24 / 04 / 2024

Tureks Stone modelleri

Tureks Stone modelleri

Eşsiz tasarımları ile adından sıkça söz ettiren Tureks Stone, moda dünyasına tekrardan giriş yapan zikzak desenleri mekanlara taşıyor. Düşünüldüğü gibi sert bir etki yaratmayan zikzaklar, kullanıldığı alana hareketlilik katıyor.

Tureks Stone Las Vegas'ta Covering Fuarı'na katılıyor!

Geniş ürün yelpazesi ile dikkatleri üzerine çeken Tureks Stone, yurt dışında katıldığı fuarlarla uluslararası pazarda güçlenmeye devam ediyor. Tureks Stone Las Vegas'ta Covering Fuarı'na katılıyor.

Tureks Stone Milano Design Week’te yerini alıyor!

Tasarımları ile her zaman dikkatleri üzerine çeken Tureks Stone, dünyanın moda ve de tasarım başkenti Milano’ da düzenlenecek olan Milano Design Week’ te yerini alıyor.

Tureks Stone Marble Fuarı'na katıldı!

Tureks Stone, her sene olduğu gibi bu sene de yepyeni koleksiyon ve tasarımlarıyla, İzmir’de düzenlenen MARBLE Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı’nda katılımcıların dikkatlerini üzerine topladı.

Tureks Stone 3 standı ile Marble Doğaltaş Teknolojileri Fuarı'nda!

Tureks Stone, alanında bir dünya markası olan ve sektörün ilk 3 fuarı arasında yer alan MARBLE Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı’nda 3 ayrı standı ile birlikte yer alıyor.

Tureks Stone'dan banyo ve mutfaklara özel yeni koleksiyon!

Modern çizgisi, kaliteli üretimi ve müşteri odaklı hizmet anlayışı ile doğal taş trendleri belirleyen Tureks Stone; banyo ve mutfaklarında farklılığı arayanlara yepyeni bir koleksiyon sunuyor.

Ünlü aktris Emma Stone evini 120 milyon TL’ye satışa çıkardı...

Oscar ödüllü ünlü aktris Emma Stone, Amerika'nın Los Angeles kentinde bulunan lüks evini, aldığı fiyatın nerede ise iki katı kadar bir değerle satışa çıkardığını duyurdu. İşte haberin detayları...

SPK onayladı, Tureks Turunç Madencilik halka arz olacak

Tureks Turunç Madencilik şirketinin halka arz başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu’nca onaylandığı belirtildi. MARBL kodu ile 2-3 Kasım 2023 tarihlerinde Borsa’da satış yöntemi ile halka arz olacak şirketin halka arzında fiyat 10,97- Türk Lirası olarak açıklandı.

Vergisiz alınabilecek bilgisayarlar listelendi! Öğrencilere 5.500 TL indirimli ÖTV ve KDV'siz bilgisayar modelleri...

Milyonlarca genci kapsayan ÖTV ve KDV'siz bilgisayar modelleri netlik kazanmaya başladı. Peki, 9 bin 500 TL ve altı ÖTV indirimli alınabilecek bilgisayar modeller ve markalar neler? İşte detaylar...

Seat Leon, Ibiza, Arona, Ateca ve Tarraco Eylül fiyatları açıklandı! Seat modelleri Eylül 2023 fiyatları ne kadar?

Seat Leon, Ibiza, Arona, Ateca ve Tarraco güncel Eylül 2023 fiyatları tek tek açıklandı. Peki Seat modelleri Eylül 2023 fiyatları ne kadar? İşte 5 Eylül 2023 fiyat listesi...

MIUI 14 alacak tüm Xiaomi, Redmi ve Poco modelleri! Güncel Liste!

Xiaomi, MIUI 14 güncellemesini hangi modellere göndereceğini açıkladı. Buna göre, Android 12 işletim sistemini çalıştıran tüm Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri, MIUI 14 güncellemesini alacak.

Stone Zemin İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stone Zemin İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Azad Talay tarafından kuruldu.

Müştemilat nedir? Müştemilat modelleri ve kanunu nedir? 

Sözlükte eklenti anlamına gelen müştemilat, bir yapının belirli bölümünü yansıtır. Emlak terimlerinden biri olan müştemilat, evden ayrı olan bazı yerleri ifade eder. Peki müştemilat tam olarak nedir, müştemilat modelleri ve kanunu ne anlama gelir? İşte müştemilat ile ilgili bilinmesi gerekenler…

Trıo Stone Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Trıo Stone Yapı Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bozkurt ve Haluk Aydın ortaklığında kuruldu.

Samsung modelleri için Android 14 / One UI 6.0 güncellemesi: Temmuz 2023 güncel liste!

Samsung modelleri arasında, Android 14 tabanlı One UI 6.0 güncellemesini alacak olanlar hangileridir, şimdiye kadar bilinen tüm modelleri sizinle paylaşıyoruz.

Android 14 / MIUI 15 güncellemesiyle şanslı Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri belli oldu! Güncelleme yolda, geliyor!

Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri için beklenen Android 14 güncellemesi yakında çıkıyor. MIUI 15'in Aralık 2023'te kullanıcılarla buluşması planlanıyor. Xiaomi, şu anda beta testlerini sürdürerek yeni sürümü uyumlu modellere sunmaya hazırlanıyor.

Güncelleme desteği biten Xiaomi modelleri – Haziran 2023 Günlenlenmiş liste!

Haziran 2023 itibariyle güncelleme desteği sona eren Xiaomi modelleri hangileridir? İşte detaylı telefon listesi!

CarrefourSA'da iPhone 12 modelleri indirimli fiyatlarla! Zamdan etkilenmeden hemen alın!

Geçtiğimiz hafta, iPhone fiyatlarının zamlandı ve tüm vatandaşlar sarsıldı. iPhone 12 modelleri, CarrefourSA mağazalarında indirimli fiyatlarla satışa sunuluyor. Zam sesi yükselirken, burada indirim fırsatı sizi bekliyor! Sakın kaçırmayın!.. İşte fiyatlar...

Vestel Çamaşır Makinesi modelleri ve fiyat listesi; Yenilikçi teknoloji ve yüksek performans

Türkiye'nin önde gelen markalarından birisi olan Vestel'in çamaşır makineleri oldukça ilgi görüyor. Peki Vestel Çamaşır Makinesi fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte Vestel Çamaşır Makinesi modelleri ve fiyat listesi...

Tureks Stone modelleri Haberi

Tureks Stone modelleri

Eşsiz tasarımları ile adından sıkça söz ettiren Tureks Stone, moda dünyasına tekrardan giriş yapan zikzak desenleri mekanlara taşıyor. Düşünüldüğü gibi sert bir etki yaratmayan zikzaklar, kullanıldığı alana hareketlilik katıyor. Gri, kahverengi, siyah ve beyaz renk seçenekleri ile her zevke hitap eden koleksiyon, Tureks Stone’nun Levent ve Tuzla’daki showroomunda sizleri...