19 / 04 / 2024

TÜMSİAD Sanayi ve Ticaret Fuarı

TÜMSİAD Sanayi ve Ticaret Fuarı

TÜM Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) ve Start Fuarcılık tarafından düzenlenen 2.TÜMSİAD Sanayi ve Ticaret Fuarı (TÜMFXPO) Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın katılımı ile Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezinde açıldı...

Angora Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Angora Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Abdi Adıgüzel tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Baver Proje Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baver Proje Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Dağ, Gökhan Göktepe ve İbrahim Ethem Çiçekdağı ortaklığında kuruldu.

Ramizoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Akaryakıt Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ramizoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Akaryakıt Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Atakan Bozan tarafından 40 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Cak Yapı Mimarlık İnşaat Gıda Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cak Yapı Mimarlık İnşaat Gıda Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hasan Can Aksu ve Ahmet Murat Koçman ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kardeşler Birlik İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşler Birlik İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yaşar Uysal tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Asay Yatırım İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asay Yatırım İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Asaf Avuc, Esat Ara Avcı ve Eylül İrem Avcı ortaklığından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Deliballı Yapı İnşaat Mimarlık Taahhüt Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deliballı Yapı İnşaat Mimarlık Taahhüt Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Becati Deliballı ve Yusuf Deliballı ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İska Yatırım Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İska Yatırım Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Salih Kaynarca tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Maytaş Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maytaş Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tümay Serter tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ge-Sa Proje Beton Çelik İnşaat Endüstriyel Taahhüt Pazarlama Prefabrike Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ge-Sa Proje Beton Çelik İnşaat Endüstriyel Taahhüt Pazarlama Prefabrike Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.bugün Çekmeköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Köksal Dölak tarafından kuruldu.

Bural Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bural Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Cihan Albayrak tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mnf E Yapı İnşaat Hafriyat Taahhüt Nakliyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mnf E Yapı İnşaat Hafriyat Taahhüt Nakliyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Cemal Bektaş tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kuanta İnşaat Tahhüt Elektronik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuanta İnşaat Tahhüt Elektronik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 9 milyon TL sermaye ile bugün Bülent Kılınçarslan ve Nermin kılınçarslan ortaklığında kuruldu.

TÜMSİAD Sanayi ve Ticaret Fuarı Haberi

TÜMSİAD Sanayi ve Ticaret Fuarı

TÜMEXPO Fuarı açılış töreninde konuşan GTO Başkanı Eyüp Bartık, bu fuar için Gaziantep'in doğru yer olduğunu belirterek TÜMSİAD'a organizasyondan dolayı teşekkür etti. Bartık Gaziantep'in üretim ve ticaretteki başarısını turizme de taşıması gerektiğine vurgu yaparak şunları kaydetti: "Kentimizin üretimde, ihracatta, ticarette gösterdiği başarı ortada. Biz artık başka alanlara da yönelmek istiyoruz. Şimdi Gaziantep için yeni şeyler söylemek gerekiyor. Bu da turizm olmalı. Gaziantep'in adından turizmiyle de söz ettirmesi gerektiğini düşünüyoruz. Fuarlar bu turizmin bir parçasıdır. TÜMSİAD bu fuarı yapmak için doğru yer seçti." "Sahip olduğu potansiyel ile Gaziantep turizmde de yükselen değer olmaya aday" diyen Bartık, termal turizmi de Gaziantep turizm destinasyonu içinde düşünmek gerektiğini ifade etti. Bartık, "Gaziantep özellikle ulaşım altyapısıyla herkese hitap edebilecek durumda. Biz Gaziantep'e dünyanın her...