28 / 03 / 2024

türk telefom satılık gayrimenkul haberleri

türk telefom satılık gayrimenkul haberleri

Türk Telekom 13 ilde 15 adet gayrimenkulu satışa çıkardı. Gayrimenkullerin en düşük bedeli 40 bin TL, en yüksek muhammen bedeli ise 22 milyon 750 bin TL olarak belirlendi.

Kiralık konuta talep arttı, satılık konut fiyatları düştü!

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi ve sahibindencom işbirliği ile hazırlanan sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü ağustos ayı sonuçları açıklandı. Buna göre kiralık konuta talep artarken, satılık konut fiyatları düştü.

Adalar’da satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 oldu!

İstanbul Adalar'da 2023 yılı başından beri satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 şeklinde ölçülürken, son bir sene içinde satılık konut fiyat artışı yüzde 75 olurken, ortalama konut fiyatı da 6 milyon 547 bin 266 Türk Lirası şeklinde oldu.

Ne İstanbul ne İzmir! Türkiye’de satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172 ile o ilde!

Endeksa tarafından açıklanan Mayıs 2023 verilerine göre, Türkiye’de son 1 senede satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172’lik artışla Kırklareli’de, kiralık konutlarda ise en fazla değer artışı yüzde 249’luk artışla Hatay ve Malatya’da gerçekleşti. 

Türkiye genelinde satılık ofis stok oranı yüzde 124 arttı!

Endeksa verileri kapsamında 2020 senesinden bugüne kadar İstanbul’da satılık ofis stok oranı yüzde 112, Türkiye genelinde ise yüzde 124 arttı. 

New York Times'tan çarpıcı başlık: Türk yalı satışlarında patlama!

Türk Yalı satışlarında patlama yaşanıyor. Son 3 yılda satışlar yüzde 20- 25 oranında arttı. İşte ne çok tercih edilen bölgeler...

Kiralık ve satılık konut fiyatlarında şok açıklama! Uzman isim her şeyi tek tek anlattı!

Konut sektöründeki satışlar nisan ayında düştü. Bu düşüş satılık ev fiyatlarını etkiler mi, ev fiyatları düşecek mi? İşte detaylar!

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Ortalama satılık konut metrekare fiyatı 15 bin TL'ye ulaştı! Ev alacaklar dikkat! 

Geçtiğimiz senenin Kasım ayına göre, Türkiye genelinde ortalama satılık konut ilan metrekare fiyatı yüzde 174,1 arttı ve 15 bin 072 lira oldu. İşte ayrıntılar...

Kira bütçeleri ve en çok kiralık-satılık ev aranan ilçe belli oldu! Herkes oraya koşuyor

Çevrim içi gayrimenkul platformu olan Emlakjet, 400 bin sayısına gelmiş olan satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan veri tabanında oluşan hareketler doğrultusunda temmuz ayı emlak verilerini yayımlamasının haricinde özel araştırma dosyasında yaş gruplarına göre kiralık ev arama sürelerini ve bütç

Satılık ev fiyatları 1 senede yüzde 134,4 yükseldi! Konutta fiyat krizi büyüyor mu? 

BETAM tarafından açıklanan rakamlara göre, Türkiye genelindeki satılık evlerin metrekare fiyatları Mart 2022'de senelik bazda yüzde 134,3 arttı. En hızlı yükselişin gerçekleştiği il yüzde 172,7 ile Mersin olarak belirlendi...

Satılık ve kiralık ev fiyatlarında hangi iller lider oldu?

Emlakjet verilerine göre 2021'de Türkiye’de satılık ev fiyatları ortalama yüzde 97 yükselirken, kiralık ev fiyatlarındaki yükseliş ise ortalama yüzde 83 olarak kaydedildi. 2021'de satılık evlerin en çok değer kazandığı şehirler arasında Aydın yüzde 156’lık artış ile birinci sırada oldu.

Türkiye'deki kiralık ve satılık konut sayısı meclis gündeminde!

27 Temmuz 2021 tarihi itibarıyla Türkiye'deki kiralık ve satılık konut sayısı TBMM gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Türk-İş: Açlık sınırı 2 bin 830 lira oldu!

Türk-İş tarafından yapılan araştırmaya göre, Mayıs 2021'de toplamda 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 2 bin 830 Türk Lirası şeklinde belirtilirken, merakla beklenen yoksulluk sınırı ise 9 bin 219 Türk Lirası şeklinde oldu.

türk telefom satılık gayrimenkul haberleri Haberi

türk telefom satılık gayrimenkul haberleri

Türk Telekom Antalya, Çanakkale, Kastamonu, Bursa, Bilecik, Eskişehir, Yozgat, Kayseri, Van,İstanbul ve Kocaeli'nde yer alan 15 adet gayrimenkulü satışa çıkatdı. Gayrimenkullerin en düşük bedeli 40 bin TL, en yüksek muhammen bedeli ise 22 milyon 750 bin TL olarak belirlendi. Gayrimenkullerin toplam bedeli 109 milyon 355 bin TL olarak belirlendi. Gayrimenkullerin satışları ihale usulüyle yapılacak.



İlanın detayları için