25 / 04 / 2024

tunç soyer Bir Kira Bir Yuva projesi açıklaması

tunç soyer Bir Kira Bir Yuva projesi açıklaması

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yaptığı açıklamda deprem sonrası barınma ihtiyacı olanlar ile kira yardımında bulunmak isteyenleri aynı platformda buluşturacak "Bir Kira Bir Yuva" projesine desteğin 24 saatte 10 milyon 180 bin liraya ulaştığını belirtti.

İzmirlilere müjde! Buca Metrosu'nun ilk etabı Haziran 2026’da açılacak!

İzmir tarihinin en büyük raylı sistem yatırımı Buca Metrosu ile ilgili bir müjde veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Tunç Soyer Buca Metrosu'nun ilk etabının 2026 yılının Haziran ayında açılacağını söyledi.

Kirada yüzde 25 zam sınırı kalkıyor mu? Bakan Tunç'tan son dakika açıklaması geldi!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç son dönemlerde gündemden düşmeyen yüzde 25'lik kira zam tavanı uygulamasıyla ilgili olarak bir son dakika açıklaması yaptı. Bakan Tunç bunun uzatılıp uzatılmayacağının o gün belirleneceğini belirterek, "O günkü şartlar geldiğinde Meclisimizin vereceği karardır" diye konuştu

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kiralardaki yüzde 25 zam sınırlaması uzamayacak!

Milyonlarca ev sahibi yüzde 25 zam sınırından şikayetçiyken, uygulama ile ilgili Bakan Tunç'tan bir son dakika açıklaması geldi. Peki kiralardaki yüzde 25 zam sınırlaması ne zaman bitecek? İşte ayrıntılar...

İzmir Ege Mahallesi'ndeki dev dönüşüm projesinin temeli atıldı! 706 konutluk yeni proje!

İzmir Ege Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projesinin 1. etabının temeli atıldı. Yaptığı açıklamada kentsel dönüşüme bakış açısı farkına değinen Başkan Tunç Soyer, “Onların geçer akçesi rant. Bizim geçer akçemiz hak!” diye konuştu.

25 bin emekliye Ramazan Bayramı müjdesi! Hesaplara 1.500 TL yatırılacak! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yaptığı açıklamada yaklaşan Ramazan Bayramı'nda toplamda 25 bin emekliye bin 500 TL nakdi yardım yapacaklarını açıkladı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Çiğli Tramvayı 27 Ocak'ta açılıyor! 183 milyon TL'lik yatırımda geri sayım!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Şubat ayında açılacağı belirtilen Çiğli Tramvayı'nda süreyi öne çektiklerini duyurdu. Söz konusu hat 27 Ocak'ta açılıyor. Peki Çiğli Tramvayı nerelerden geçecek? 

Tunç Soyer'den kentsel dönüşüm açıklaması: 5 bin 560 birim daha yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Tunç Soyer, kentsel dönüşüm kapsamında yaptıkları çalışmaları resmi X sosyal medya hesabından paylaştı. İşte Tunç Soyer'in o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Buca Metrosu'nda tarih verildi: İzmir tarihinin en büyük raylı sistem yatırımı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Tunç Soyer, Buca Metrosu'nda ışığın görüleceği tarihi açıkladı. İşte Buca Metrosu ile ilgili detaylar ve Tunç Soyer'in o açıklaması...

İstanbul'da bir ev alacak parası olmayanlar borsada 'baron oldu'! Artık onlar da borsadan çıkıyor!

Son dönemde borsada, portföyü 1 milyon TL üzerinde olan büyük yatırımcıların sayısının azalması dikkatleri çekiyor. Ekonomist Tunç Şatıroğlu, X sosyal medya hesabından bu konu ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İşte Şatıroğlu'nun o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Özgür Özel tepki verdi, Tunç Soyer'den açıklama geldi: Bornova Anadolu Lisesi'ndeki inşaat mühürlenecek!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'deki Bornova Anadolu Lisesi’nin korusunun yıkılarak Suriyeli çocuklar için anaokulu yapılacağı yönündeki haberlere tepki verdi. Söz konusu Konu ile ilgili bir açıklama da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den geldi.

İzmir'deki 4 kentsel dönüşüm projesiyle 5 bin 560 yeni konut geliyor!

Çalışmalarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Örnekköy kentsel dönüşüm alanında kasım ayında tapuların dağıtıldığı söyleyerek, 4 kentsel dönüşüm projesiyle 5 bin 560 yeni konut inşa edildiğini kaydetti.

İzmir'de 880 bin binanın mutlaka dönüşmesi gerekiyor! Tunç Soyer: Büyük bir hazırlıktayız!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir'in kentsel dönüşümü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve 880 bin binanın mutlaka dönüşmesi gerektiğini belirtti. İşte detaylar...

Narlıdere Metrosu ve Çiğli Tramvayı için tarih veren Tunç Soyer'den Bergama'ya İZBAN müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer İZTAŞIT Bergama’nın tanıtım toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Başkan Soyer, Bergama'ya İZBAN müjdesi verdi.

tunç soyer Bir Kira Bir Yuva projesi açıklaması Haberi

tunç soyer Bir Kira Bir Yuva projesi açıklaması

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,  İzmir Ulaşım Merkezi'nde (İZUM) düzenlediği basın toplantısında, Bayraklı ilçesinde büyük hasara neden olan deprem sonrası çalışmalara değindi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, arama kurtarma ekiplerine teşekkür eden Soyer, depremzedelere 8 bin 500'den fazla personel ile hizmet verdiklerini belirtti.

Tunç Soyer, depremzedeler için AFAD'ın yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediyesinin de çadır kurduğunu dile getirerek, bugün itibarıyla 253 seyyar tuvalet, 120 duş kabini ile 3 çamaşırhanenin hizmete girdiğini söyledi.

Büyükşehir ve ilçe belediyelerin 27 bin 475 kişilik yemek servis ettiğini aktaran Soyer, 4 noktada psikososyal destek verdiklerini, Eşrefpaşa Hastanesinden görevlilerin de çadırlardaki vatandaşların sağlık kontrollerini yaptığını belirtti.

Soyer, enkaz alanlarındaki çadırları gezdiğini dile getirerek, şunları söyledi:

"Olağanüstü büyük bir hizmet var ortada. Vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını giderecek her türlü hazırlık yapılmış....