26 / 04 / 2024

tunceli valisi Hakan Yusuf Güner

tunceli valisi Hakan Yusuf Güner

Tunceli Valisi Hakan Yusuf Güner kimdir? Tunceli Valisi Hakan Yusuf Güner, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hakan Yusuf Güner, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor?

Tunceli'ye doğalgaz müjdesi!

Kentin doğalgaza kavuşturulması için yapılacak çalışmalar için yüklenici firma Akmercan Şirketler Grubu Müdürü Keskin ile Tunceli Valisi ve Tunceli Belediye Başkan Vekili Sonel arasında protokol imzalandı.

TOKİ Tunceli'de 204 konut inşa edecek!

Tunceli Valisi Osman Kaymak, TOKİ tarafından kentte dar gelirli 204 aileye konut yapılacağını belirterek, konutlar için başvuruların başladığını söyledi.

Antalya Lara'da Özel Ballıpınar Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi açıldı!

Afyonkarahisar'da 40 yıldır hizmet vermekte olan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin Antalya Şubesi'nin açılışı, Antalya Valisi Muammer Türker ve Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner'in katıldığı törenle yapıldı.

Bedestan Çarşısı'nın restorasyonu 250 günde tamamlanacak!

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, restore edilen Bedesten Çarşısı'nı ziyaret etti. Müteahhit firma yetkilisi ise çatıdan başlanan çalışmaları 250 günde tamamlamayı planladıklarını söyledi.

Hakan Güvençer Kahramanmaraş'taki inşaat çalışmalarını inceledi!

Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Elbistan'nda yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Güvençer, Hükümet Konağı önünde Kaymakam Tuncay Akkoyun, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Şahin Kocaköse, Belediye Başkanı Durmuş Küçük ve daire müdürl

Tunceli'de yarı olimpik yüzme havuzu inşaatı devam ediyor!

Tunceli Valisi Osman Kaymak, kentinde turizm, ulaşım ve istihdam yatırımlarıyla gelecek yıllarda sporla adından söz ettireceğini belirterek, "Tunceli kökenli uluslararası çapta adını duyuracak sporcularımız olacak" dedi.

Osman Kaymak, Dersim Kent Müzesi’nin inşaatını inceledi!

Tunceli Valisi Osman Kaymak, inşaat çalışmaları devam eden Dersim Kent Müzesi’nde incelemelerde bulunarak ilgililerden bilgi aldı.Vali Kaymak çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini kaydetti.

Hakan Güner: Gazlıgöl-Yaylabağı termal havzasına altyapı sağlayacağız!

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Gazlıgöl - Yaylabağı termal havzasına altyapı desteği sağlayacaklarını söyledi. Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner başkanlığında termal turizm istişare toplantısı yapıldı.

Hakan Yusuf Güner termal otelleri ziyaret etti!

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, iadei ziyaretleri kapsamında sırasıyla Çakmak Otel, Budan Termal Otel, Güral Termal Otel ve daha birçok termal oteli ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Hakan Yusuf Güner Afyonkarahisar Spor Kompleksi'ni gezdi!

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan spor kompleksini gezdi. Vali Güner, " Bundan böyle Afyon, sporun adresi olacak " dedi.

Yeni Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer kimdir?

Mustafa Hakan Güvençer, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Kahramanmaraş Valiliğine atandı. Peki Yeni Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer kimdir? İşte Kahramanmaraş'ın yeni Valisi Mustafa Hakan Güvençer..

Hakan Yusuf Güner: Depremi unutmayalım!

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ve 112 Acil Çağrı Merkezi'ni ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. Vali Güner, bundan sonra iki ayda bir deprem toplantısı yapacaklarını söyledi.

Tunceli'deki kışla binası kent müzesi olacak!

Tunceli Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Hakan Ulaşoğlu tarafından yapılan açıklamada Kışla Meydanı'nda bulunan ve 77 yıllık olduğu bildirilen yapının müze olarak kent kültürüne kazandırılması için çalışmalara başlandığı bildirildi.

tunceli valisi Hakan Yusuf Güner Haberi

tunceli valisi Hakan Yusuf Güner

Hakan Yusuf Güner kimdir?

Hakan Yusuf Güner 1967 yılında Ankara’ da doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra 1983 yılında Nevşehir Lisesi’ ni bitirerek, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ ne girmiş; buradan 1987 yılında mezun olmuştur.


1988 yılında İçişleri Bakanlığı’ nda 76. dönem Zonguldak Kaymakam Adayı olarak göreve başlamıştır.


1989 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından 1 yıllığına staj için İngiltere’ ye gönderilmiştir.


1991 yılında Kaymakamlık stajını başarılı olarak bitirip asaleten Kaymakamlığa atanmıştır.


1991-1993 yıllarında Trabzon-Hayrat Kaymakamlığı,


1993-1995 yıllarında Erzurum-Tekman Kaymakamlığı,


1995-1998 yıllarında Çankırı-Kurşunlu Kaymakamlığı,


1998-2000 yıllarında Şırnak Vali Yardımcılığı,


2000-2001 yıllarında Diyarbakır-Ergani Kaymakamlığı,


2001-2005 yıllarında Yalova-Termal Kaymakamlığı,


2005-2007 yıllarında Bursa Vali Yardımcılığı görevlerinde bulunmuş,


2007-2009 tarihleri arasında ise Nizip Kaymakamı olarak görev yapmıştır.


Meslek hayatında iki defa üstün sicilden dolayı kademe ilerlemesi ve muhtelif sayıda Takdirname almıştır.


Bursa-Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi...