29 / 03 / 2024

turizm için konutların görünümleri

turizm için konutların görünümleri

Bodrum'da Primex AŞ ile Park Azur Torba Villaları 'nı inşa eden Uzaltaş İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, "Turistik yörelerin dokusuna uygun konut üretilsin" dedi.

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları teslim için gün sayıyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremden etkilenen şehirler arasında yer alan Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yapımı devam eden ya da tamamlanan afet konutları, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.

Kahramanmaraş Elbistan'daki afet konutları teslim için gün sayıyor!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen ve 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlar, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap başvuruları için bugün son!

Kura çekilişinin 20 Kasım'da yapılacağı Gebze Emlak Konutları 3. Etap başvuruları için bugün son. Projede fiyatlar 269 bin TL'den başlıyor.

TOKİ Konya Hadim sözleşmeleri için bugün son gün!

TOKİ Konya Hadim projesinde yer alan konutların Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalama işlemleri 10 Ekim 2016 tarihi itibariyle başladı. TOKİ Konya Hadim Konutları sözleşmeleri için bugün son gün.

Kahramanmaraş Elbistan Devlet Hastanesi'ni açılış için gün sayıyor!

Kültür ve Turizm eski Bakanı Mahir Ünal’ın yaptığı çalışmaların ardından 2014 yılında inşaat çalışmaları başlayan 300 Yataklı Elbistan Devlet Hastanesi açılış için gün sayıyor. Elbistan ile bölgenin en büyük yatırımı olan ve inşaatının yüzde 95’i tamamlanan hastanede, test çalışmaları başladı.

TOKİ Samsun Kavak başvuruları için bugün son gün!

TOKİ Samsun Kavak başvuruları için bugün son gün. Toplamda 77 adet dairenin satışa çıkarıldığı TOKİ Samsun Kavak projesinde dairelerin tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

İzmir Kınık TOKİ Evleri başvurusu için bugün son gün!

İzmir Kınık TOKİ Evleri başvurusu için bugün son gün olarak belirlendi. Toplamda 276 adet konutun satışa çıkarıldığı TOKİ İzmir Kınık projede konut tipleri 2+1, 3+1 şeklinde tasarlandı.

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi başvurular için yarın son gün!

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi başvurular için yarın son gün olarak belirlendi. Peşinat bedelinin 10 bin 639 liradan başladığı projede toplamda 425 adet konut satışa çıkarıldı.

Toya Moda'dan ev sahipleri için kaçınılmaz bir fırsat!

Teslimine 9 ay kala çok cazip kampanyalarla ev satın almak isteyenlerin gözdesi olan Toya Moda, Basın Ekspres bölgesindeki eşsiz konumu ile yatırımını kira geliri olarak değerlendirmek isteyen ev sahipleri için kaçınılmaz bir fırsat.

Kira geliri beyannamesi için bugün son!

Kira geliri beyannamesi verecek 1 buçuk milyon mükellefin beyannamelerini vermesi için bugün son gün. Maliye Bakanlığı, kira geliri olup beyan etmeyenleri belirlediğinde 2 kat usulsüzlük cezası, gecikme faizi ve vergi ziyaı cezası kesiyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük Emekli başvuru dönemi için bugün son gün!

Toplamda 197 adet daire emekliler için satışa çıkarıldığı projede başvuru ücreti 500 liradır. TOKİ Bilecik Bozüyük Emekli başvuru dönemi için bugün son gün olarak belirlendi.

TOKİ Kastamonu Merkez Emekli Evleri başvuru dönemi için yarın son gün!

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan proje başvuru bedeli 500 liradır. Projede fiyatlar daha belirlenmedi. TOKİ Kastamonu Merkez Emekli Evleri başvuru dönemi için yarın son gün...

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu başvuru işlemleri için yarın son gün!

Toplamda 75 adet konutun emekliler için satışa çıkarıldığı proje peşinat bedeli 13 bin 234 TL'dir. TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu başvuru işlemleri için yarın son gün olarak belirtildi.

turizm için konutların görünümleri Haberi

turizm için konutların görünümleri

Ünal Pala, yerli yatırımcılar kadar, ülkede yatırım yapmak isteyen yabancıların da hemen tamamının turistik yörelerde Anadolu'ya özgü yapılarda oturmak, buranın kültürünü yaşamak istediklerini belirterek, "Turistik yörelerin dokusuna uygun konut üretilsin" dedi. 


Buna karşın, yıllardan beri yöre sahillerinin, "muhteşem yapı kimliklerinden" uzak, sıradan yapılarla örüldüğünü, bu yapüann yıküarak yerine yapüanlann ya da ilk olarak üretilen konutların da çok değişik mimari yapılarda inşa edilerek, "arabesk" bir görünüm oluştuğunu ifade eden Pala, şunları kaydetti: "Ankara, İstanbul gibi büyük kentlerde ürettiğimiz projelerin başarısını sahil yörelerinde de sürdürmek istiyoruz. Bizlerin başarısının sun konutlarımızın güçlü mimarisi ve halkın isteğine uygun projelendirme. Sahil yörelerinde yaptığımız araştırmalarda ne yazık ki ihtiyaçlardan çok uzak, sadece 5-6 ay kalınacağı düşünülerek son derece kalitesiz, basit ve kimliksiz yapılar olduğunu belirledik. 


Bodrum'daki Park...