16 / 04 / 2024

TÜPRAŞ İzmit Rafineri iskelesi

TÜPRAŞ İzmit Rafineri iskelesi

STFA İnşaat Grubu olarak başlangıçta köprü ve kazık işleri ile kazanmış olduğumuz deneyimlere yıllar geçtikçe mühendisliğin diğer alanlarına da yönelerek, çeşitli liman, baraj, yol, köprü ve tünel projelerini ekledik...

Ayşe Canan Ediboğlu kimdir? Ayşe Canan Ediboğlu ne iş yapar? Ayşe Canan Ediboğlu kariyeri nedir?

Tüpraş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Ayşe Canan Ediboğlu kimdir? Ayşe Canan Ediboğlu, Lise öğrenimini Ancaster House School’da aldıktan sonra Southampton Üniversitesi’nde (İngiltere) ekonomi alanında yükseköğrenimini bitirmiştir.

Temettü takvimi 2023: Hangi şirketler temettü verecek? İşte detaylar..

Temettü takvimi ve şirketler tarafından dağıtılacak kar payı dağıtımı için yapılan araştırmalar hız kazanıyor. Doas, Apple, Doğuş Otomotiv, BİM, Midas, Tüpraş, Mavi, Akbank ve Şişecam gibi birçok önemli şirketin temettü tarihleri merak konusu. 

Tüpraş temmettü yattı mı, ne zaman hesaplara geçer? Tüpraş temettü dağıtım ve ödeme tarihi belli oldu

Tüpraş, yatırımcılarına bu yıl ikinci defa temettü ödemesi yapma kararı aldı. Şirket, hisse başına brüt 7,53 TL ve net 6,77 TL olarak kâr payı dağıtacak. TUPRS hisselerine sahip olan bireyler bu ödemeden faydalanacak. Peki Tüpraş ödemesini ne zaman yatıracak? Yatırımcıların merak ettiği detaylar...

Türkiye'de sanayinin devleri açıklandı! İlk sırada yine TÜPRAŞ var!

İstanbul Sanayi Odası'nın Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2022 Araştırması'na göre, TÜPRAŞ yine Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşu oldu. İşte Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2022 Araştırması...

Türkiye'nin en büyük 500 şirketi açıklandı! İlk iki sırasında Tüpraş ve THY yer alıyor!

Capital dergisi, Türkiye'nin en büyük 500 şirketinin yer aldığı listeyi açıkladı. Listenin ilk sırasında yine Tüpraş ve THY yer alıyor.

Tüpraş ne zaman bölünecek? TUPRS bedelsiz ne zaman? Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın!

"Tüpraş ne zaman bölünecek? TUPRS yüzde 600 bedelsiz ne zaman?" sorularının yanıtları yatırımcılar tarafından da merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Tüpraş ne zaman bölünecek? TUPRS yüzde 600 bedelsiz ne zaman? Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın...

TÜPRAŞ temettü 2023 ödemeleri yattı mı? TÜPRAŞ temettü 2023 ödemeleri ne zaman yatacak? Hemen bakın!

TÜPRAŞ temettü 2023 ödemeleri yattı mı? TÜPRAŞ temettü 2023 ödemeleri ne zaman yatacak? Hemen bakın...

Ahmet Büyükgöz'den 11 enerji hissesi ile SASA ve Hektaş analizi!

Temel ve teknik analizci, uzun vade yatırımcısı Ahmet Büyükgöz, Borsa İstanbul’da işlem gören 11 enerji hissesini masaya yatırdı. Son dönemin en çok konuşulan şirketleri, SASA, Hektaş, TÜPRAŞ, KONTROLMATİK  başta olmak üzere 14 hissenin analizini yaptı.

Benzin ve motorin zamları bir tek onlara yaradı! Karları 10 kat arttı

Benzin ve motorine üst üste gelen zamlar petrol devi Tüpraş'a yaradı. Ukrayna-Rusya savaşıyla birlikte tırmanışa geçen petrol fiyatları sonrası Tüpraş, üçüncü çeyrekte kârını 10 kat artırarak 11,6 milyar TL'ye yükseltti.

Tüpraş Enerji Girişimleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tüpraş Enerji Girişimleri Anonim Şirketi Şişli'de İbrahim Yelmenoğlu, Doğan Korkmaz ve Levent Zağra ortaklığında kuruldu.

TÜPRAŞ İzmit rafinerisinde üretime 4 hafta ara verecek!

TÜPRAŞ İzmit rafinerisinde bir ünitede arıza sebebiyle üretime 4 hafta ara verileceği açıklandı. Üretime ara verilen dönemde İzmit rafinerisindeki diğer tüm ünitelerde tam kapasite kullanılarak dizel üretimine devam edileceği belirtildi.

Türkiye, Rusya'dan aldığı petrolü ikiye katladı!

Türkiye, Rusya'dan petrol ithalatını günlük 98 bin varilden 200 bin varile ulaştırdı. İndirimli petrol alan Tüpraş ve Star Rafineri kârlarını yükseltti. 

Tüpraş'tan yeşil adım! 2040 yılını hedefliyor

Türkiye Petrol Rafineleri (Tüpraş) Sratejik Dönüşüm Planı kapsamında yeşil hidrojen oluşumuna odaklandı. 2025'ten itibaren yeşil hidrojen üretimine geçmeye karar veren şirket, 2040 yılında ise hidrojen üretiminde meydana gelen emisyonları sıfırlamayı planlıyor.

TÜPRAŞ İzmit Rafineri iskelesi Haberi

TÜPRAŞ İzmit Rafineri iskelesi

STFA İnşaat Grubu olarak, kuruluşumuzdan bu yana, 24 ülkede faaliyet sürdürmüş bir şirketiz. Başlangıçta köprü ve kazık işleri ile kazanmış olduğumuz deneyimlere yıllar geçtikçe mühendisliğin diğer alanlarına da yönelerek, çeşitli liman, baraj, yol, köprü ve tünel projelerini ekledik. Bugün faaliyet gösterdiğimiz başlıca ülkelerden Umman, Katar, Suudi Arabistan, Fas, Irak, Kuveyt. Libya, BAE, Türkmenistan, Azerbeycan, Gürcistan ve Türkiye'de başarılı projelere imza atmaya devam ediyoruz. 


Ülkemizde İzmit körfezinde arka arkaya üç önemli projeye imza attık. Bunlar. "İstanbul - İzmir arasını 3.5 saate düşürecek" olan İstanbul-İzmir otoyolu projesinin en önemli kısmı olan İzmit Körfez Geçişi Köprüsü Projesinin detayları aşağıda verilen altyapı ve derin deniz temelleri isleri ile. Kocaeli Yarımca'da faaliyet gösteren DP World Yarımca Konteyner Terminali ve TÜPRAŞ İzmit Rafinerisi Bölgesi Rıhtım Güçlendirme...