28 / 03 / 2024

turgay mersin kimdir

turgay mersin kimdir

Denizlili hayırsever işadamları Oktay Mersin ve Turgay Mersin kardeşler, anneleri Hacı Nadire Mersin'in adının verileceği Sarayköy ilçesindeki ilkokula 350 bin liraya 4 derslikli ek bina ve çok amaçlı salon yaptıracak.

Osman Turgay Durak kimdir? Osman Turgay Durakne iş yapar? Eğitim ve Kariyeri Nedir?

Osman Turgay Durak kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Osman Turgay Durak ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

BDDK’nın açıklanmasına göre otomotiv pazarı yeniden canlanıyor!

Otomobil sahibi olmak isteyenler taşıt kredilerine gelen yeni düzenlemeden yararlanabilecek. Bu sayede Türkiye'nin otomotiv pazarındaki payı artacak mı? Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği Başkanı Turgay Mersin konuya ilişkin açıklamalarda bulundu...

Turgay Yeşil kimdir?

Liv Yapı'nın Liv Marmara projesinde satış müdürü olarak görev yapan Turgay Yeşil kimdir? Turgay Yeşil, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Denizli Sarayköy'e 4 derslikli ek bina ve çok amaçlı salon!

Denizlili hayırsever işadamları Oktay Mersin ve Turgay Mersin kardeşler, anneleri Hacı Nadire Mersin'in adının verileceği Sarayköy ilçesindeki ilkokula 350 bin liraya 4 derslikli ek bina ve çok amaçlı salon yaptıracak.

Hüseyin Erkan kimdir?

Mersin İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Hüseyin Erkan kimdir? Hüseyin Erkan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hüseyin Erkan, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Hüseyin Erkan..

Mehmet Fadıl Çakıcı kimdir?

Mersin İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Fadıl Çakıcı kimdir? Mehmet Fadıl Çakıcı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Fadıl Çakıcı, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Burak Antmen kimdir?

Mersin İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Burak Antmen kimdir? Burak Antmen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Burak Antmen, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Burak Antmen..

Hüseyin Saç kimdir?

Mersin İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Hüseyin Saç kimdir? Hüseyin Saç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hüseyin Saç, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte İnşaat Mühendisi Hüseyin Saç..

Halil Deveden kimdir?

Mersin İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil Deveden kimdir? Halil Deveden, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Halil Deveden, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Sibel Gazi Tabel kimdir?

Şehir Plancısı Sibel Gazi Tabel, CHP Mersin Milletvekili Adayı oldu. Peki, Sibel Gazi Tabel kimdir? Sibel Gazi Tabel, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Sibel Gazi Tabel...

Serdal Kuyucuoğlu kimdir?

İnşaat Mühendisi ve Ulaştırma Uzmanı Serdal Kuyucuoğlu, CHP Mersin Milletvekili Adayı oldu. Peki, Serdal Kuyucuoğlu kimdir? Serdal Kuyucuoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Serdal Kuyucuoğlu...

Turgay Genç kimdir?

Antalya Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç kimdir? Turgay Genç, bugüne kadar hangi işlede görev aldı? Turgay Genç, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Turgay Genç..

İbrahim Genç kimdir?

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç kimdir? İbrahim Genç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İbrahim Genç, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte İbrahim Genç...

turgay mersin kimdir Haberi

turgay mersin kimdir


Denizlili hayırsever işadamları Oktay Mersin ve Turgay Mersin kardeşler, anneleri Hacı Nadire Mersin'in adının verileceği Sarayköy ilçesindeki ilkokula 350 bin liraya 4 derslikli ek bina ve çok amaçlı salon yaptıracak. Valilikte düzenlenen protokol imza törenine, Vali Şükrü Kocatepe, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, hayırsever işadamları Oktay Mersin ve Turgay Mersin ile anneleri Hacı Nadire Mersin katıldı. Adına oğulları tarafından okul yaptırılacak olan Hacı Nadire Mersin, yeni binanın hayırlara vesile olmasını, burada yetişecek gençlerin ülkemize faydalı birer kişi olarak yetişmelerini dilerken duygulandığı ve gözlerinin dolduğu gözlendi. Hayırsever işadamları Oktay Mersin ve Turgay Mersin ise ilerleyen zamanda kendileri adına da birer okul protokolü yapacaklarını söyledi. 


Yeni...