05 / 12 / 2025

türk kızılayı afrika yardım

türk kızılayı afrika yardım

Türk Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, Türk Kızılay'ın Afrika'daki ilk bölgesel ofisini Senegal'in başkenti Dakar'da açılacağını duyurdu...

Türk Kızılay’dan Fatih’te kiralık gayrimenkul!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, İstanbul Fatih’te yer alan gayrimenkulü kiraya vereceğini duyurdu. Söz konusu kiralama ihalesi 12 Aralık 2025 tarihinde saat 14.00’te yapılacak.

Türk Kızılayı Bursa'daki eski yurt binasının arsasını ihaleyle kiraya vereceğini duyurdu

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Balıkesir İli, Bandırma İlçesi, İhsaniye Mahallesinde Yer Alan eski yurt binasının arsasını ihaleyle kiralayacağını duyurdu.

Türk Kızılay Erenköy’de gayrimenkul satıyor!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Kadıköy Erenköy’de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış ihalesi 16 Ekim 2025 tarihinde yapılacak.

Türk Kızılay’dan Fatih’te kiralık arsa!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, İstanbul Fatih’te yer alan arsayı kiraya verecek. Arsanın kira bedeli 155 bin TL olarak açıklandı.

Türk Kızılay, İstanbul Kadıköy'de 16 milyon 300 bin TL bedelle konut satacak!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, İstanbul Kadıköy'de yer alan bir adet taşınmaz  için satış ihalesi düzenliyor. Gayrimenkullerin satış ihalesi 11 Eylül 2025 tarihinde yapılacak. 

Türk Kızılay, Antalya Muratpaşa’daki 4 gayrimenkulü 125 milyon TL'ye satacak!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Antalya Muratpaşa’da yer alan 4 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Gayrimenkullerin satış ihalesi 22 Ağustos 2025 tarihinde yapılacak.

Türk Kızılay İstanbul’da gayrimenkul satıyor!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, İstanbul Bahçelievler’de yer alan gayrimenkulü 6 milyon 250 bin TL bedelle satışa çıkardı. Satış ihalesi 18 Temmuz 2025 tarihinde yapılacak.

Türk Kızılay, İzmir’de kat karşılığı inşaat yaptıracak! 

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, İzmir’de kat karşılığı inşaat yaptıracak. Firmalar teklifleri ile birlikte en az 1 milyon 250 bin TL tutarında geçici teminat verecek.

Türk Kızılay Yalova’da 3.6 milyon TL’ye kargir apartman satıyor!

Türk Kızılay, Yalova’da yer alan kargir apartmanı 3 milyon 600 bin TL muhammen bedeller satışa çıkardı. Apartmanın satış ihalesi 17 Temmuz 2025 tarihinde yapılacak. 

Türk Kızılay, Antalya’daki 4 gayrimenkulü 125 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Antalya Muratpaşa’da yer alan 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 10 Temmuz 2025 tarihinde yapılacak.

Türk Kızılay’dan Fatih’te kiralık 3 dükkan!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, İstanbul Fatih’te yer alan 3 bağımsız bölümü kiraya verecek. Söz konusu bağımsız bölümler için geçici teminat bedeli 210 bin TL olarak açıklandı.

Türk Kızılay’dan İzmir Karaburun'da 185 milyon TL’ye denize nazır zeytinlik!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, İzmir Karaburun Küçükbahçe’de yer alan zeytin ağaçlı arazi için satış ihalesi düzenliyor  120 bin 50,43 metrekare alana sahip arazinin satış bedeli 185 milyon TL olarak açıklandı.

Türk Kızılay, İzmir’de satışa çıkardığı denize sıfır zeytinliğin fiyatını 185 milyon TL’ye yükseltti!

Türk Kızılay İzmir Karaburun’daki zeytin ağaçlı araziyi geçtiğimiz günlerde satışa çıkarmıştı. Tahmini satış bedeli 181 milyon TL olarak açıklanan arazi için bir düzeltme ilanı yayımlandı ve bedel 185 milyon TL’ye çıkartıldı.

türk kızılayı afrika yardım Haberi

türk kızılayı afrika yardım

Uluslararası Kızılay ve Kızılhaç Dernekleri Federasyonu (IFRC) Başkan Yardımcısı ve Türk Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık; "Senegal ve Sahel bölgesindeki diğer ülkeleri de kapsayacak bir Türk Kızılay insani misyonu açmaya karar verdik" dedi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Türk Kızılay Afrika'da ilk bölge ofisinin Senegal'de açılacağı belirtildi. Uluslararası Kızılay ve Kızılhaç Dernekleri Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Türk Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık;
"Bu anlaşmayla Senegal ve Sahel bölgesindeki diğer ülkeleri de kapsayacak bir Türk Kızılay insani misyonu açmaya karar verdik. Bu delegasyonumuz hem Senegal'e hem de Sahel dediğimiz bölgenin tamamına hitap edecek." şeklinde konuştu.

Misyonun öncelikle Senegal'deki ulusal derneğin güçlendirilmesi, kapasitelerinin artırılmasına odaklanacağını değinen Kınık, "Bölgede sık sık yaşanan kuraklık, açlık krizi, çatışma gibi nedenlerden kaynaklanan göç meselelerinde, bölgedeki...