19 / 04 / 2024

Tunçbilek Trafo Merkezi kamulaştırma

Tunçbilek Trafo Merkezi kamulaştırma

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü'ne (TEİAŞ) ait bazı santraller ile enerji nakil hatlarının yapımı kapsamında belirlenen taşınmazlar acilen kamulaştırılacak.

İzmir Gaziemir'deki trafo alanın ticaret alanına çeviren imar planı askıda! 5 kata kadar yapılaşma izni bulunuyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gaziemir ilçesindeki Optimum Alışveriş Merkezi karşısında yer alan trafo alanını ticaret alanına çeviren imar planlarını askıya çıkardı.

Tunçbilek Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Kimya Plastik Pvc Yer Kaplama Limited Şirketi kuruldu!

Tunçbilek Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Kimya Plastik Pvc Yer Kaplama Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedel ile Murathan Baş tarafından kuruldu.

Yapı Merkezi Holding'in acı günü! Begüm Tunç vefat etti! 

Yapı Merkezi Holding A.Ş'nin Kurucu ve Yönetim Kurulu Üyesi Ülkü ve Ersin Arıoğlu'nun ablaları Begüm Tunç vefat etti. Tunç'un cenazesi bugün Şişli'de toprağa verilecek.

Atatürk Havalimanı’nda inşa edilen sahra hastanesinin enerjisi Trafo1920’den!

Koronavirüsle mücadelede Atatürk Havalimanı’nda yapılan sahra hastanesine enerji fırsatı sunacak trafo merkezi tamamlanıp Trafo1920 adıyla bugün teslim edildi.

Ege Turizm Merkezi projesi 'zemin artı iki katı' geçmeyecek!

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Çeşme için ortaya koyduğu ‘Ege Turizm Merkezi’ projesi hakkında Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’den sonra Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran da değerlendirmede bulundu.

Lapseki Trafo Merkezi Projesi için acele kamulaştırma kararı!

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğüne ait ''154 kV Lapseki Trafo Merkezi Projesi kapsamında taşınmazlar için acele kamulaştırılma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tunçbilek Turizm İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunçbilek Turizm İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Melih  Yalçın tarafından kuruldu.

Elazığ Gözebaşı köyünde acele kamulaştırma yapılacak!

Elazığ Gözebaşı köyünde acele kamulaştırma yapılacak. Kamulaştırma, 154 kV Gözebaşı Trafo Merkezi Projesi kapsamında yapılacak...

Soma'da acele kamulaştırma kararı!

Soma'da 380 kV Soma Kolin TES - Tunçbilek Şalt EİH Projesi kapsamında bazı taşınmazlar acele kamulaştırılıyor...

Kastamonu'da acele kamulaştırma kararı alındı!

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından Kastamonu Trafo Merkezi Projesi kapsamında bazı gayrimenkuller acele kamulaştırılacak...

Şanlıurfa Karaköprü'de acele kamulaştırma yapılacak!

Karaköprü Trafo Merkezi Projesi kapsamında Karaköprü İlçesi'ndeki bazı gayrimenkuller hakkında acele kamulaştırma kararı alındı..

Karat Turizm Gıda Ve Peyzaj Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karat Turizm Gıda Ve Peyzaj Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kürşat Noyan Kara ve Neslihan Ayça Tunçbilek ortaklığında kuruldu.

Çatalca Ferhatpaşa Mahallesi imar değişikliği askıda!

Çatalca İlçesi'ne bağlı Ferhatpaşa Mahallesi'neki bir parselin Trafo Merkezi Alanı olarak planlanmasına ilişkin imar planı askıya çıktı..

Tunçbilek Trafo Merkezi kamulaştırma Haberi

Tunçbilek Trafo Merkezi kamulaştırma

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü'ne (TEİAŞ) ait bazı santraller ile enerji nakil hatlarının yapımı kapsamında belirlenen taşınmazlar acilen kamulaştırılacak.


Enerji projeleri kapsamında bazı taşınmazların ve riskli ilan edilen bir alanın içinde bulunan taşınmazların acele kamulaştırılmasını öngören Bakanlar Kurulu'na ait 12 karar, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.


Buna göre, 380 kilovatlık Akkuyu Nükleer Güç Santrali (NGS) - Ermenek Hidroelektrik enerji iletim hattı, 154 kilovat Bornova Manisa arasındaki enerji iletim hattı, 154 kilovatlık Gümüş Trafo Merkezi, Tunçbilek Trafo Merkezi ve Tavşanlı Trafo Merkezi enerji iletim hattı projesi, 380 kilovatlık Akkuyu NGS - Konya 4 enerji iletim hattı projesi, 380 kilovatlık Akkuyu NGS - Seydişehir enerji iletim hattı projesi, 154 kilovatlık Bolu 2 İrtibat Hattı Projesi, 154 kilovatlık Bolu 1 - Bolu...