.

Hayakert Yapı Restorasyon İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayakert Yapı Restorasyon İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Romık Hakobyan tarafından 100 bin TL sermaye ile 4 Aralık'ta Şişli, Eskişehir Mahallesi, Tuzcu Murat Sokak Evkur Apartmanı'nda kuruldu.

İran Tahran'da Türkiye Ticaret Merkezi kurulacak!

Güneydoğu Anadolu İhracatçılar Birliği (GAİB) Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz, TİM tarafından İran'ın başkenti Tahran'da açılması planlanan Türkiye Ticaret Merkezi'nin ihracatta yeni bir sinerji oluşturacağını söyledi.

Analiz Planlama Proje Danışmanlık İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Analiz Planlama Proje Danışmanlık İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi, Gülhan Oğuz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 3 Aralık'ta Kadıköy, Sahrayıcedit Mahallesi'nde kuruldu.

Emirefe İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Emirefe İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Seda Güler Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 24 Kasım'da Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi, Atakent Caddesi'nde kuruldu.

Turanlı Mimarlık İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turanlı Mimarlık İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Aydın Turan tarafından 200 bin TL sermaye ile 10 Kasım' da Çekmeköy, Sultançiftliği Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı'nda kuruldu.

Sancaklı Yapı Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancaklı Yapı Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Caner Sel ve Hüseyin Sancaklı ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 9 Kasım'da Gaziosmanpaşa, Şemsipaşa Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi'nde kuruldu.

Bi Enerji Makina Tesisat Otomasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bi Enerji Makina Tesisat Otomasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Derya Ertaş tarafından 50 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da Maslak, Ahi Evran Caddesi'nde kuruldu.

TÜMEXPO ticaret Fuarı Haberi

TÜMEXPO ticaret Fuarı

AA'nın global iletişim ortağı olduğu, 22-25 Ekim tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi'nde (ICC) gerçekleştirilen TÜMEXPO, ALLINTECH ve Helal Expo Fuarları sona erdi. Çok sayıda girişimciyle devlet-özel sektör paydaşını bir araya getiren eş zamanlı fuarlar, 300 firma ve 40 bin ziyaretçinin katılımı ile tamamlandı.


Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) tarafından Discover Events organizasyonuyla düzenlenen TÜMEXPO 2015'in cuma günkü resmi açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.


Dört gün süren etkinlik kapsamında çeşitli konferans, B2B görüşmeleri, sunum ve tanıtımlar yapıldı.


Dünya Bankası ve İslam Kalkınma Bankası iş birliği ile G20 himayesinde düzenlenen KOBİ Şurası'nda, başta G20 ülkelerinden temsilciler olmak üzere, özel sektör, çok uluslu kalkınma kuruluşları, politika yapıcılar ve düzenleyici otorite temsilcileri, İslami finansın KOBİ'lere sunduğu imkanları ele aldı.


Türkiye'nin milli savunma,...